GSM reparatie Etten-Leur

GSM reparatie Etten-Leur. Heeft u een kapotte of beschadigde telefoon die snel gerepareerd moet worden? Kom dan snel langs bij GSM Reparatie Centra, wij zijn de telefoon reparatie specialist van uw omgeving.

Wij begrijpen het dat het heel vervelend is dat uw telefoon kapot is maar gelukkig kunnen onze vakkundige telefoon monteurs u verder helpen. Wij repareren alle soorten telefoons.

De voor u dichtstbijzijnde vestiging is GSM Reparatie Centra Bergen op Zoom. Lees hieronder waarom u het best bij ons terecht kunt, ondanks dat wij iets verder gelegen zijn.

Wij werken namelijk met vier garanties!


GSM reparatie Etten-Leur, inclusief 6 maanden garantie en binnen 30 minuten voor elkaar!
Snelheid, service en vakkundigheid. Dat is waar GSM Reparatie Centra om bekend staat en waar wij voor staan. Daarom kan u het best uw telefoon laten repareren bij ons, ook als u uit Etten-Leur komt.

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. U kunt uw telefoon uiteraard ook later afhalen terwijl u het centrum van Bergen op Zoom bezoekt.

Weet u al welke reparatie u nodig heeft? Kom dan gerust langs bij onze vestiging waar u direct geholpen wordt. U kunt natuurlijk ook even van te voren bellen of een afspraak inplannen via onze website.

Hieronder staan onze vier garanties en zekerheden.

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
  • Telefoon reparaties binnen 30 minuten


GSM Reparatie Centra is de telefoon reparatie specialist sinds 2011!
Wij zijn al sinds 2011 het adres voor alle soorten telefoon en tablet reparaties. Door onze jarenlange ervaring kunt u er vanuit gaan dat wij uw telefoon vakkundig en veilig repareren.

Wij verzorgen alle soorten telefoon reparaties voor alle soorten telefoons. Van iPhone reparaties tot Samsung telefoon reparaties en Huawei telefoon reparaties.

Heeft u ergens vragen over? Neem dan gerust contact op of bel naar onze vestiging in Bergen op Zoom.

Telefoon reparatie inplannen