Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
307 beoordelingen
96% beveelt u aan

Recensies

Datum:09-07-2020
8
goede prijs kwaliteit verhouden
..... puntje van aandacht - in de bevestigings emial die ik kreeg na het maken van een afspraak bij de winkel Dordrecht kreeg ik een link met een route beschrijving naar de winkel in Rotterdam....
Datum:08-07-2020
10
Super
Niet de eerste ervaring! Altijd super vriendelijk, snel en netjes
Datum:08-07-2020
10
Fantastisch!
Voor de tweede keer heel goed in Leiden geholpen. Waar T-mobile en Amac mijn IPhone niet eens voor reparatie in ontvangst wilden nemen of alleen wilden inruilen voor een nieuwe mobiele telefoon voor 502€ (!) werd mijn iPhone binnen 20 minuten gemaakt voor een veel lagere prijs. Hulde!
Datum:04-07-2020
8
Zat even tegen, maar uiteindelijk zeer goed.
In notendop: Ik had voor mijn telefoon een afspraak gemaakt voor het vervangen van de achterkant en het scherm. Eenmaal telefoon ingeleverd voor reparatie, bleek niet de goede kleur binnengekomen te zijn, waarna overeenstemming bereikt. Hierdoor onderdelen per direct gehaald, maar duurde stuk langer dan gedacht en toegezegd. Uiteindelijk toch de correcte kleur, waarna na langer wachten dan wenselijk een mooie telefoon met garantie. Iedereen heeft wel eens pech. Verder zeer goede service en nette afhandeling.
Datum:03-07-2020
8
Goed
Nieuw glas voor mobiel in laten zetten.ziet er goed.Keurig geholpetjes Ben er tevreden mee
Datum:30-06-2020
8
prima service
Heldere uitleg waarom reparatie van een kapotte IPh 5 niet zinnig was en een aanschaf van een refurbished IPh7 wel.
Datum:25-06-2020
10
Mijn Helden
De achterkant van mijn Galaxy s10 was gebroken, barst in het glas van de achtercamera en werd heel heet tijdens gebruik, volgende dag kon ik gelijk terecht. Ik was eerder dan de afgesproken tijd, was geen probleem en werd meteen heel vriendelijk geholpen. Met zo'n 45min had ik mijn telefoon weer terug alsof er niks gebeurd was :)
Datum:01-07-2020
7
Nieuw Iphone scherm is mooi , maar screen protector laat los
Vandaag bij GSM reparatie Centra geweest en weer goed geholpen. Helaas vind ik de screen protector na thuiskomst toch niet mooi aangebracht. Bij de randen laat zie ik een lelijke lucht rand. Dit vind ik echt niet mooi.
Datum:24-06-2020
10
Snelle service, heldere communicatie
Snelle service, heldere communicatie vooraf
Datum:23-06-2020
9
Prima !
Fijn dat je een afspraak online kunt maken , dus gelijk geholpen! Telefoon ziet er weer keurig uit ..... dus eventuele volgende keer kom ik weer !
Datum:23-06-2020
10
Klantvriendelijk en een prima prijs voor nieuw scherm met protectie
Na gereserveerd te hebben, krijg je ook nog eens €10 korting. Erg klantvriendelijk. Zeer goede service.
Datum:22-06-2020
10
Top
Snelle en goede service
Datum:20-06-2020
10
Snelle super service!
Ik had op laatste moment gereserveerd en ik kon gelijk terecht. Aardige medewerkers. En goede en snelle service. Zeker een aanrader.
Datum:19-06-2020
10
Super service
Goede prijs en goede service
Datum:18-06-2020
6
Gedaan zonder schade maar werkt niet
Een compleet lege batterij erin gezet en wil nu niet opladen. Moet weer terug naar de winkel, balen!
Datum:17-06-2020
10
Vriendelijk en goed en snel geholpen
Vriendelijk en goed en snel geholpen
Datum:15-06-2020
10
Snel, Secuur en super mooi
Mijn Telefoon voelt weer als nieuw. Wanneer ik ooit weer met problemen zit, zou ik zeker terugkomen.
Datum:13-06-2020
10
Goede service
Snel geholpen en een probleempje werd snel opgelost.
Datum:09-06-2020
10
Vlot geholpen, goede prijs
snel geholpen na het maken van een afspraak. Parkeren in de buurt.
Datum:08-06-2020
10
Goed
Afspraak snel gemaakt online. Binnen 15 minuten klaar. Met korting omdat je online een afspraak maakt als snel 15 tot 25 euro goedkoper dan elders.
Datum:13-06-2020
6
traag maar goed
Twee keer een iPad air2 hier laten repareren, twee keer hetzelfde verhaal. 1. Winkel zou om 10h open gaan, maar opent 5-15 minuten later; 2. Waarschuwing dat reparatie schade kan opleveren, voor rekening van de klant; 3. Onderdeel niet op voorraad, wordt besteld; 4. Belofte dat reparatie een dag later klaar is; 5. Reparatie is een dag later niet klaar, wegens leverproblemen onderdeel. 6. Uiteindelijke keurige reparatie, zonder problemen. Overall vriendelijke mensen, maar iets te veel loze beloften.
Datum:07-06-2020
10
Geweldig
Gewoon een goeie zaak, je wordt er heel vriendelijk en leuk geholpen. En nog bedankt voor de heerlijke cappuccino.
Datum:05-06-2020
10
Uitstekend
Ze zijn altijd vriendelijk,open en eerlijk. Ze helpen je snel en goed. Mocht er iets zijn mag je altijd contact opnemen. Ik ben hier altijd zeer tevreden over, kwa prijs en kwaliteit.
Datum:04-06-2020
10
Super
Online een vraag gestuurd of een onderdeel voorradig was en snel antwoord gekregen en direct een afspraak in kunnen plannen voor een reparatie. Zeer snel en vakmanschap bij de reparatie. derde keer dat ik iets heb laten maken en wederom tevreden.
Datum:04-06-2020
10
Snel, deskundig en vriendelijk
Via de website een afspraak gemaakt en binnen 30 minuten zat er een nieuw scherm en display op. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Absolute aanrader.