Telefoon opstuur service

Telefoon reparatie per post

We krijgen vaak vragen uit het zuiden en noorden van Nederland of we daar geen filiaal hebben? Helaas niet, maar geen paniek! U heeft namelijk ook de mogelijkheid om uw telefoon of tablet per post naar ons op te sturen. Download hier het opstuur formulier en stuur dit mee in het pakket. Na ontvangst van uw pakket zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen mbt een offerte / betaling.

Het pakket graag aangetekend versturen naar onderstaand adres:

gsmreparatiecentra.nl
Voorstraat 29 
3201BA Spijkenisse

Wij streven ernaar de reparatie binnen 1 a 2 werkdagen uit te voeren. Nadat de reparatie is uitgevoerd en het toestel succesvol is getest, ontvangt u van ons een e-mail met een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de gerepareerde smartphone of tablet direct terugsturen.

De kosten van de reparatie hangen vanzelfsprekend af van de soort reparatie die uitgevoerd moet worden. Indien de kosten voor uw reparatie van te voren niet valt vast te stellen en de kosten blijken te hoog uit te vallen, bent u uiteraard vrij om van de reparatie af te zien. We zullen geen onderzoekskosten hanteren.