Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Reparatie – Inclusief 6 maanden garantie!

Heeft u een defect of beschadiging aan uw telefoon en wilt u dit probleem zo snel mogelijk verhelpen? Dan bent u bij GSM Reparatie Centra gegarandeerd aan het juiste adres. Wij verzorgen alle soorten telefoon reparaties!

Onze telefoon reparateurs hebben jarenlange ervaring waardoor we uw telefoon vakkundig en snel repareren. Gemiddeld duurt een telefoon reparatie slechts 30 minuten waardoor u uw telefoon niet lang hoeft te missen.

U kunt vandaag nog een reparatie aanvragen voor uw Huawei Mate 10. Bovenaan de pagina vindt u een overzicht alle Huawei Mate 10 reparaties die wij uitvoeren!

Huawei Mate 10 scherm reparatie.

Is uw scherm kapot en heeft u een scherm reparatie nodig voor uw telefoon? Ook dan kunnen wij u verder helpen! Wij kunnen uw scherm vervangen of repareren.

Dit doen wij bij een van onze vier vestigingen waar u vandaag nog langs kunt komen voor een scherm reparatie. De Huawei Mate 10 scherm reparaties die wij uitvoeren zijn:

  • Beeldscherm reparatie
  • Touchscreen reparatie
  • Glas reparatie

Huawei Mate 10 scherm reparatie

Smartphone reparatie door de specialist!

GSM Reparatie Centra is niet alleen specialist in Huawei reparaties maar is specialist in alle smartphone reparaties. Wat het probleem ook is, wij lossen het op.

Wij hebben inmiddels al duizenden smartphone reparaties verricht voor tevreden klanten. Wij kunnen u dus ook helpen! Om kwaliteit te garanderen werken wij met onze vier garanties, dat is onze service!

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
  • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

Telefoon reparatie nodig? Kom dan snel naar GSM Reparatie Centra!

Is uw telefoon kapot kom dan snel naar een van onze telefoon reparatie winkels. Wij hebben 4 reparatie winkels op A locaties. Onze centra zijn gevestigd in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Neem direct contact op voor meer informatie. Adresgegevens, openingstijden en contactgegevens per locatie vindt u op onze contact pagina.