Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
476 beoordelingen
95% beveelt u aan

Recensies

Datum:18-06-2021
9
netjes afgehandeld
Binnen een uurtje weer zo goed als nieuw. Zeer nauwkeurig gewerkt.
Datum:17-06-2021
10
Prima service en goede kwaliteit
De medewerker in Dordrecht is sympathiek, geeft advies en denkt goed mee. Eerdere reparaties waren uitstekend; deze is net geschied en ik neem aan dat dit weer het geval is. Betrouwbaar en snel.
Datum:15-06-2021
10
Snelle en goede service
Snel en vriendelijk en vakkundig geholpen.
Datum:14-06-2021
2
Stelletje oplichters bij GSM reparatie centra Spijkenisse!
Stelletje oplichters zeg! Ik ging erheen met mijn Galaxy S20 Ultra. Er zat een fijne barst in het achtercamera glas die dwars door de lens liep waardoor scherpe foto's van ver maken niet lukte. De camera bleef focussen op die barst waardoor je alleen maar wazige beelden kreeg. Dus er was geen schade aan de camera en de lenzen zelf. Uiteindelijk het glas vervangen en uitgetest in de winkel. Tot mijn teleurstelling kon ik ditmaal wel foto's maken van ver maar niet meer van dichtbij. De achtercamera bekeken en tot mijn verbazing zat er een kras op de lens zelf! Een dikke lelijke kras op de lens waardoor nu foto's van dichtbij ook wazig zijn omdat de lens op de kras focust. En dan krijg ik het verhaal dat toch de camera zelf beschadigd is en niet alleen het glas?! Hoe dan? Ben ik zo achterlijk? Ik heb zelf 2 scherpe ogen. Voor de reparatie zat er slechts een fijne barst in het glas en na de reparatie een dikke kras op de cameralens! Ik had verder geen zin in discussie en met afrekenen werd de bon en visitekaart in je klauwen gedouwd en gezegd: 'als er nog vragen zijn, kun je altijd bellen en terugkomen voor de camera reparatie en we hebben veel ervaring met verzekeringen'. Met andere woorden, ga er NIET heen! Wat niet stuk is, wordt stuk gemaakt zodat je terugkomt voor meer kosten. Ze werken ook niet netjes want er zijn paar fijne krassen op het voorscherm bijgekomen. MENSEN GA ER NIET HEEN, OPLICHTERS!!!
Datum:08-06-2021
10
Top, prima, snelle service en goed te betalen!
Via de website een afspraak ingepland, direct een prijsopgave. Binnen het uur was mijn mobiel weer gefixt, helemaal top!
Datum:08-06-2021
10
Locatie Bergen op Zoom: snel geholpen, goede prijs
Scherm vervangen op afspraak, maar afspraak kon ik gelijk 'over een uurtje' inplannen. Afgeven, even boodschapje doen en weer ophalen. Wordt netjes gewezen dat kopiescherm minder van kwaliteit kan zijn dan orgineel Apple, zodat je zelf bewust afweging kan maken
Datum:07-06-2021
10
Snel en goed
Ik kon snel een afspraak maken en de spulletjes waren op voorraad. Vervolgens was de reparatie ook snel en goed gedaan. Ik vond het wel wat prijzig voor scherm reparatie, maar aan de andere kant zag ik het nergens anders goedkoper, dus het zal niet echt te vermijden zijn.
Datum:04-06-2021
10
Dit is de place to be in Leiden for reparatie telefoon.
Ik koos deze winkel na een beetje onderzoek doen in welke de goedkoopste is. Ik liet m’n scherm vervangen. En hij doet t gewoon goed, net zoals voorheen. In t kort, ik raad deze zeker aan!
Datum:04-06-2021
10
Snelle, correcte service voor een scherpe prijs!
Mijn telefoon had een nieuwe laadconnector nodig. Door een afspraak in te plannen kreeg ik zelfs 10,- korting. Sowieso had GSM reparatie al de scherpste prijs voor deze handeling maar met de korting was het helemaal top, bijna 20,- euro onder de concurrentieprijs! Mijn telefoon was binnen 30 minuten gemaakt met uiterste precisie. Klantcontact was fijn en de reparateur was vriendelijk en empatisch ingesteld. Kortom een aanrader!
Datum:30-05-2021
10
Top!
Met regelmaat kom ik het scherm van de Ipad laten repareren. Altijd snel geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs-kwaliteit! Vaste klant!
Datum:29-05-2021
10
Snelle service en netjes geholpen!
Netjes geholpen door dit bedrijf en snelle service
Datum:27-05-2021
10
10
Tot nog toe zeer tevreden!!
Datum:27-05-2021
10
Prima zaak goede service voor een nette prijs
Goede service. Kon gelijk langskomen nadat ik gebeld had. Binnen half uur nieuw scherm in mijn Samsung A51
Datum:26-05-2021
10
Snel en conform verwachting
Afspraak gemaakt voor vervangen scherm van Nokia 6.2 en nog dezelfde dag geholpen. Reparatie is netjes en snel uitgevoerd, en bedrijf was transparant over kosten. Eigenlijk dus gewoon wat je altijd verwacht.
Datum:25-05-2021
10
Telefoon keurig gemaakt
Vanmorgen met mijn telefoon naar winkel. Fijn geholpen. Binnen 45 min kon ik mijn telefoon ophalen. Nieuw scherm. Telefoon weer als nieuw. Bedankt!
Datum:24-05-2021
10
Super!
Binnen een uur klaar!
Datum:17-05-2021
7
Klantgericht sympatiek
Het duurde wat langer dan gepland,,maar werd verder goed afgehandeld. Wat meer lectuur in de wachtruimte zou prettig zijn .
Datum:12-05-2021
3
2 reparaties binnen 14 dagen defect zonder garantie uiteraard.
Twee schermen laten repareren bij deze tent. 1 van de Iphones binnen een dag ineens waterschade en kon niet meer opgeladen worden. Wederom laten maken zonder garantie want ze konden daar uiteraard niets aan doen. Vervolgens de andere iphone 1 x stoten. Lcd scherm intern gebroken op een plek waar de stoot kracht niet eens op kwam te staan. En ook hier konden zij niks aan doen uiteraard. Ja een minimale korting aan de verzekering geven. Heel veel pech in combinatie met slechte kwaliteit van de reparaties.
Datum:11-05-2021
10
Niets op aan te merken
Makkelijk online afspraak gemaakt, reparatie in een half uur geregeld.
Datum:07-05-2021
10
Perfectoo!
Zeer flexibel.. en een zeer goed geleverd product! Onder het wachten kan je ideaal even wat andere winkels in lopen in Dordrecht ;)
Datum:05-05-2021
10
Geweldig
Na telefonisch contact maakte hij extra tijd voor me omdat ik mijn telefoon weer snel nodig had, nieuw scherm en mijn telefoon werkt weer als vanouds , echt blij mee
Datum:01-05-2021
9
Super
Vriendelijke en goede service en is snel geregeld
Datum:30-04-2021
10
Super(snelle) service!
Nieuwe aansluiting voor oplader. Afspraak gemaakt en binnen kwartier was het al vervangen tegen goede prijs.
Datum:29-04-2021
9
Goeie en snelle service
Reparatie was binnen en half uur klaar en mijn telefoon zag er weer als nieuw uit
Datum:28-04-2021
10
Snel geholpen
Snel en netje geholpen. Uitleg over wat ze doen en waarom is duidelijk. Als je even moet wachten op een reparatie begrijp je ook waarom.