Huawei P20 Lite

Huawei p20 Lite reparatie

Heeft u een defect of beschadiging aan uw Huawei P20 Lite telefoon en wilt u dit zo snel mogelijk oplossen? Dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres voor uw Huawei P20 Lite reparatie.

Onze telefoon reparateurs hebben jarenlange ervaring met telefoon reparaties waardoor we uw telefoon vakkundig en snel repareren. Gemiddeld duurt een telefoon reparatie slechts 30 minuten waardoor u uw telefoon niet lang hoeft te missen.

U kunt vandaag nog een telefoon reparatie aanvragen.

Huawei p20 Lite scherm reparatie

Is uw scherm kapot en heeft u een scherm reparatie nodig voor uw Huawei P20 Lite telefoon? Dan kunnen wij uw scherm vervangen of uw scherm repareren. Wij helpen u verder!

U kunt vandaag nog langskomen bij onze een van onze vestigingen voor een Huawei P20 Lite scherm reparatie. De scherm reparaties die wij uitvoeren zijn:

  • Beeldscherm reparatie
  • Touchscreen reparatie
  • Glas reparatie

Huawei P20 Lite scherm repareren

Smartphone reparatie

GSM Reparatie Centra is specialist in smartphone reparaties. Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op. Wij hebben al duizenden smartphone reparaties verricht voor tevreden klanten. Wij kunnen u dus ook helpen!

Hierboven vindt u een overzicht van de telefoon reparaties die wij uitvoeren.

Wij verzorgen uw telefoon reparatie

Is uw telefoon kapot kom dan snel naar een van onze 4 telefoon reparatie winkels. Wij verzorgen uw telefoon reparatie bij een van onze 4 GSM Reparatie Centra.

Wij hebben 4 reparatie winkels op A locaties en zijn gevestigd in het centrum. Onze centra zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Neem direct contact op voor meer informatie. Adresgegevens, openingstijden en contactgegevens per locatie vindt u op onze contact pagina.