Apple iPad 9 2021 (A2602)(A2604)

iPad 9 (2021) reparatie met 6 maanden garantie

Is uw iPad 9 kapot en moet deze gerepareerd worden? Dan kunnen wij u helpen. Bovenaan de pagina vindt u een overzicht van alle reparaties die wij uitvoeren voor de iPad 9. Onze monteurs zijn zeer ervaren en bedreven met alle soorten tablet reparaties. Wij garanderen u daarom dat wij uw tablet goed en snel repareren.

Wilt u meer weten? Lees dan verder. Mocht u vragen hebben zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ook direct een afspraak maken via de link hieronder:

Apple iPad 9 reparatie aanvragen

iPad reparaties binnen 30 minuten: inclusief no Cure, no pay!

Denkt u dat een iPad reparatie lang duurt? Dan heeft u het mis! Onze tablet reparaties duren gemiddeld slechts 30 minuten. Naast snelheid bieden wij natuurlijk ook kwaliteit. Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring met alle soorten tablet en iPad reparaties. De meest voorkomende iPad 9 reparaties zijn:

iPad 9 scherm reparatie: inclusief 6 maanden garantie!

Is uw scherm kapot? Dat is heel vervelend en u bent helaas niet de enige. Een scherm reparatie is namelijk de meest voorkomende iPad reparatie. Onze monteurs weten daarom goed raad met een kapot scherm. Heeft u vragen over een scherm reparatie kom dan langs bij een van onze vestigingen of neem telefonisch contact op. Direct een afspraak maken? Klik dan op de link hieronder.

iPad 9 scherm reparatie

GSM Reparatie Centra is de reparatie specialist!

GSM Reparatie Centra is de reparatie specialist voor tablets en telefoons. Mocht uw tablet defect zijn kom dan snel naar een van onze reparatie winkels. Wij hebben vier vestigingen op A locaties in Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht. Plan vandaag nog een afspraak in voor uw iPad reparatie!

 • Telefoon reparatie Bergen op Zoom, bel: 06 13 99 28 12
  Omgeving Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Rilland, Goes, Woensdrecht, Hoogerheide en Zuidgeest.
   
 • Telefoon reparatie Dordrecht, bel: 06 48 25 02 58
  Omgeving Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Kinderdijk, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk.
   
 • Telefoon reparatie Leiden, bel: 06 39 43 23 33
  Omgeving Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Wassenaar, Zoeterwoude – Rijndijk, Voorschoten, Merenwijk, Waarmond, Valkenburg, Vlietwijk, Haaswijk, Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Zoetermeer en Leidschenveen.
   
 • Telefoon reparatie Spijkenisse, bel: 06 16 41 41 16
  Omgeving Europoort Rotterdam, Botlek Rotterdam, Heenvliet, Simonshaven, Abbenbroek, Geervliet, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goudswaard, Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rozenburg, Poortugaal, Rhoon, Strijen, Puttershoek en Rockanje.