Heeft u waterschade met uw telefoon of is uw telefoon in aanraking geweest met een andere vloeistof? Raak niet te snel in paniek, want GSM Reparatie Centra kan de oplossing voor uw waterschade probleem zijn! Een aantal punten zijn belangrijk nadat uw iPhone, iPad of ander device in aanraking is geweest met een vloeistof:

Waterschade behandeling stap 1

Als uw telefoon met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en niet meer aan. Stond uw mobiel al uit, dan niet meer aanzetten of opladen.
Zodra de telefoon aangaat kan er intern kortsluiting ontstaan. Hierdoor word de kans kleiner dat uw toestel nog te herstellen valt.

Waterschade behandeling stap 2

Leg uw toestel niet op de verwarming. Niet in de oven en ook niet met een föhn droogblazen. Hierdoor gaat het water oxideren en loopt uw toestel sneller schade op.

Waterschade behandeling stap 3

Stuur uw mobiel zo snel mogelijk naar ons op of kom bij ons langs in 1 van onze winkels. Hoe sneller we uw mobiel met waterschade ontvangen, hoe groter de kans is dat deze te repareren is. Dit is de allerbelangrijkste stap!

 

Wat doen wij met uw mobiel?

Wij zullen na ontvangst, uw mobiel direct uit elkaar halen en deze behandelen via onze unieke schoonmaak procedure.
Het moederbord wordt onder andere gereinigd door middel van een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd. Circa 70% van de waterschade gevallen krijgen weer aan de praat met deze behandeling.

Na de waterschade behandeling wordt uw mobiel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn. Vervolgens ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie.

Is de prijsopgave akkoord is, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we uw mobiel in elkaar. Hierna doen we nog een laatste controle om zeker te zijn dat uw apparaat goed functioneert.

Een waterschade behandeling kost €25,00, ongeacht het effect. Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling. Indien u de prijsopgave te hoog vind, of is uw mobiel niet meer te herstellen dan blijft het bij de €25,00 schoonmaakkosten en zijn er geen verdere kosten.

Gemiddeld duurt een telefoon waterschade behandeling een paar uur. Bij extreme haast kunt u vragen of het in 1 uur te realiseren valt. In sommige gevallen is dit namelijk mogelijk, dit wel eerst in overleg met het filiaal waar u heen gaat.
U kunt met uw mobiel altijd zonder afspraak bij ons langskomen of versturen naar 1 van de vestigingen.

Email uw vragen naar [email protected] of bel ons tijdens openingstijden.