Wij geven onze klanten de kans hun ervaringen te delen. De samenwerking met klantenvertellen.nl biedt deze gelegenheid. Hieronder vind u de meest recente beoordelingen.
9.4
227 beoordelingen
97% beveelt u aan

Recensies

Datum:23-01-2020
10
geweldig geholpen, klaar je wacht; mijn vast reparatie adres
binnen 20 minuten weer buiten met een opnieuw goedwerkende smartphone
Datum:18-01-2020
8
Goed
Goed geholpen. Goed advies
Datum:18-01-2020
10
een perfecte service
Je kan een afspraak maken, en bij vervangen van onderdelen is het binnen 1 uur geregeld, ook geeft de persoon die de reparatie uitgevoerd heeft de juiste info, zodat je je eigen telefoon weer gewoon kan gebruiken.Al met al een perfecte service en ze komen de afspraken na.
Datum:16-01-2020
9
Vriendelijk en deskundig
Eigenlijk verder weinig aan toe te voegen. Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de reparatie van een iPhone7. Bovendien voor een mooie prijs.
Datum:06-01-2020
10
Snel geboekt, snel gerepareerd, beste kosten
Vrijdag middag laat heeft mijn vrouw haar Samsung Galaxy J6+ scherm kapotgemaakt. Snel op de internet om te zien waar kan ik dit reparatie regelen. Ik heb GSM Reparatie Centra ter Bergen op Zoom gevonden. Boeking online gedaan voor de volgende dag zaterdag om 11uur. Precies op tijd was ik, en reparatie binnen 30 minuten klaar was. The kosten was goedkoper dan andere winkels ook. Ik was echt blij, en ook mijn vrouw met haar goed as nieuw phone.
Datum:05-01-2020
9
snel en goed geholpen
Binnen 30 minuten een nieuw scherm.
Datum:04-01-2020
10
Gedaan wat er gebeurd moest worden.
Vriendelijk personeel scherm weer netjes top!
Datum:04-01-2020
5
Niet geheel tevreden
Onder mijn nieuwe beschermlaag zit lucht en hij reageert helaas niet meer goed. Moet nu hard drukken
Datum:30-12-2019
9
Goed gerepareerd voor een mooi bedrag
iPhone glas gerepareerd. Ik denk een van de goedkoopste reparatie punten in de omgeving. Kwaliteit is goed.
Datum:30-12-2019
10
Vakkundige medewerkers!
Snel en goed, heel blij mee.
Datum:24-12-2019
10
Dat het zo nog kan. Super bedankt.
Duidelijke en snelle hulp. Zeer bekwaam. Goede prijs. Goede communicatie en zeer vriendelijk. Meer is er niet nodig. Bedankt.
Datum:23-12-2019
10
Snel en netjes geholpen!
Heel netjes en snel geholpen. Aardige jongens werken er!
Datum:23-12-2019
9
Mooi nieuw scherm, wel even wachten
Het was vrij druk die dag dus ik heb 2 uur moeten wachten op een nieuw origineel Apple beeldscherm. Het is wel erg netjes gedaan en alles werkt naar behoren. Bedankt! En hopelijk gaat dit scherm lang mee ;)
Datum:23-12-2019
10
Wat mij betreft helemaal super!
Op vrijdagavond gaat dochter haar accu kapot van IPhone 7+. Paniek natuurlijk! Volgende ochtend konden we al terecht en was de telefoon voor €49,- euro binnen 20 minuten weer gerepareerd. (heel schappelijk denk ik) Dochter weer blij gelukkig. Bedankt voor de snelle goede service.
Datum:21-12-2019
10
Prima service
Precies volgens afspraak. Zowel wat tijd als prijsopgave betreft.
Datum:21-12-2019
3
Matig
Reservering gemaakt via internet. Hierbij (met voorselectie) keuze gemaakt voor toestel en soort reparatie. Reparatie zou binnen half uur klaar zijn. Bij aankomst in de winkel bleek er geen onderdelen aanwezig te zijn en zou pas einde van de dag binnen komen.. Dit zou het systeem meteen hebben moeten aangeven! Hierdoor uiteindelijk 3x keer heen en weer gereden door de regen... Uiteindelijke reparatie (vooralsnog) wel geslaagd.
Datum:14-12-2019
10
Snelle service
Goed geholpen onderdelen snel in huis
Datum:16-12-2019
3
Slecht
Bij vervangen van de batterij hebben ze het scherm kapot gemaakt. Kwam eerst vaag verhaal dat ze dat van tevoren hadden moeten aangeven dat die kans erin zat (doe dat dan). En vervolgens konden ze het goedmaken door 50€ te rekenen voor nieuw scherm. Volgens hen de inkoopprijs. Ondanks aangeven dat ik een scherm op internet echt voor een betere prijs kan kopen hielden ze voet bij stuk. Ook de belofte dat ze hem de volgende dag thuis zouden komen brengen werd niet nagekomen. Bij zelf nabellen kwam het verhaal dat ze een zieke hadden. Kon ik toch nog een keer zelf weer naar de stad.
Datum:13-12-2019
10
Klantvriendelijk en snel geholpen
Uitstekende technische mensen die eerst mobiel in orde heeft gemaakt met nieuw glas en week erna een tablet weer als nieuw heeft laten werken.
Datum:10-12-2019
9
Super snel en een goeie prijs
Super snel en netjes geholpen Zeer goeie prijs.
Datum:08-12-2019
10
Goede en snelle service.
iPhone 6s display gewisseld en werkt weer perfect.
Datum:07-12-2019
9
Vriendelijk, snel en professioneel geholpen!
Einde van de middag online een afspraak gemaakt voor schermreparatie. Ik kon dezelfde dag nog terecht! Vriendelijk geholpen en telefoon ziet er weer uit als nieuw.
Datum:27-11-2019
10
Snel en vakkundig het scherm van mijn Samsung S8 vervangen
Afspraak gemaakt (niet perse nodig), telefoon gebracht en 40 min later weer op kunnen halen. Erg vriendelijk en snel geholpen.
Datum:23-11-2019
10
Heel goed
Hele aardige mensen en een fantastische service!
Datum:21-11-2019
10
vakkundig reparatie uitgevoerd
perfect