Apple iPad Pro 12.9'' 2015 (A1584)(A1652)

iPad Pro 12.9’’ (2015) Reparatie.

Wilt u uw iPad Pro laten repareren dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. De meest voorkomende reparaties voor de iPad Pro 12.9’’ hebben we bovenaan de pagina voor u op een rijtje gezet, zoals bijvoorbeeld de iPad scherm reparatie.

Uw iPad wordt bij ons altijd gerepareerd door een vakkundige telefoon reparateur met jarenlange ervaring. Uw iPad is daarom bij ons in goede handen!

Heeft u vragen over een iPad reparatie of staat de reparatie die u nodig heeft er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal. Wij staan u graag te woord!

iPad Pro reparaties binnen 30 minuten!

Een iPad reparatie wordt gemiddeld binnen 30 minuten uitgevoerd. Onze monteurs doen dit altijd vakkundig en met alle precisie. Daarnaast gebruiken altijd nieuwe originele onderdelen bij onze reparaties.

Ook geven we altijd 6 maanden garantie voor ieder vervangen onderdeel. U komt dus niet achteraf voor extra verrassingen te staan.

Hieronder staan de meest voorkomende iPad reparaties:

  • iPad glas vervangen
  • iPad scherm vervangen
  • iPad glas reparatie
  • iPad scherm reparatie
  • iPad beeldscherm vervangen
  • iPad scherm herstellen
  • iPad display repareren

iPad scherm reparatie. No cure, no pay!

De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Dit geldt ook voor de iPad. Daarom bent u ook voor een iPad scherm reparatie bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het uitvoeren van iPad scherm reparaties!

Kom gerust langs voor een iPad scherm reparatie. Ons team heeft al meer dan 10 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPad Pro 12.9 scherm reparatie

iPad reparaties met 6 maanden garantie!

De standaard van GSM Reparatie Centra is dat wij uw tablet vakkundig repareren en daarbij ook nog eens 6 maanden garantie bieden. Dat is de service van GSM Reparatie Centra!

Kom dus snel naar een van onze telefoon reparatie winkels om uw iPad Pro 12.9’’ te laten repareren. Wij hebben 4 reparatie winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Kom vandaag nog langs of neem contact met ons op!