Apple Watch Serie 1 38mm

Apple Watch Serie 1 – 38 mm reparatie.

Voor een Apple Watch reparatie bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. Wat het defect ook is, wij kunnen uw Apple Watch repareren met een vakkundige Apple Watch reparatie!

We hopen natuurlijk dat uw Apple watch niet kapot is, maar mocht dit toch het geval zijn dan kunt u bij ons terecht om deze te laten repareren. U hoeft ook niet verder te zoeken als u opzoek bent naar een goede reparatie winkel, wij zijn namelijk al jarenlang specialist in alle soorten reparaties!

Van telefoon reparaties, tablet reparaties en laptop reparaties, tot vakkundige Apple Watch reparaties.

Bovenaan de pagina vindt u een overzicht van alle Apple Watch reparaties die wij uitvoeren. Staat uw reparatie er niet tussen of wilt u meer weten neem dan even contact op.

Apple Watch scherm reparatie met 6 maanden garantie.

Voor een Apple Watch scherm reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw scherm met 6 maanden garantie. Deze garantie geldt overigens voor alle Apple Watch reparaties!

Voor het repareren van een Apple Watch scherm hebben we wel iets meer tijd nodig dan normaal, gemiddeld circa 45 minuten. Dit komt doordat een scherm reparatie voor de Apple Watch iets meer tijd in beslag neemt dan andere reparaties.

We vervangen het glas en scherm in zijn geheel en vervangen het voor een origineel Apple Watch scherm. Dit doen wij dus inclusief 6 maanden garantie!

Kom vandaag nog langs voor een Apple Watch reparatie!

Apple Watch scherm reparatie

Apple Watch batterij reparatie binnen 30 minuten. No cure, No pay!

GSM Reparatie Centra staat bekend om haar snelle reparaties en om onze garanties.

 • Altijd no cure, no pay garantie
 • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
 • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
 • Reparaties binnen 30 minuten

Kom daarom gerust bij ons langs wanneer u opzoek bent naar een Apple Watch reparatie. Een van de reparaties die wij uitvoeren is een vakkundige Apple Watch batterij reparatie.

Apple Watch batterij reparatie

Apple Watch reparaties bij GSM Reparatie Centra!

De standaard van GSM Reparatie Centra is dat wij onze reparaties vakkundig uitvoeren en altijd inclusief vier garanties. Dat is de service van GSM Reparatie Centra!

Zo ook voor Apple Watch reparaties! Kom dus snel naar een van onze reparatie winkels om uw Apple Watch te laten repareren. Wij zijn gevestigd in het Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

 • Telefoon reparatie Bergen op Zoom, bel: 06 13 99 28 12
  >Omgeving Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Rilland, Goes, Woensdrecht, Hoogerheide en Zuidgeest.
   
 • Telefoon reparatie Dordrecht, bel: 06 48 25 02 58
  >Omgeving Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Kinderdijk, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk.
   
 • Telefoon reparatie Leiden, bel: 06 39 43 23 33
  >Omgeving Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Wassenaar, Zoeterwoude – Rijndijk, Voorschoten, Merenwijk, Waarmond, Valkenburg, Vlietwijk, Haaswijk, Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Zoetermeer en Leidschenveen.
   
 • Telefoon reparatie Spijkenisse, bel: 06 16 41 41 16
  >Omgeving Europoort Rotterdam, Botlek Rotterdam, Heenvliet, Simonshaven, Abbenbroek, Geervliet, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goudswaard, Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rozenburg, Poortugaal, Rhoon, Strijen, Puttershoek en Rockanje.