Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
503 beoordelingen
96% beveelt u aan

Recensies

Datum:18-09-2021
10
Snel, goed, betaalbaar en vriendelijk
Makkelijk via de website een afspraak gemaakt. Vlot geholpen: telefoon scherm binnen 45 minuten vervangen.
Datum:09-09-2021
8
Prima klantgerichte service
Scherm van mobiel was stuk gegaan. Duurde door de vakantie dat de Motorola specialist weer beschikbaar was. Ze gaven nog als alternatief een naam van de concurrent. Maar daar wist ik niet hoe snel ik weer weg moest komen. Op de afspraak zelf vriendelijk, deskundig en eerlijk geholpen. Mijn mobiel is weer helemaal nieuw. Ze hebben nog nieuwe collega's nodig om de drukte aan te kunnen.
Datum:15-09-2021
7
Technisch uitstekend, wel een belangrijke opmerking
Scherm iPhone laten repareren. Online afspraak gemaakt en daarmee 10 EUR korting. Mobiel weggebracht. Uitgevoerd conform afspraak binnen de tijd. Technisch perfect. Medewerker prima. Echter wel één zeer kritisch punt. Ze vragen om de PIN code van de telefoon om 'na reparatie het scherm te testen'. Dit klinkt als noodzakelijk daarom. Er wordt nu uitgelegd over de risico's en alternatieve mogelijkheden. Het geven van de PIN code is niet noodzakelijk en dit is een ernstig potentieel gevaar. Met je PIN code kan bijna alles worden gedaan. Data uitgelezen, persoonlijke gegevens van je zelf en anderen, er kan ingelog worden bij je bank en er kunnen zelf betaling worden uitgevoerd. Ik kan wel even doorgaan. Voor mij privacy- en security-technisch een doodzonde om dit te vragen. Deze feedback heb ik gedeeld in de winkel, maar er leek weinig begrip en inzage voor urgentie, bij de betreffende medewerker. Deel NOOIT je PIN
Datum:04-09-2021
8
Prima reparatie
De eigenaar heeft goed gereageerd na een misgelopen afspraak door mij te bellen voor een nieuwe afspraak. De Home knop van m’n iPad Air is keurig vervangen. Bedankt.
Datum:03-09-2021
8
prima service
prima service en vriendelijke bejegening
Datum:31-08-2021
8
Super snel geholpen
Afspraak gemaakt maar ik kwam wat aan de late kant en ik ben toch nog super snel geholpen! Hij heeft ook gelijk naar m’n batterij gekeken om die evt te vervangen maar dat was nog niet nodig. Nieuw screen protector erop en mooi bumper hoesje gekocht en m’n telefoon kan weer een tijdje mee!
Datum:28-08-2021
10
Perfect!
Super goede en fijne service! Liet mijn telefoonscherm herstellen. Binnen 1'5 uur was die klaar
Datum:05-08-2021
9
Klantvriendelijk en service
Heel klantvriendelijk personeel en binnen uur was het gefixt
Datum:02-08-2021
10
Top zaak in dordrecht
Top zaak in dordrecht
Datum:31-07-2021
10
Perfect
Perfecte en snelle service !!
Datum:31-07-2021
10
Uitmuntend
Allereerst was de afspraak online snel gemaakt. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. De jongeman zei ons met zo’n drie kwartier terug te komen. Dit ivm een schermreparatie. We waren wat vroeg terug, maar de telefoon lag al getest en wel klaar. De beste man maakte deze nog even af met een screenprotector. Al met al een hele goede service, scherpe prijzen en zeer vriendelijk personeel.
Datum:27-07-2021
9
Snelle en vriendelijke service
Je wordt altijd netjes en op tijd geholpen. Online afspraak levert korting op, en dit wordt breed toegepast.
Datum:23-07-2021
10
Top!
Mijn beeldscherm is binnen 20 minuten gemaakt! Gaf eerlijk advies!
Datum:23-07-2021
8
Goede en vlotte service
Er werd netjes aangegeven dat het onverwacht erg druk was maar toch binnen de afgesproken tijd netjes geholpen. Vriendelijke medewerker nam de tijd om alles netjes uit te leggen. Erg tevreden over hoe ik geholpen ben. Goede service voor goede prijzen.
Datum:23-07-2021
10
Snelle en prima service
Vakkundig gemaakt en snel klaar. Toegang tot wifi met een bakje koffie om al werkend te wachtend op de reparatie.
Datum:19-07-2021
10
Super service
Online een afspraak gemaakt, handig en ik kreeg nog korting ook. Snel gerepareerd en met extra (gratis) service, omdat er iets mis was gegaan. Laagste prijs overigens die ik kon vinden, scheelde €35 met degene die daarna het goedkoopst was. Echt aan te raden.
Datum:18-07-2021
10
Helemaal goed!
Ik ben hier al meerdere keren geweest, en je wordt hier altijd prima geholpen, eerlijk advies en niet opdringerig. Heb hier al meerdere keren schermen laten vervangen en protectors laten zetten, wordt allemaal uitstekend gedaan, je ziet er helemaal niets meer van!
Datum:17-07-2021
10
Prima geholpen
Duidelijk en vriendelijk
Datum:14-07-2021
10
Super snel en vriendelijke service
Super snel en vriendelijke service
Datum:10-07-2021
10
Snelle en goede service!!
Afspraak gemaakt voor de vlg dag. Korting en snelle service!! Even de stad in en je kunt je mobiel zo weer afhalen!! Top!
Datum:10-07-2021
10
Top gedaan goeie service
Iphone 11 klonk als een robot speaker laten vervangen en werkt weer top
Datum:06-07-2021
9
Top
Reparatie uitgevoerd op afgesproken tijd. Perfecte reparatie, scherm is weer als nieuw.
Datum:06-07-2021
10
Snel en vakkundig geholpen! En de prijs viel echt mee!
Vriendelijk personeel. Reparatie van mijn telefoon was binnen no time klaar.
Datum:05-07-2021
10
S7 screen change
Fast and perfect!
Datum:29-06-2021
10
Super goede service!
Snel, (was binnen 45 minuten klaar!) vakkundig en voor een hele goede prijs is mijn IPAD weer gemaakt. Super blij mee!