Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
202 beoordelingen
99% beveelt u aan

Recensies

Datum:15-11-2019
10
Top
Snel en concreet. Goede communicatie. Prijs correct.
Datum:06-11-2019
9
Uitstekend
Prima en snelle service en garantie
Datum:06-11-2019
10
Perfect
Goed geholpen, zeer vriendelijke mensen, goede prijs/kwaliteit verhouding
Datum:05-11-2019
3
Snelle service maar slordig
Scherm laten vervangen van een iPhone 6s kwam er de zefde dag nog achter dat er tot 1mm speling in zat waardoor hij in de broekzak binnen 6dagen weer barste binnen 11 dagen terug gegaan en word niet verholpen onder garantie wat ik erg slordig vind Filiaal Spijkenisse 16-10-2019
Datum:04-11-2019
9
Snel, betaalbaar
Prima service, in een half uur scherm vervangen en goed betaalbaar
Datum:30-10-2019
9
Steengoede service!
Gisteren avond online een afspraak gemaakt. Kon om 9 uur andere dag al terecht. Telefoon een haalden uur later al gereed! En ook nog voor een hele redelijke prijs! Kortom super!
Datum:29-10-2019
10
Perfect en snel
Binnen half uur batterij en input van kabeltje laten vervangen in bergen en heel erg te vreden mee
Datum:29-10-2019
10
uitstekend
Snel en netjes gerepareerd.
Datum:27-10-2019
10
Topservice
Telefoonscherm was binnen drie kwartier gemaakt, vriendelijke mensen.
Datum:26-10-2019
10
Super service, snel en uitermate vriendelijk
Wederom hele vriendelijke service, snel en naar volle tevredenheid!
Datum:26-10-2019
10
Superblij
Goed, vriendelijk en snel geholpen. Ondanks een afwijkend merk was toch een nieuw scherm op voorraad. Nu weer een mooi scherm, zonder barsten en scheuren !! Voor een redelijke prijs.
Datum:23-10-2019
10
Goed geholpen
IPad binnen afgesproken tijd een nieuw glas. Netjes geholpen en te woord gestaan. Niks op aan te merken
Datum:19-10-2019
10
Goed
Snelle service, direct gemaakt
Datum:19-10-2019
8
Netjes gerepareerd volgens afspraak
Volgens afspraak gemaakt.
Datum:11-10-2019
10
Betaalbaar, snel en goed!
Vriendelijke en kundige hulp gekregen. iPhone was in 3 kwartier klaar en doet het weer perfect. Aanrader!
Datum:09-10-2019
10
Great work, great people, small prices
Really satisfied with my new screen!! Despite a small mistake in the first screen order (I had to wait until the next day) the service was amazing. They eveb lended me a phone in the meantime. Great people and small prices. Highly recommended.
Datum:28-09-2019
10
Top gemaakt en weer als nieuw
De HTC 10 is een fantastische telefoon maar de batterij vervangen is lastig. En na ca. twee en half jaar was deze echt op. Reparatie is vakkundig uitgevoerd en hij is weer als nieuw! Alles geheel conform afspraak.
Datum:27-09-2019
10
Snelle reparatie en vriendelijke mensen
Snel, vriendelijk en goede garantievoorwaarden
Datum:25-09-2019
8
Snel en goedkooo
Pocofone scherm laten maken voor 85 euro. Goede deal en binnen 45 minuten klaar. Erg tevreden en 6 maanden garantie.
Datum:14-09-2019
10
Super service
Had mijn tablet voor raparatie weg gebracht nieuw schem nu na een paar weken liet hij los waardoor mijn tablet het niet meer deed iets los geraakt of zo nu kosteloos gerepareerd super service
Datum:14-09-2019
10
Super reparatiebedrijf
Super geholpen 100 procent afspraken nakomen
Datum:14-09-2019
10
Snel en vriendelijk geholpen.
Mooie nette winkel. Vriendelijk geholpen door de verkoper. Het IPhone scherm is snel en vakkundig gemaakt.
Datum:11-09-2019
8
Uitstekend
Nieuw scherm in mijn Huawei Mate 20 Lite laten zetten op afspraak, was binnen 45min gebeurd en tegen een scherpe prijs. Vriendelijk personeel, kortom een aanrader !!!
