Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.5
170 beoordelingen
100% beveelt u aan

Recensies

Datum:24-08-2019
10
Topservice en vriendelijke behandeling
Zeer positieve ervaring, afspraak is afspraak!
Datum:23-08-2019
10
Top service
zeer netjes geholpen
Datum:23-08-2019
10
Keurige service en snel geholpen
Keurige service en snel geholpen
Datum:20-08-2019
10
Scherm kapot en binnen 30 min weer gemaakt!
Gisteren een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ik kwam binnen en de medewerker had het nieuwe schermpje al klaar liggen. Binnen 30 min was mijn telefoon weer gerepareerd!
Datum:18-08-2019
10
Snelle service
Een snelle en goede service
Datum:15-08-2019
10
Hele goede en snelle service
Top
Datum:13-08-2019
9
Uitstekend
Eenvoudig om een afspraak te maken en op korte termijn. Reparatie is snel uitgevoerd en alles werkt naar wens.
Datum:14-08-2019
10
Uitstekend gerepareerd, goede service
Eerder een iPad laten repareren, nu een telefoon. Netjes gerepareerd, geen verrassingen achteraf. Duidelijk verteld wat er geleverd zou worden.
Datum:11-08-2019
9
Snel en goed.
Paar maanden geleden scherm en batterij laten vervangen. Door ongelukje scherm gebroken. Na vervangen scherm een screen protector en een bumper gekregen. Om de hobby van m'n dochter wat minder duur te maken.
Datum:07-08-2019
10
snel en goed geholpen
Was door andere reparatie winkel al een week aan het lijntje gehouden. Daar uiteindelijk en verkeerd scherm op slordige wijze gemonteerd. Gelukkig hier snel en goed geholpen voor een veel lagere prijs!
Datum:05-08-2019
10
Zeer snelle service
Binnen 20 minuten was het scherm van mijn iphone vervangen. In de tussentijd kon ik gewoon blijven wachten en gebruik maken van de wifi
Datum:03-08-2019
9
Goed geholpen
Telefoon goed gemaakt snelle service
Datum:02-08-2019
10
Direct geholpen
Direct geholpen , en probleem opgelost
Datum:01-08-2019
10
Snell top service
Door domme fout me scherm kapot, direkt om 1500 uur online afspraak gemaakt, afgegeven en binnen een mun van tijd weer helemaal gerepareerd. Keurig netjes en snelle service.
Datum:02-08-2019
10
Prima
Snel en netjes geholpen
Datum:29-07-2019
8
super vriendelijke en fijne service
prima geholpen en geadviseerd.
Datum:29-07-2019
10
snel en vriendelijk
snel en vriendelijk
Datum:25-07-2019
10
Geweldig
Goed geholpen, nieuw scherm gezet in een half uur voor een mooi prijsje. Nette winkel met vriendelijke mensen
Datum:23-07-2019
10
Snelle en uitstekende service
Ik heb een afspraak gemaakt online en dan krijg je zelfs 10 euro korting. Ik kon al heel snel terecht en zelfs als ze het druk hebben duurt het maar een half uurtje om de batterij te vervangen. Ook nog goede tips gekregen dus topservice
Datum:20-07-2019
10
Tevreden
Vriendelijk en voorspoedig geholpen.
Datum:18-07-2019
10
Supersnelle service
Scherm was gebroken Andere dag online een afspraak gemaakt Kon meteen komen Na 1 uur telefoon weer als nieuw
Datum:15-07-2019
8
Digitaal een afspraak gemaakt, prima geholpen.
Reparatie voor Xiaomi doen ze niet in een random shop. Bij gsm reparatie centra was een nieuw scherm gewoon op voorraad en was het vervangen ook nog eens relatief goedkoop. Scherm is weer als nieuw dus prima gerepareerd.
Datum:12-07-2019
10
Spijkenisse: Ben super goed geholpen. Betrouwbare indruk. Vriendelijk.
Mijn indruk aan de telefoon was al heel goed. Dat deed me nota bene vanuit Moerkapelle naar Sijkenisse (3 kwartier) rijden. Ga zo door!
Datum:10-07-2019
10
Zeer behulpzaam.
Vandaag goed en supersnel geholpen. Rustige, vriendelijke en kalme verkoper. Scherm gerepareerd van S9 Plus en ziet er weer als nieuw uit.
Datum:07-07-2019
10
Snelle en goede service
Scherm van een Iphone 8 laten vervangen. Online een afspraak gemaakt zodat je EUR 10 korting ontvangt. Je rekent ter plaatse af na de reparatie. Na 45 min. was het scherm vervangen met een origineel scherm, we kregen er zelfs gratis een beschermplaatje bij. Ik zal zeker terugkeren bij deze shop.