Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.3
246 beoordelingen
95% beveelt u aan

Recensies

Datum:24-03-2020
7
Goed
Snelle service en reparatie, tevreden verlopen
Datum:21-03-2020
8
Gewoon zakelijk goed opgelost
Scherm van iPhone 7 Plus vervangen Goedkoop en goed opgelost
Datum:16-03-2020
10
Goede service
Een aantal reparatie shops durfde het niet aan om de USB connector te vervangen omdat bij de Nokia 7 plus het scherm los moet en gevaar op breuk aanwezig is. Het is uiteindelijk prima gelukt, volgens mij iets meer tijd nodig gehad ivm een gemiddelde reparatie ( bijna 60 min). Toestel werkt weer perfect!
Datum:10-03-2020
10
In Spijkenisse werd ik vlot en deskundig geholpen met het vervangen van de oplaadconnector.
Prima service en garantie.
Datum:10-03-2020
10
Super snelle en goed service!
Scherm van mijn gsm was gescheurd. Kon het laten vervangen bij Samsung, waar ik hem dan een aantal dagen zou moeten missen. Bij GSM Reparatie Centra was het binnen een half uur geregeld. Bovendien waren de kosten lager. Top!
Datum:09-03-2020
10
Geweldig snel
Ondanks drukte snel en adequaat geholpen. Verkoper kan echt multitasken!
Datum:02-03-2020
10
Goede en snelle service!
Afspraak maken via de web-site werkt fijn, ik werd meteen vriendelijk geholpen en mijn scherm netjes gerepareerd, telefoon werkt weer prima!
Datum:27-02-2020
9
Scherm netjes vervangen.
Telefoon ingeleverd. We kregen een bon. Konden naar drie kwartier de telefoon weer ophalen. Telefoon was vakkundig en netjes gerepareerd.
Datum:26-02-2020
9
Prima, snelle en vriendelijke service
Scherm kapot van mijn Nokia 7.2. was erg vlot gemaakt. Goed en vriendelijk te woord gestaan.
Datum:25-02-2020
9
Vriendelijke en vakkundig geholpen.
Gebarsten scherm van Nokia 8 in een half uur vervangen. Telefoon weer als nieuw.
Datum:20-02-2020
10
Goed
20 minuutjes vervangen accu terug naar 100%
Datum:20-02-2020
1
Geen origineel Apple scherm en geen garantie willen verlenen.
Laat je iPhone scherm hier NIET repareren. In januari heb ik hier het scherm van mijn iPhone XR laten repareren en daarbij een beschermingslaag op het nieuwe scherm laten zetten. Die bescherming brak dezelfde middag nog spontaan in drie stukken, maar toen heb ik in ieder geval nog een nieuwe gekregen met daarbij de opmerking: "Laat hem niet nog een keer vallen he". Uit die opmerking bleek natuurlijk al dat er weinig vertrouwen in de klant is bij deze winkel. 4 weken later is het scherm van mijn telefoon ineens op zwart gegaan met een witte streep er door heen. Na een herstar
Datum:18-02-2020
10
Snelle reparatie
Na een afspraak gemaakt te hebben mijn mobiel weggebracht (gebroken scherm) en binnen de beloofde tijd gerepareerd.
Datum:12-02-2020
10
Uitstekend
Was snel en netjes. Scherm doet het perfect.
Datum:11-02-2020
10
Erg goed geholpen, ondanks fout van mijn kant
Schermreparatie. Aan alle verwachtingen werd voldaan, scherm doet het weer. Mobiel was klaar op afgesproken moment. Ik heb zelf in eerste instantie verkeerd scherm besteld. Dit is kosteloos goedgetrokken. Ik had het ook begrepen als voor 1 van deze 2 services geld gevraagd werd. Ik ben erg tevreden over de handeling. 10/10
Datum:06-02-2020
10
Snelle en goede service
Scherm is perfect gerepareerd en was snel voor elkaar. Vriendelijke mensen, goede service.
Datum:30-01-2020
10
Super geholpen
Bedankt voor het repareren van mijn dochter haar iPhone haar batterij, ze is zo blij 😃🎉
Datum:28-01-2020
9
snel geholpen
professioneel en goed geholpen
Datum:23-01-2020
10
geweldig geholpen, klaar je wacht; mijn vast reparatie adres
binnen 20 minuten weer buiten met een opnieuw goedwerkende smartphone
Datum:18-01-2020
8
Goed
Goed geholpen. Goed advies
Datum:18-01-2020
10
een perfecte service
Je kan een afspraak maken, en bij vervangen van onderdelen is het binnen 1 uur geregeld, ook geeft de persoon die de reparatie uitgevoerd heeft de juiste info, zodat je je eigen telefoon weer gewoon kan gebruiken.Al met al een perfecte service en ze komen de afspraken na.
Datum:16-01-2020
9
Vriendelijk en deskundig
Eigenlijk verder weinig aan toe te voegen. Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de reparatie van een iPhone7. Bovendien voor een mooie prijs.
Datum:06-01-2020
10
Snel geboekt, snel gerepareerd, beste kosten
Vrijdag middag laat heeft mijn vrouw haar Samsung Galaxy J6+ scherm kapotgemaakt. Snel op de internet om te zien waar kan ik dit reparatie regelen. Ik heb GSM Reparatie Centra ter Bergen op Zoom gevonden. Boeking online gedaan voor de volgende dag zaterdag om 11uur. Precies op tijd was ik, en reparatie binnen 30 minuten klaar was. The kosten was goedkoper dan andere winkels ook. Ik was echt blij, en ook mijn vrouw met haar goed as nieuw phone.
Datum:05-01-2020
9
snel en goed geholpen
Binnen 30 minuten een nieuw scherm.
Datum:04-01-2020
10
Gedaan wat er gebeurd moest worden.
Vriendelijk personeel scherm weer netjes top!