Datum:07-09-2019
9
Zeer tevreden over mijn reparatie
Goede service en uitstekend werk verricht!
Datum:07-09-2019
10
Prima
Goede service
Datum:06-09-2019
10
Super snel en goed geregeld
Direct geholpen en na 1 uur alweer klaar. Beter kan niet.
Datum:30-08-2019
9
Top
Altijd goed en eerlijk!
Datum:29-08-2019
9
Snelle reparatie en goede service
Reparatie kan met en zonder afspraak, en in een half uurtje gereed. Goede reparatieprijzen en goede service ook.
Datum:28-08-2019
10
Geweldig
Telefoonscherm was kapot. Nu weer als nieuw. Zeer goede en snelle service. Lage kosten!!
Datum:31-08-2019
10
Vriendelijke en snelle service
Online een afspraak gemaakt waardoor ik korting kreeg op de reparatie en toen ik binnenkwam wisten ze gelijk waarvoor ik kwam. Vriendelijk en deskundig personeel en 3 kwartier later kon ik mijn gemaakte telefoon weer ophalen. Helemaal top!
Datum:26-08-2019
10
Kan niet beter
Ik was snel aan de beurt en mijn telefoon was snel en goed gemaakt
Datum:24-08-2019
10
Topservice en vriendelijke behandeling
Zeer positieve ervaring, afspraak is afspraak!
Datum:23-08-2019
10
Top service
zeer netjes geholpen
Datum:23-08-2019
10
Keurige service en snel geholpen
Keurige service en snel geholpen
Datum:20-08-2019
10
Scherm kapot en binnen 30 min weer gemaakt!
Gisteren een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ik kwam binnen en de medewerker had het nieuwe schermpje al klaar liggen. Binnen 30 min was mijn telefoon weer gerepareerd!
Datum:18-08-2019
10
Snelle service
Een snelle en goede service
Datum:15-08-2019
10
Hele goede en snelle service
Top
Datum:13-08-2019
9
Uitstekend
Eenvoudig om een afspraak te maken en op korte termijn. Reparatie is snel uitgevoerd en alles werkt naar wens.
Datum:14-08-2019
10
Uitstekend gerepareerd, goede service
Eerder een iPad laten repareren, nu een telefoon. Netjes gerepareerd, geen verrassingen achteraf. Duidelijk verteld wat er geleverd zou worden.
Datum:11-08-2019
9
Snel en goed.
Paar maanden geleden scherm en batterij laten vervangen. Door ongelukje scherm gebroken. Na vervangen scherm een screen protector en een bumper gekregen. Om de hobby van m'n dochter wat minder duur te maken.
Datum:13-09-2019
1
Telefoon kapotter terug dan gebracht
Wil je je telefoon kapotter terug krijgen dan dat je hem brengt. Moet je hem hier brengen. Iphone gebracht eerst voor scherm en homebutton. Deze was toe gemaakt. Na de eerste dag was de homebutton weer defect en werdt onder garantie vervangen. Na een paar dagen hadden we groene strepen op scherm. Iphone HEEL gebracht vast monteur was weg tijdelijke monteur kwam pas om 13:00uur zou 14:30uur klaar zijn. 14:30uur bij aankomst nog niet aan begonnen lag nog heel klaar 15:00uur zou die klaar liggen. Idd hij lag total los klaar. Met de worden wat wij er mee gedaan hadden. Na aan geven dat hij heel gebracht is hadden hun geen boodschap aan En durfde te zeggen je kan hem laten maken kost wel +\-200 euro.
Datum:07-08-2019
10
snel en goed geholpen
Was door andere reparatie winkel al een week aan het lijntje gehouden. Daar uiteindelijk en verkeerd scherm op slordige wijze gemonteerd. Gelukkig hier snel en goed geholpen voor een veel lagere prijs!
Datum:05-08-2019
10
Zeer snelle service
Binnen 20 minuten was het scherm van mijn iphone vervangen. In de tussentijd kon ik gewoon blijven wachten en gebruik maken van de wifi
Datum:03-08-2019
9
Goed geholpen
Telefoon goed gemaakt snelle service
Datum:02-08-2019
10
Direct geholpen
Direct geholpen , en probleem opgelost
Datum:01-08-2019
10
Snell top service
Door domme fout me scherm kapot, direkt om 1500 uur online afspraak gemaakt, afgegeven en binnen een mun van tijd weer helemaal gerepareerd. Keurig netjes en snelle service.
