Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
804 beoordelingen
96% beveelt u aan

Recensies

Datum:20-02-2024
10
Super
Ze hebben mij scherm weer super gemaakt, ze weten wat ze doen en zijn betrouwbaar, ze bellen netjes alles na en zorgen dat alles weer wordt gerepareerd. Top service, ook zijn ze eerlijk over de prijs en heb je altijd een vaste prijs bij hen, andere bedrijven schommelen daar nog wel eens mee. Ik zou zeggen laat je telefoon hier gerust repareren.
Datum:17-02-2024
10
Goede service ervaren
Om 11 uur mijn telefoon gebracht voor een nieuwe camera, batterij en achterkant. Dit is binnen 45 min. gebeurd. Telefoon werkt weer naar behoren en ziet er weer nieuw uit. Goede service ontvangen en klantvriendelijk.
Datum:10-02-2024
10
Goed
Alles goed volgens afspraak
Datum:08-02-2024
10
Eerlijke, snelle, en vriendelijke service
Al meerdere keren geweest, altijd goede,snelle en vriendelijke service
Datum:03-02-2024
8
Zeer positief!
Sporadisch heb ik reparaties nodig aan toestellen van mijn kinderen of mijzelf. Het enige adres waar ik dat aan toevertrouw is GSM Reparatie Centra. Goede en vriendelijke service, nette prijzen. Top.
Datum:02-02-2024
1
Oplichting
Ik heb de accu in mijn iPhone laten vervangen. Op de productpagina en gevel van het gebouw staat “originele onderdelen”. Toch is er een non-Apple batterij in mijn telefoon gezet. De jongen in de winkel vertelde ter plekke dat er een melding in de instellingen zichtbaar zou zijn, maar er is nooit verteld dat ik de batterij conditie niet meer kan zien. Dit is niet ok!
Datum:02-02-2024
10
Prima
Prima en snel
Datum:30-01-2024
10
Geholpen volgens afspraak en tegen een redelijke prijs !
Netjes geholpen in de afgesproken tijd en tegen een redelijke prijs. Volgende keer, indien nodig uiteraard, ga ik weer bij hun.
Datum:25-01-2024
10
Goede service prettige samenwerking
Mijn telefoon ziet er weer als nieuw uit!
Datum:19-01-2024
10
Top bedrijf!
Super snel en voor een mooie prijs weer mijn i-pad als nieuw!
Datum:11-01-2024
10
Doen wat ze beloven.
Website ziet er goed uit; duidelijk en bij opgave wat er moet gebeuren weet je meteen wat de kosten zijn. Ook kun je uit deze transparante werkwijze afleiden dat ze concurrerende prijzen hanteren. Ik maakte pas een kwartier voor de opgegeven tijd een afspraak en werd ook meteen geholpen. Je krijgt 6 maanden garantie op de reparatie.
Datum:08-01-2024
10
Keurige service
Simpel afspraak maken via de site, keurig volgens afspraak gerepareerd.
Datum:05-01-2024
10
Binnen een mum van tijd nieuw scherm
Waar Vodafone dagen over doet, doen zij er 3 kwartier over. Super service, fijne zaak. Gaan we volgende keer weer heen
Datum:04-01-2024
10
snel volgens afspraak toestel weer als nieuw
snel volgens afspraak toestel weer als nieuw doen wat ze beloven.
Datum:27-12-2023
10
Wederom zeer goed geholpen!
Nu wederom in Bergen op Zoom zeer goed geholpen, echt een topper! Als er weer eens iets stuk gaat ga ik zéker terug.
Datum:15-12-2023
10
Goede service
Ondanks het feit dat de onderdelen wat moeilijk te verkrijgen waren werd de storing in een paar uur opgelost. Ook de kosten waren volgens afspraak en acceptabel. Ik kan weer een paar jaar vooruit met mijn telefoon.
Datum:14-12-2023
10
Prima Service, snel gemaakt, vriendelijk geholpen.
Prima
Datum:07-12-2023
10
Prima geholpen tegen een schappelijke prijs
De technicus die de reparatie uitvoerde ( de baas) legde uit wat hij ging doen, inclusief de risico’s. De reparatie is prima uitgevoerd, hij heeft er kennelijk veel ervaring mee.
Datum:25-11-2023
10
Service zoals het hoort!
Geweest in Dordt. Snel geholpen, even gebeld of artikelen voor de reparatie op voorraad waren en ik kon meteen een afspraak maken. Binnen een uur gefixed (scherm en achterzijde van Oneplus 8T en voor de prijs is het geweldig. Zo kan de de telefoon weer even mee, voor een niet te hoge prijs.
Datum:23-11-2023
10
Binnen 30 min geholpen
Zelfde dag afspraak gemaakt en werd gelijk gerepareerd. Na 30 minuten terug en mijn telefoon was al klaar! Top service!
Datum:23-11-2023
8
Goed
Goed
Datum:19-11-2023
10
Schermreparatie van een iPad
Perfect uitgevoerd, is zo goed als nieuw.
Datum:18-11-2023
10
Perfect
Super vriendelijk geholpen en binnen een half uur was m'n telefoon klaar. Zelfs nog 6 maanden garantie erop. Echt een aanrader als er iets mis is met je telefoon.
Datum:18-11-2023
10
Batterij laten vervangen van iPad
Vakkundig vervangen en ook nog even m’n scherm goed schoon gemaakt. Top service
Datum:04-11-2023
10
Goede service, vriendelijk en relaxed personeel
€10 euro korting omdat ik online een afspraak maakte. Mijn kapotte scherm is snel vervangen, superblij dat ik mijn telefoon weer goed kan gebruiken!