Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
429 beoordelingen
97% beveelt u aan

Recensies

Datum:05-03-2021
10
Versplinterd scherm in no time als nieuw
Vlot, snel, vriendelijk - aanrader!
Datum:04-03-2021
10
Top!
Was een beetje huiverig om een telefoon achter te laten, omdat een gsm nou eenmaal meer dan een telefoon is tegenwoordig. M'n onrustige gevoel uitgelegd en daar hadden ze alle begrip voor. Binnen 20 min was mijn scherm vervangen. Tevreden klant dus. Aardige jongens en ik zou ze aanraden iig.
Datum:03-03-2021
10
Snel en goed geholpen
Nadat ik er gisteravond achter kwam dat de oplaadconnector van mijn Iphone niet meer werkte heb ik via de site van GSM Reparatie Centra direct een afspraak voor vandaag kunnen inplannen. Op het afgesproken tijdstip werd het probleem in 45 minuten verholpen. Kortom klasse.
Datum:02-03-2021
10
Prima en snelle service
Het afspraak maken was duidelijk en simpel. De reparatie werd snel en prima uitgevoerd.
Datum:01-03-2021
9
Prima gemaakt!
Mijn Galaxy S8 laten repareren. Aux-ingang en oplaadconnector waren mank. Na reparatie werkt het weer prima en binnen 3 kwartier geregeld.
Datum:27-02-2021
10
Snelle service, en een keurig uitgevoerde reparatie!
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en een snelle reparatie.
Datum:27-02-2021
9
Goede service
Mijn telefoon laten maken (kapot scherm). Ben zeer tevreden over deze zaak. Ga er volgende keer weer naar toe mocht het nodig zijn
Datum:24-02-2021
10
Super netjes behandeld!
Mijn IPad netjes van een nieuwe batterij voorzien en binnen een paar uur gebruiks klaar. Vriendelijk geholpen,helemaal blij mee!
Datum:20-02-2021
10
Vriendelijk en super snel
Overal moest ik 1 tot 2 weken wachten voor een s10 scherm. Hier online afspraak gemaakt wat ook nog eens 10 euro korting opleverde en binnen een half uur was hij klaar!
Datum:20-02-2021
10
Goede service
Vriendelijk personeel, snelle en goede service
Datum:19-02-2021
8
Erg goede service en snel
Probleem met het geluid van mijn telefoon is op een enthousiaste manier hersteld. Alle mogelijkheden van het defect werden onderzocht. De reparatie was binnen 1 uur geregeld.
Datum:16-02-2021
10
Snel en vriendelijk
Ik kon online heel makkelijk een reservering maken voor dezelfde dag om een batterij van mijn (oudere) iPhone te vervangen. Bij de winkel werd ik vriendelijk geholpen en was het in een halfuurtje gepiept. Te vroeg om lange termijn succes te meten, maar alles werkt naar behoren. Prima
Datum:16-02-2021
9
goed
snelle en vakkundige reparatie van Iphone en Ipad . telefoon en Ipad .
Datum:10-02-2021
9
Zeer klantvriendelijk en bekwaam
Mijn reparatie werd vakkundig uitgevoerd en tevens kregen wij de tip om de reparatie te melden bij onze inboedel verzekering.
Datum:09-02-2021
10
Top service!
Super goed geholpen en super flexibel plus als je merkt dat iets niet goed werkt mag je binnen een week nog langskomen en dan fixen ze het!!
Datum:06-02-2021
10
Goed en snel geholpen
Top
Datum:06-02-2021
8
Prima service
Keurige afspraak en reparatie goed uitgevoerd.
Datum:04-02-2021
8
Goede service
De service was goed en mijn scherm is weer helemaal goed.
Datum:03-02-2021
10
Snelle reparatie en vriendelijke benadering.
Reparatie goed uitgevoerd,snel en vakkundig!
Datum:03-02-2021
10
Snelle Vakkundige reparatie
Snelle afspraak Snelle reparatie
Datum:03-02-2021
9
Snel en vakkundig
Prettig on-line reserveren van tijdslot Goede uitleg en vakkundig afhandelen.
Datum:02-02-2021
9
Zeer snel en netjes gedaan
Snel het scherm vervangen van mij iPhone 11
Datum:01-02-2021
10
tip voor oplaadpunt schoon maken heeft mij veel geholpen
tip voor oplaadpunt schoon maken met tandenstoker heeft mij veel geholpen
Datum:29-01-2021
9
top
vriendelijk goede service schermreparatie was snel gemaakt snelle offerte gemaakt voor de verzekering screenprotector wat aan dure kant
Datum:26-01-2021
10
Geweldig.
Had 's morgens contact via de website voor een vervanging van mijn kapotte scherm. En om 17 uur kon ik weer gebruik maken van mijn dierbare telefoon. Bedankt. Goed en vertrouwd. Perfect adres in Bergen op Zoom. Vriendelijke bediening.