Datum:02-08-2019
10
Prima
Snel en netjes geholpen
Datum:29-07-2019
8
super vriendelijke en fijne service
prima geholpen en geadviseerd.
Datum:29-07-2019
10
snel en vriendelijk
snel en vriendelijk
Datum:25-07-2019
10
Geweldig
Goed geholpen, nieuw scherm gezet in een half uur voor een mooi prijsje. Nette winkel met vriendelijke mensen
Datum:23-07-2019
10
Snelle en uitstekende service
Ik heb een afspraak gemaakt online en dan krijg je zelfs 10 euro korting. Ik kon al heel snel terecht en zelfs als ze het druk hebben duurt het maar een half uurtje om de batterij te vervangen. Ook nog goede tips gekregen dus topservice
Datum:20-07-2019
10
Tevreden
Vriendelijk en voorspoedig geholpen.
Datum:18-07-2019
10
Supersnelle service
Scherm was gebroken Andere dag online een afspraak gemaakt Kon meteen komen Na 1 uur telefoon weer als nieuw
Datum:15-07-2019
8
Digitaal een afspraak gemaakt, prima geholpen.
Reparatie voor Xiaomi doen ze niet in een random shop. Bij gsm reparatie centra was een nieuw scherm gewoon op voorraad en was het vervangen ook nog eens relatief goedkoop. Scherm is weer als nieuw dus prima gerepareerd.
Datum:12-07-2019
10
Spijkenisse: Ben super goed geholpen. Betrouwbare indruk. Vriendelijk.
Mijn indruk aan de telefoon was al heel goed. Dat deed me nota bene vanuit Moerkapelle naar Sijkenisse (3 kwartier) rijden. Ga zo door!
Datum:10-07-2019
10
Zeer behulpzaam.
Vandaag goed en supersnel geholpen. Rustige, vriendelijke en kalme verkoper. Scherm gerepareerd van S9 Plus en ziet er weer als nieuw uit.
Datum:07-07-2019
10
Snelle en goede service
Scherm van een Iphone 8 laten vervangen. Online een afspraak gemaakt zodat je EUR 10 korting ontvangt. Je rekent ter plaatse af na de reparatie. Na 45 min. was het scherm vervangen met een origineel scherm, we kregen er zelfs gratis een beschermplaatje bij. Ik zal zeker terugkeren bij deze shop.
Datum:07-07-2019
8
Vriendelijk personeel, goede service.
Verbeterpuntje was dat ik ondanks afspraak toch een dag moest wachten want scherm niet op voorraad. Wel goed afgehandeld!
Datum:06-07-2019
9
Goede service
Het duurde iets langer dan voorspeld maar heel vriendelijk en goed geholpen. Top.
Datum:03-07-2019
10
Supersnel en weer als nieuw
Vriendelijke medewerker. Heel relaxt. Ik kwam een kwartier te vroeg terug en toen was hij net klaar.
Datum:03-07-2019
10
Prima
Snel gerepareerd en prima service.
Datum:02-07-2019
10
Goede prijs, snelle service, kennis van zaken
We hebben een iPhone 6S plus scherm laten vervangen door deze winkel. Dit gebeurde vakkundig. De medewerker had kennis van zaken en constateerde wat gebreken die bij een vorige reparatie door een ander bedrijf niet goed gegaan zijn. Hij loste dit netjes op en dit geeft vertrouwen het de volgende keer weer hier te laten doen. De prijs was ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld bij een media markt. Echt een aanrader als je een kapot scherm hebt!
Datum:02-07-2019
10
Top service
Snelle en goede service
Datum:02-07-2019
10
Snel, aardige medewerker en fantastische reparatie
Snel, aardige medewerker en fantastische reparatie.
Datum:26-06-2019
8
professioneel
Snel, netjes en professioneel! Komen netjes de afspraken na. Kom hier zeker terug mocht er iets zijn met een telefoon
Datum:25-06-2019
10
Snel gerepareerd, goede prijs en super service!
