GSM reparatie Hillegom

GSM reparatie Hillegom. Heeft u een kapotte of beschadigde telefoon en zoekt u daarom een telefoon reparatie specialist? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u bent bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres!

Onze telefoon reparateurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten telefoon reparaties. Daarom kunt u het best bij ons terecht! Wat is het probleem met uw telefoon?

U kunt de prijs van uw telefoon reparatie berekenen met onze nieuwe prijsberekening tool.

Klik hier om de prijs van uw telefoon reparatie te berekenen


GSM reparatie Hillegom, altijd inclusief 6 maanden garantie!

Bij GSM Reparatie Centra werken wij altijd met 6 maanden garantie op alle reparaties en voor alle telefoons. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe wij uw telefoon moeten repareren en daarom bieden wij altijd 6 maanden garantie.

De voor u dichtstbijzijnde vestiging is onze vestiging in Leiden op ongeveer 25 minuten afstand. Heeft u ergens vragen over neem dan contact op met onze vestiging in Leiden.

GSM Reparatie Centra Leiden, bel: 06 39 43 23 33

Telefoon reparaties binnen 30 minuten.
Wat is het probleem met uw telefoon? Moet uw scherm vervangen worden, laadt uw telefoon niet meer op, heeft u waterschade aan uw telefoon of heeft u een ander probleem? Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op.

Wij verrichten de meeste telefoon reparaties al binnen 30 minuten. U kunt daarom gewoon op locatie wachten (onder het genot van een kopje koffie) terwijl wij uw telefoon repareren.

Natuurlijk kunt u uw telefoon ook bij ons achterlaten en later ophalen. Dit mag u zelf bepalen.

Telefoon reparatie inplannen