Beoordelingen

Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
388 beoordelingen
96% beveelt u aan

Recensies

Datum:16-11-2020
1
Schandalig
Ervaring nummer 3 doorgestuurd maar niks komt op de website. Op z'n minst gezegd schandalig. bijna 400 euro verder. Laatste keer dat ik iemand heb aangeraden bij jullie. Ik zal verder nog actie ondernemen op een andere weg. Die 9.3 is op basis van zelf uitgekozen beoordelingen.
Datum:19-11-2020
2
Vage verhalen als het op garantie aan komt.
Op 13 augustus 2020 tijden onze vakantie een scherm van een iPhone X laten vervangen. Na overleg met de medewerker gekozen voor het goedkopere imitatie scherm, omdat volgens deze medewerker het verschil nauwelijks waarneembaar zou zijn. Na 2 weken telefonisch contact gehad omdat het scherm soms spontaan dingen uit zichzelf ging doen, dit zou komen omdat het een imitatie scherm zou zijn volgens de medewerker aan de telefoon. Afgelopen week ging het toestel in eens midden in de nacht willekeurige nummers uit de telefoonlijst bellen op de speaker, waarna het scherm niets meer deed (kwam nog wel licht op de achtergrond, maar scherm bleef zwart). Hierop wederom gebeld omdat op de bon staat dat je 3 maanden garantie hebt op de vervangen onderdelen en kreeg te horen van de medewerkster dat dit niet onder de garantie valt omdat ze niet weten wat er in de tussentijd met het scherm was gebeurd en er waarschijnlijk te veel of op een verkeerde manier druk op uit is geoefend. Vandaag bij ons in de regio weer een nieuw scherm laten plaatsen en kreeg daar te horen dat het een erg slecht scherm was en dat het ook nog eens verkeerd was geplaatst. En dan krijg je als reactie op je review, dat je waarschijnlijk contact hebt gehad met een andere winkel.
Datum:10-11-2020
10
Telefoon weer als nieuw
Afspraak van te voren ingepland, waardoor ik 10 euro korting kreeg op de reparatie. Reparatie was binnen een uurtje klaar en telefoon was weer als nieuw!
Datum:07-11-2020
10
Perfect!
Super snel klaar, binnen 50 minuten had ik een nieuwe batterij en was mijn speaker gefixt. Vriendelijke mensen die weet hebben van hun vak!
Datum:06-11-2020
10
Snelle service
Scherm van een huawei p30 laten repareren. Afspraak gemaakt via internet 10€ korting gekregen daardoor. Eenmaal aangekomen de afspraak laten zien en binnen 45 min was het opgelost en netjes afgehandeld!
Datum:05-11-2020
10
Snelle en vakkundige reparatie
Mijn telefoon was binnen een half uurtje gerepareerd en ook nog eens voor een schappelijke prijs. Ook fijn dat je een half jaar garantie krijgt op de reparatie.
Datum:04-11-2020
10
goede service
nieuwe batterij in mijn iPad binnen 1 uur. geweldig
Datum:05-11-2020
9
Snelle service
Vriendelijk geholpen. Via internet een afspraak gemaakt en de reparatie was inderdaad binnen 45 min klaar. Erg fijn!
Datum:31-10-2020
10
Goede prijs kwaliteit, keurig geholpen, snel,vriendelijk
Ik kom zeker terug...
Datum:28-10-2020
10
Wat een goede en fijne service!
Van A tot Z prettig contact en reperatie naar tevredenheid. Telefoon is gerepareerd en waar nodig is er goede oplossing gevonden. Ik ben helemaal content.
Datum:28-10-2020
8
Prima adres
Helaas bleek het onderdeel ondanks een afspraak per mail toch niet aanwezig en moest ik nog een keer terugkomen. Daardoor 4 ipv 5 sterren. Toen het onderdeel er alsnog was, is de reparatie snel en goed uitgevoerd. Vriendelijke eigenaar/medewerker en goede/scherpe prijsstelling. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer bij ze langs.
Datum:28-10-2020
10
Telefoon weer als nieuw, vriendelijk geholpen
Aantal barsten in het scherm van mijn Samsung A5 2017. Op internet afspraak gemaakt, daardoor 10 euro goedkoper dan de standaardprijs. Helaas bleek betreffende scherm niet in de winkel op voorraad. Daardoor reparatie niet binnen een uur (is kennelijk gebruikelijk) maar in de loop van de middag. Als genoegdoening een gratis screenprotector gekregen.
Datum:27-10-2020
10
Fijne snelle service
Na een telefoontje voor wat informatie mijn telefoon aangeboden voor onderzoek en evt reparatie. Duidelijke afspraken kunnen maken. Binnen 4 uur mijn telefoon weer terug werken, voelend als nieuw! Nette prijs die het de moeite waard maakte Top gedaan!!!
Datum:20-10-2020
10
Heel goed
Nieuwe microfoon in mijn iPhone 8 was binnen een halfuurtje opgelost
Datum:19-10-2020
10
Prima service, scherpe prijzen en supervriendelijk personeel
Reparatie scherm telefoon is snel ingepland en afgehandeld. Prima prijzen voor goed materiaal.
Datum:17-10-2020
10
Netjes super snel geholpen
Klantvriendelijk super snel geholpen Ziet er super uit Meer dan tevreden
Datum:17-10-2020
10
Prima
Een afspraak gemaakt online om het glas van mn HTC te laten vervangen. Telefoon gebracht en een uurtje later, zoals afgesproken, was hij weer helemaal de oude. Prima dus.
Datum:16-10-2020
9
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen.
Prima geholpen met verstand van zaken
Datum:16-10-2020
10
Komt afspraken na en goede vervanging batterij
Vua de website een afspraak gemaakt om de accu van mijn iPad 2017 te vervangen, deze ging nog maar 3,5 uur mee. 12:30 langebracht en om 15:30 weer op kunnen halen. Nog wat uitleg erbij en vriendelijk geholpen. De iPad gaat weer 9uur+ mee, de prijs was ook redelijk.
Datum:15-10-2020
7
iPad Air nieuwe batterij naar volle tevredenheid vervangen.
Wel een opmerking: Bij inlevering werd de iPad serieus eerst bekeken. Er werd een opmerking geplaatst dat er een kleine bolling van het glas te zien was aan de zijkant van de ipad. Dit zou veroorzaakt kunnen zijn door opzwelling van de batterij. Zelf heb ik het niet kunnen constateren.
Datum:15-10-2020
9
Nette service, snel en plezierig geholpen
Scherpe prijs Snelle service Fijne garantie Mooie regeling no cure no pay Nette communicatie
Datum:13-10-2020
10
Een vakbekwame man die vriendelijk en netjes werk afleverd
Mijn mobiele telefoon is perfect gemaakt en in zeer korte tijd. Een zeer vakbekwame zaak die altijd vriendelijk en netjes werken
Datum:13-10-2020
10
Ik ben wéér super goed geholpen!
Afspraak gemaakt. Voor jullie ook makkelijk dat jullie weten wat jullie kunnen verwachten op een dag. Bij aflevering duidelijk uitgelegd wat de opties kunnen worden. Na een uur alweer klaar! Super snelle en goede service!
Datum:13-10-2020
10
Top
Snel en vriendelijk geholpen
Datum:12-10-2020
10
Goede snelle service
Goed geholpen voor een goede prijs