Nadat de reparatie niet gelukt was werd en zonder extra kosten naar gekeken en werd het probleem alsnog snel gevonden en verholpen. Tot service met een mooie prijs, hele vriendelijke mensen, zeker aan te raden!
Datum:19-06-2019
10
Snel en duidelijk
Batterij van mijn Samsung s7 laten maken. Makkelijk online afspraak maken. Telefoon snel gemaakt. Eerlijke verkoper die je geen dingen aangesmeerd.
Datum:18-06-2019
10
Goede snelle service
GSM had defect scherm. Apparaat afgeleverd en op afgesproken tijdstip was het gerepareerd.
Datum:12-06-2019
8
Goedgemaakt
Ben tevreden
Datum:08-06-2019
10
goede garantie voorwaarden
Het had scherm laten vervangen van mijn Sony, hierna werkte er 1 letter niet op het toetsenbord. Dit is zonder zeuren opgelost met behulp van een nieuw scherm. goeie service! Ik zal iedereen deze winkel aanraden.
Datum:06-06-2019
10
Perfect!
Snelle goede service!
Datum:04-06-2019
10
Snel en kundig
Snelle service, vriendelijk personeel & goede reparaties
Datum:03-06-2019
10
goede en snelle service, vriendelijk personeel
Heel erg netjes gemaakt, zeer tevreden over de kwaliteit. Ook de extra korting die je krijgt als je vooraf een afspraak maakt is natuurlijk erg fijn!
Datum:03-06-2019
8
goede service en klantgericht
goede service en klantgericht
Datum:01-06-2019
10
Goede service en erg vriendelijk personeel
Aanrader voor repareren van je telefoon
Datum:31-05-2019
10
Klant vriendelijk goede service
In de avond online afspraak gemaakt snel geholpen hele goede service ga zeker nog terug voor reparatie
Datum:30-05-2019
10
Goed
iPhone 5s is weer gemaakt met een originele batterij. Geen problemen er meer mee!
Datum:25-05-2019
9
Snelle service, scherm als nieuw.
Via de site heel makkelijk een afspraak gemaakt (€10 korting). Telefoonscherm was binnen een half uur vervangen en is weer als nieuw.
Datum:24-05-2019
9
Goede, snelle service!
Telefoon was met een half uurtje klaar en ziet er weer uit als nieuw. Hele aardige man ook bij de balie!
Datum:22-05-2019
10
Perfect en zeer snel
Perfecte service, razendsnel accu vervangen van ipad.
Datum:21-05-2019
10
Een prima zaak en een snelle service
Ik kwam me telefoon brengen en het was binnen een half uur klaar en hij heeft het nog mooi gemaakt ook
Datum:21-05-2019
10
super snel en goed
Dacht dat ik mijn tel weg kon gooien, maar binnen een half uurtje was hij weer helemaal goed !
Datum:21-05-2019
8
Goed geholpen
Had een kapot lcd scherm ben hier langs gegaan en goed geholpen was binnen 1 uur klaar maar i.v.m ik de tijd niet had afgesproken de dag erna op te halen wat geen probleem was.
Datum:21-05-2019
10
Goede service
Laatste tijd regelmatig teruggegaan met Iphone 6 plus die al best wat jaartjes oud is. Steeds wordt hij weer netjes gerepareerd en ze hebben het woord Service hoog in het vaandel staan. Het woord garantie is ook echt garantie bij hun, kortom over extra kosten hoef je je geen zorgen te maken.
Datum:20-05-2019
10
Reparatie volgens afspraak
Nette prijs voor reparatie van een iPhone scherm. Gerepareerd binnen 20 minuten.
Datum:17-05-2019
10
super
Brengen en heel even wachten en klaar
Datum:16-05-2019
10
Snelle en nette service
Via de makelijke website een afspraak maken, en in de winkel binnen 30 min alles keurig netjes gemaakt. Top service
Datum:16-05-2019
10
Super
Al vanaf begin klant en nooit geen problemen gehad. We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Datum:16-05-2019
9
Snel en eerlijk
Ik heb het glas van de achterkantcamera van mijn Iphone 7 laten vervangen bij GSM Reparatie Centra in Bergen op zoom. Ik was direct aan de beurt, er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en wanneer ik mijn telefoon weer kon ophalen. Vriendelijk personeel.
Datum:14-05-2019
10
Geweldig, simpel en geen gedoe
Snel en vriendelijk
Datum:13-05-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:09-05-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Handig dat je vooraf een afspraak kunt maken. Vriendelijk ontvangen en zeer snel gerepareerd. De prijs is relatief laag als je het vergelijkt met de prijs van een los nieuw scherm bestellen en zelf vervangen.
Datum:09-05-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goede service met een redelijke prijs, de kwaliteit lijkt op het eerste gezicht prima te zijn, over een extra onderdeel wat ook vervangen is wordt niet moeilijk gedaan
Datum:08-05-2019
6
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ik beveel GSM Reparatie Centra aan omdat bij mijn eerste bezoek er geen problemen zijn opgetreden toen ik mijn scherm had laten maken. Mijn tweede bezoek viel zwaar tegen, na mijn scherm reparatie laadde mijn telefoon niet meer op. Nu is mijn telefoon opgestuurd ter onderzoek. Vind dit heel vervelend omdat ik eigenlijk heb betaalt voor een extra probleem.. Heb ook geen zekerheid of het uberhaupt gemaakt gaat worden.
Datum:04-05-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Helemaal blij met het nieuwe scherm!
Datum:03-05-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zeer rustige ,vriendelijke medewerker met veel kennis en geduld.
Datum:02-05-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle service en netjes gemaakt!
Datum:01-05-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Op de website werd gemeld dat de meeste gevallen direct verholpen konden worden, mijn scherm was helaas niet op voorraad dus werd het de ochtend erna. Toen ik begin vd middag de dag erna langs kwam was mijn telefoon toch niet gerepareerd. Het zou eigenlijk een extra dag later worden, maar uiteindelijk is de medewerker het scherm zelf in Rotterdam gaan halen waardoor mijn telefoon aan het eind vd dag toch gemaakt was. Al met al een goede ervaring gehad en nogmaals dank naar de medewerker voor de extra moeite!
Datum:29-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ik heb het scherm van mijn IPhone laten vervangen: slechts een half uurtje reparatietijd, telefoon ziet er uit als nieuw, goede prijs! Kortom: aanrader!
Datum:27-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Fijne locatie. Niets negatiefs op aan te merken.
Datum:26-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima en snel geholpen bij vervanging van een gebroken scherm. Men is erg vriendelijk en vooraf is duidelijk wat de kosten zijn.
Datum:26-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:25-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:24-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
De licht geïrriteerde medewerker deed ontzettend zijn best om iedereen zo efficiënt mogelijk te helpen. Telefoon is als nieuw. Vakwerk!
Datum:23-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Dacht zelf batterij te kunnen vervangen van tablet maar dit lukte mijzelf niet Werd direct vriendelijk geholpen en deze medewerker had het zo voor elkaar. Erg tevreden en kom zeker weer als ik moet laten repareren.
Datum:23-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer nette en snelle service
Datum:20-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Alles volgens afspraak en zeer klantvriendelijk. Scherpe prijzen en vakkundige reparatie.
Datum:17-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima reparatie, duurde wel even, uurtje wachten maar werd vooraf aangegeven
Datum:16-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Vriendelijk en reparatie iPhone 6 screen en batterij snel verholpen
Datum:16-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Echt supersnelle en goede service. Zeer vriendelijke medewerker. Absoluut het aanbevelen waard.
Datum:09-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:08-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Wederom fantastisch geholpen bij GSM Reparatie Centra op de Nieuwstraat in Dordrecht! Wij komen hier regelmatig en deze keer was het onze dochter van 10 die een nieuw Samsung scherm nodig had. Ik kan deze winkel dan ook aan iedereen aanbevelen.....
Datum:08-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Snelle service, goed gerepareerd! Het scherm van mijn iphone is weer mooier dan ik durfde te hopen
Datum:08-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik kwam bij toeval terecht bij GSM Reparatie Centra. Ik ben uitermate tevreden. zeker ook als je een afspraak online maakt en dan gewoon 10 euro korting krijgt. echt super. mijn scherm is weer als nieuw...nu nooit meer laten vallen haha. maar mocht het nodig zijn kom ik zeker terug.
Datum:05-04-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snel geholpen en onzichtbare reparatie
Datum:01-04-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Gewoon een fijne zaak, word er altijd goed geholpen en ze zijn snel
Datum:30-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Rep scherm is ook nu weer uitstekend uitgevoerd Prima service
Datum:29-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Geweldige service!
Datum:28-03-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Nette en snelle service, goed deskundig advies.
Datum:28-03-2019
1
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Na het plaatsen van een nieuwe batterij deed het geluid van mijn telefoon het niet meer. Is netjes gerepareerd, maar wel was de micro-sd weg. Medewerker ontkende gewoon. En na twee dagen was het geluid weer kapot. De telefoon is niet meer te gebruiken en ik moet van ellende een nieuwe kopen. Ben nu 50 euro lichter en een telefoon en micro-sd armer. Wil iemand nog een nieuwe batterij hebben voor een Sony Z5 compact ?
Datum:27-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:26-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Bellen-onderdeel bestellen-langsgaan-repareren-en weer 100% in orde met 6 maanden garantie. Top! Ipad pro scherm vervangen (100 aansluitingen gesoldeerd! En in een keer goed. Fantastisch. ( en nog de laagste prijs ook ) was me wel een kleien “tip” waard. Kan ik iedereen aanbevelen.
Datum:25-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Maandagochtend geweest rond 12:00u. Aardige gozer. Was binnen 10 min klaar. iPhone 6s scherm. Helemaal perfect. Hoesje erbij en plaatje voor op het scherm. Perfecto!
Datum:22-03-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima alleen binnen een uur klaar vond ik wat te lang maar mischien was het druk
Datum:16-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prettige winkel en vriendelijke medewerker. Jammer dat een bepaald artikel wat wij extra wilde aanschaffen niet op voorraad was. Vandaar totaal oordeel een 8.
Datum:16-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Iphone SE batterij vervangen. ID touch deed het niet daarna niet. Maar naar twee keer terug te gaan blijven proberen om het op te lossen. En is ook gelukt. Dus service is prima.
Datum:16-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Binnen een half uur weer klaar en niet duur , top service
Datum:14-03-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:13-03-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Via de site mijn telefoon opgezocht en aangegeven dat ik de batterij wil laten vervangen van mijn Samsung S6 (daar zit voor- en achterkant gelijmd, dus niet echt een klusje voor een amateur. Prijs kwam in beeld en afspraak kon simpel worden gemaakt. In de winkel werd ik correct geholpen door iemand die duidelijk kennis van zaken heeft en de telefoon binnen een half uurtje weer gerepareerd overhandigde. Gewoon prima.
Datum:12-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Perfect geholpen en reparatie vakkundig uitgevoerd, ik kan iedereen deze zaak aanbevelen niets dan lof !
Datum:11-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Scherm van een Huawei telefoon laten vervangen er zat een barst in. In 3 kwartier was het gemaakt.
Datum:09-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Super snelle en goede service!
Datum:09-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Snelle en hele vriendelijke service, vooraf duidelijk, kan iedereen aanbevelen.
Datum:08-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik heb een hele goede ervaring met GSM reperatie centra. Mijn iPhone 6 scherm was kapot en binnen 15 min was hij vervangen en kon ik hem weer ophalen. Heel veel dank! Jullie zijn magisch!
Datum:04-03-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Altijd goede ervaringen, ik vond het dit keer alleen wel jammer dat er geen zwarte homeknop op voorraad was en er zonder overleg en witte op mijn zoon zijn zwarte IPhone gezet was. Het is dat hij graag zijn telefoon weer wilde gebruiken dus maar akkoord is gegaan maar achteraf niet heel blij mee.
Datum:04-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Bedankt voor de rep mijn lg werk weer goed.
Datum:04-03-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Accu laten vervangen (iPhone 6s). Redelijk snelle reparatie, goede prijs. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen omdat het net gebeurd is en ik niet weet of hij het morgen nog doet of niet ;-) Alle andere punten wel zeer goed.
