Apple iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Reparatie

Is uw iPhone 13 Pro kapot? Kom gerust langs bij een van onze vestigingen. GSM Reparatie Centra repareert al meer dan 10 jaar telefoons van alle telefoonmerken. U kunt uw iPhone 13 Pro uit met een gerust hart bij ons kunt laten repareren. Inclusief 6 maanden garantie!

Wij voeren alle soorten iPhone 13 Pro reparaties uit: scherm reparaties, oplaadpunt reparaties, batterij reparaties, speaker reparaties en meer. Voor alle defecten of beschadigingen aan uw telefoon bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel.

iPhone 13 Pro reparatie aanvragen

iPhone 13 Pro reparaties: No cure, No pay

Voor alle iPhone reparaties moet u bij GSM Reparatie Centra zijn. Wij repareren ook de nieuwste iPhone modellen. Door onze jarenlange ervaring met iPhone reparaties repareren wij uw telefoon in slechts 30 minuten. Ook hanteren wij een no cure, no pay garantie!

Bovenaan de pagina vindt u een overzicht van alle iPhone 13 Pro reparaties die wij aanbieden. Staat uw reparatie er niet tussen? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

De meest voorkomende iPhone 13 Pro reparaties zijn:

iPhone 13 Pro scherm reparatie

Is uw scherm kapot? Kom dan langs voor een vakkundige scherm reparatie. Onze telefoon monteurs hebben duizenden succesvolle iPhone scherm reparaties uitgevoerd en evenzoveel iPhone schermen vervangen. Voor onze reparateurs is de reparatie dan ook zo voor elkaar.

Klik op de knop hieronder om een afspraak in te plannen. Heeft u een ander probleem met uw iPhone 13 Pro, ook dan kunt u bij ons terecht.

iPhone 13 Pro scherm reparatie aanvragen

IPhone reparaties met 6 maanden garantie!

Bij GSM Reparatie Centra garanderen wij een succesvolle reparatie. Omdat wij graag kwaliteit leveren bieden standaard 6 maanden garantie voor een iPhone reparatie. Mocht uw probleem onverwachts niet verholpen zijn dan kunt u gewoon weer contact met ons opnemen en lossen wij het probleem op. Dat is de service van GSM Reparatie Centra!

Kom dus snel naar een van onze telefoon reparatie winkels om uw iPhone te laten repareren. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

U kunt contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken: