Apple watch reparatie bij GSM Reparatie Centra

Apple Watch reparaties bij GSM Reparatie Centra | Inclusief 6 maanden garantie!

Op zoek naar een winkel voor een goede en voordelige Apple Watch reparatie? Kom dan naar GSM Reparatie Centra! U kunt bij ons terecht.

In dit artikel kunt u alles lezen over onze Apple Watch reparaties en de bijhorende kosten. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Soorten Apple Watch reparaties.

De Apple Watch is compact en zit technisch verfijnt in elkaar en dus is er vakmanschap nodig om deze te repareren.

Laten we vooropstellen dat het natuurlijk erg vervelend is als uw Apple Watch om welke reden dan ook kapot is en gerepareerd moet worden. Gelukkig kunnen onze monteurs uw Apple Watch wel weer oplappen.

De meest voorkomende Apple Watch problemen zijn:

  • Beschadigingen aan het scherm
  • Een defect scherm
  • Problemen met de batterij
  • Problemen met de knoppen
  • En waterschade

Apple watch

Apple Watch scherm reparatie.

Problemen met de touchscreen of is het scherm beschadigd? Het meest kwetsbare onderdeel van de Apple Watch is het scherm. Je verwacht het daarom misschien al, maar net zoals bij smartphones is een Apple Watch scherm reparatie de meest voorkomende reparatie…

Onze reparateurs krijgen daarom vaak de opdracht om een Apple scherm te repareren. Bij Apple Watch scherm reparaties vervangen wij het oude beschadigde scherm voor een origineel nieuw scherm.

Onderaan de pagina vindt u een overzicht van de Apple Watches die wij repareren. Door op uw Apple Watch te klikken komt u terecht op een pagina waar u de reparatie prijzen kunt vinden.

Apple Watch batterij reparatie.

De tweede meeste voorkomende Apple Watch reparatie is een batterij reparatie. Aanleidingen om de batterij te vervangen zijn uitval- of opstartproblemen, een batterij die niet meer oplaadt of wisselingen van percentage.

Vaak zijn deze problemen te verhelpen door de batterij te vervangen. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze monteurs vervangen de batterij voor een nieuwe originele batterij.

Herkent u zich in één van deze problemen neem dan vrijblijvend contact op of kom langs bij een van onze vestigingen. Onze specialisten kunnen u verder helpen.

Een batterij reparatie kost gemiddeld ongeveer €80. Wilt u de exacte prijs weten lees dan verder en klik onderaan op het linkje van uw Apple Watch.

Apple Watch aan / uit knop werkt niet meer.

Een ander veelvoorkomend probleem is dat de aan / uit knop niet meer (goed) werkt. Ons eerste advies is om de knop eerst goed schoon te maken.

Verder heb je waarschijnlijk al lang geprobeerd om de Apple Watch opnieuw op te starten. Het enige wat je nu nog kunt doen is een geforceerde herstart. Druk hiervoor 10 seconden op (beide) zijknoppen (tot het Apple-logo verschijnt).

Mocht dit ook niet werken dan is de knop mogelijk kapot. Mocht u het probleem willen weten kunt u altijd naar een van onze vestigingen komen. Onze monteurs voorzien u gratis van advies of repareren uw Apple Watch als dat nodig is.

Wij hebben vier vestigingen:

GSM Reparatie Centra

Apple Watches die wij repareren.

Zoals aangegeven kunnen wij uw Apple Watch repareren als dat nodig is. Hieronder staat een lijst van de Apple Watches die wij repareren.

Kom altijd eerst even langs of neem contact op voor advies. Mogelijk is het probleem ook te verhelpen zonder reparatie. Wij helpen u graag verder.

Klik op het linkje van uw Apple Watch voor meer informatie en de reparatie prijs.

Apple Watch reparatie kosten.

Wat kost een Apple Watch reparatie? Voor accurate prijzen moet je hierboven op het linkje te klikken van jouw Apple Watch. Je opent dan een pagina met bovenaan een overzicht van de reparaties en bijhorende prijzen.

  • Apple Watch scherm reparatie, prijs: vanaf €169
  • Apple Watch batterij reparatie, prijs: vanaf €79
  • Apple Watch knop reparatie, prijs: vanaf €99

Kom naar GSM Reparatie Centra voor een vakkundige Apple Watch reparatie.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd over Apple Watch reparaties. Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact opnemen of langskomen bij een van onze vestigingen.

Bij GSM Reparatie Centra repareren we jouw Apple Watch binnen 30 minuten, inclusief 6 maanden garantie en inclusie no cure, no pay.