Datum:02-03-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Duidelijk analyze en kosten van reperatie. Binnen 30 min klaar. Bakje koffie een paar deuren verder en daarna telefoon ophalen. Top
Datum:01-03-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:28-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik vond het personeel heel klantvriendelijk en mijn toestel is volledig gerepareerd. Ook is het niet heel duur en schatte ik het duurder in omdat ik miet wist wat er kapot was. De medewerker heeft mij ook aangeboden om een glas en een nieuwe hoes te kopen, ook dat is goedkoper dan verwacht. Ik heb een goede ervaring van deze winkel en zou er nog een keer naartoe gaan als dat nodig is.
Datum:28-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:27-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:23-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Supersnel en goed. En supertoffe en sympathieke vakman.
Datum:23-02-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima service, klantvriendelijk.
Datum:23-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Supersnel. De telefoon weer gefikst. Nieuw scherm wrin binnen 30 min. Netjes afgehandeld en fijn van te voren een afspraak te kunnen maken. Top.
Datum:20-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Wat een toppers!
Datum:19-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:16-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:16-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Echt super , via internet afspraak gemaakt. Snelle reparatie, goed advies. Geweldige verkoper. Dringt niets op, komt met keuze en het is aan de klant waar je voor kiest. Ga zo door. O ja en ook nog betaalbaar.
Datum:15-02-2019
3
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Datum:13-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Vervanging van het gebroken beeldscherm van mijn SE was snel gefikst. Dezelfde dag bleek dat het nieuwe scherm scroll problemen gaf. Toen ik er in de winkel mee langskwam kreeg ik meteen een nieuw scherm. Prima service
Datum:10-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:09-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:08-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer vriendelijk, netjes geholpen en de goedkoopste in Leiden!
Datum:08-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:07-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
De goedkoopste die ik kon vinden. Met een afspraak via internet nog eens 10 euro korting. Gebracht en binnen 45 min al klaar. Vriendelijk personeel.
Datum:05-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Een goeie zaak mijn telefoon zag er nie meer uit en nu lijkt hij dankzij deze zaak weer zo goed als nieuw!
Datum:04-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zeer prettig en vakkundig geholpen kom zeker nog eens terug mocht het nodig zijn.
Datum:03-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
kwaliteit-prijs verhouding prima met snelle klantvriendelijke hulp. Aandachtspuntje: even melden dat simkaart moet worden ontgrendeld!
Datum:02-02-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:02-02-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
In eerder telefoongesprek van mijn vrouw woensdag- middag om ca 17:00 uur met eigenaar is prijs van € 70,00 genoemd voor leveren en plaatsen van een nieuwe batterij in een Samsung Galaxy 900. Donderdagochtend om ca. 10:00 hebben wij uw winkel bezocht en daarbij overigens keurig door uw medewerker geholpen. wij waren wat verbaasd dat, na een telefoongesprek van uw medewerker met de eigenaar, een prijs van € 79,- werd genoemd. wij vonden het niet het niet gepast om daar problemen van te maken daar de eigenaar zelf niet aanwezig was. Wij hebben dit ook niet vermeld bij het ophalen van de tablet vanochtend. Wij vinden dit echter wel jammer en het vermelden waard; niet zo zeer om de € 9,00 maar dat een prijsafspraak niet wordt nagekomen. Voor het overige zijn wij zeer tevreden met het geleverde product en de klantvriendelijkheid van de dame die ons vanochtend heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Cees Kooij
Datum:31-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Wat een snelle top service! Binnen half uur gemaakt en telefoon weer als nieuw dmv nieuwe batterij Beveel het iedereen aan!!!👍🏼👍🏼
Datum:31-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Top service !!
Datum:30-01-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:29-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:29-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:27-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snel en vakkundige hulp
Datum:26-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:19-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:19-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Na uitstekende hulp was mijn telefoon binnen anderhalve dag weer gerepareerd. Bedankt voor het meedenken!
Datum:19-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:18-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Mijn scherm was kapot. Heb online een afspraak gemaakt en ben toen naar winkel gegaan in Spijkenisse. Hele aardige meneer stond mij te woord. Is best snel gegaan allemaal zo was ik binnen en zo weer buiten. Binnen half uur was mijn scherm gemaakt. Hij doet het heel goed nu heb weer beeld. Zeer tevreden!!
Datum:18-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Al eens eerder geweest. Batterij vervangen ipad ging erg vlot.
Datum:18-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Al meerdere keren hier geweest en steeds met volle tevredenheid
Datum:17-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik ben zeer tevreden. Goede reparatieservice voor een normale prijs. Super blij! Bedankt!
Datum:17-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Door zeer vriendelijke man geholpen, goede en snelle service, duidelijke aanleg, aantrekkelijke reparatieprijs! Kortom: top! Als het moet, kom ik hier zeker terug!
Datum:12-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Erg vriendelijk en duidelijk in uiteenzetting van zaken. Nette prijs en een aanrader! Bij pech gewoon volgende keer weer naar deze vestiging in de Haarlemmerstraat in Leiden.
Datum:12-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
top service!
Datum:08-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
ik ga al jaren na deze vesting en ze helpen me echt heel snel binnen 1 uur zijn 4 telefoons gerepareerd en weer als gloednieuw prijzen zijn niet al te prijzig zeker een aanrader voor alle soorten telefoons.
Datum:07-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Binnen een hAlf uur klaar geweldig leuke prijzen
Datum:06-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Mijn scherm was gemaakt maar na een dag bleek er een wit vlekje in het het scherm te zitten en mijn touch gedeelte het niet meer - men heeft direct en nieuw scherm geplaatst en het touch onderdeel vervangen. Dit alles zonder extra kosten. TOP SERVICE niet aarzelen gaan !
Datum:06-01-2019
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima gedaan
Datum:05-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Geweldige service en zeer klantvriendelijk personeel
Datum:05-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:03-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goede informatie, snel en vakkundig geholpen. Gewoon prima.
Datum:03-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle service met het gewenste resultaat.
Datum:03-01-2019
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
De batterij van m'n IPhone 6s laten vervangen. Werd op afspraak geholpen en binnen half uur was m'n telefoon weer klaar voor gebruik. Het half jaar garantie geeft mij zekerheid dat de reparatie goed is gedaan.
Datum:02-01-2019
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Vlot en keurig netjes geholpen!
Datum:31-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Snelle reparatie tegen mooie prijs.
Datum:28-12-2018
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:28-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima en snel geholpen!
Datum:28-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
super snel en voordelig, en vriendelijk!
Datum:27-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Via de website afspraak gemaakt, kon op heel korte termijn. De benodigde materialen waren keurig op voorraad, dat was bij anderen niet het geval! Kon wachten op de schermreparatie van de Nokia 5. Lekkere stoel en kopje koffie gekregen (lekkere koffie!) Er werken nette mensen, gaan beleefd met hun klanten om, zowel jong als bejaard. Kortom, een adresje waar je voor om kan rijden!
Datum:25-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed geholpen en prima services een aanrader
Datum:24-12-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Netjes en correct geholpen. Meneer legde goed uit wat hij ging doen en hoe lang het ging duren. Het ging in ons geval om twee smartphones van het merk Huawei P smart. Hij kwam niet opdringerig over en dat maakt écht een verschil met sommige hijgerige winkels. Resultaat zag er keurig uit uit en wederom goed uitgelegd wat er is gebeurt en wat je nu ziet op je Smartphone nu er een extra beschermingslaag is opgezet. Helemaal top! Onze hartelijke dank. Mvg Ronald de Frel, Den Bommel
Datum:19-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zeer vriendelijk, verstand van zaken, betrouwbaar en snel geholpen !
Datum:19-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Klasse winkel, goeie service, eerlijk en oprecht en een mooie prijs kwaliteit verhouding
Datum:19-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Nette winkel, vriendelijke mensen, vakkundig geholpen voor een mooi prijsje
Datum:19-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Mijn iPhone 7 was total los dacht ik maar binnen een half uur stond ik weer buiten met een perfect werkende iPhone. Super gedaan.
Datum:18-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
stuk goedkoper dan de reparatie winkel in Hoogvliet. scheelde me 70 euro!
Datum:18-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima geregeld. Online een afspraak gemaakt, volgende dag langs geweest en binnen 30 minuten stond ik met mijn gerepareerde Sony weer buiten. Bedankt mannen! tot de volgende x en zal jullie aan iedereen aanraden die het nodig heeft.
Datum:18-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik ben erg tevreden mijn telefoon was snel gemaakt en het personeel is erg kundig, ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan geen gezeur en goed geholpen
Datum:15-11-2018
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen