Apple iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 pro max scherm reparatie laten uitvoeren

Bij deze iPhone is het scherm een van de meest belangrijke onderdelen. Alles wat je doet wordt bestuurd via het scherm. Behalve de volume- en aan/uit knoppen is er alleen het scherm om te gebruiken. Het is daarom alleen maar belangrijker dat het scherm in goede staat is. Toch is het scherm een erg kwetsbaar onderdeel waar helaas vrij makkelijk schade aan ontstaat. Zelfs als de telefoon beschermd is met een hoesje en screenprotector kan het nog wel eens mis gaan. In dat geval kunnen dan een nieuw scherm voor je plaatsen. Het valt je misschien wel op dat de iPhone 11 pro max scherm reparatie een stuk duurder is als die van andere modellen. Dit heeft te maken met de technologie en het soort scherm wat deze telefoon heeft. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten schermen bij een iPhone 11 pro max scherm reparatie:

  • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. De schermen zijn 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple producten te komen. De schermen zijn krasvrij en nieuw.
  • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. De touch-functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bijvoorbeeld heel snel kan typen. Tevens kan de batterij wat sneller leeg gaan, omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.

De iPhone 11 pro max achterkant vervangen

Naast een iPhone 11 pro max scherm reparatie kan je bij ons terecht voor de iPhone 11 pro max achterkant vervangen. De iPhone 11 pro max achterkant is volledig gemaakt van glas. We hebben de optie om alleen het glas te vervangen of de complete behuizing inclusief het glas. Alhoewel de iPhone 11 pro max van nature stevig is, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het glas bij een flinke smak beschadigt raakt. In dergelijke gevallen is het nodig om de iPhone 11 pro max achterkant vervangen reparatie te laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centra. Wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer beschikt over een mooie achterkant zonder beschadigingen.

Maar er kunnen meer redenen zijn om de iPhone 11 pro max achterkant te vervangen, naast dat deze middels een val beschadigd is geraakt. Immers zijn hier nog meer onderdelen te vinden die defect of beschadigd kunnen raken. Zo vind je aan de achterkant van de iPhone 11 pro max de volgende onderdelen die vervangen kunnen worden:

  • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
  • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen inclusief bekabeling voor bijvoorbeeld het regelen van volume.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser van de camera.

Al deze onderdelen van de iPhone 11 pro max zijn los te vervangen, maar je kunt er tevens voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone 11 pro max bij het GSM Reparatie Centra te laten vervangen. Hierdoor zijn al deze losse onderdelen weer zo goed als nieuw, waardoor jouw iPhone 11 pro max er weer een tijdje tegenaan kan. Lees hieronder meer over de garanties van onze iPhone 11 pro max scherm reparatie of de iPhone 11 pro max achterkant vervangen.

Reparaties met garantie

Soms vraag je je misschien af of het wel echt zin heeft om een iPhone 11 pro max scherm reparatie uit te laten voeren en of een iPhone 11 pro max achterkant vervangen het geld wel waard is. Wat als het onderdeel weer vervangen moet worden, waardoor de kosten hoog oplopen? Dit zijn allemaal dingen waar onze klanten zich niet druk om hoeven te maken. Wanneer wij een iPhone 11 pro max scherm reparatie uitvoeren of andere reparaties uitvoeren krijg je tot 6 maanden garantie. Mocht er binnen die tijd één van de gerepareerde onderdelen kapot gaan wordt deze gewoon weer voor je vervangen zonder kosten. 

Wij helpen je graag zodat je jouw iPhone 11 pro max kunt blijven gebruiken zonder onderdelen die niet werken naar behoren. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de slechte batterij of de grote barsten in het scherm zal het alleen maar lastiger worden om dit weer op te lossen. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone 11 pro max scherm reparatie en de iPhone 11 pro max batterij vervangen, zodat je hem nog lang kunt blijven gebruiken.

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit hanteren wij 6 maanden garantie voor uw iPhone 11 pro max reparatie. Kom daarom snel naar een van onze telefoon reparatie winkels om uw iPhone 11 pro max te laten repareren.

GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht. U kunt direct langskomen of contact opnemen voor meer informatie: