Betrouwbare Apple reparaties bij GSM Reparatie centra

GSM Reparatie centra: specialist in Apple reparaties

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een vakkundige Apple reparatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken. GSM Reparatie centra is al sinds 2011 specialist in telefoon, tablet en laptop reparaties. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij uw iPhone, iPad of iWatch moeten repareren.

Op deze pagina leest u alles over de verschillende Apple reparaties die wij aanbieden en wat de kosten zijn.

Onze Apple reparaties:

Bij GSM Reparatie centra staat de klant centraal en proberen wij u altijd zo goed mogelijk te helpen. U heeft bij ons diverse mogelijkheden als het gaat om Apple reparaties. Wij repareren zowel nieuwe als oude modellen en kunnen vrijwel ieder probleem of defect oplossen. U kunt bij ons terecht om uw iPhone, iPad of iWatch te laten repareren.

Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende Apple reparaties die wij aanbieden. Bent u op zoek naar een handig overzicht van alle Apple reparaties en apparaten klik dan op de link: overzicht Apple reparaties

Apple iPhone reparaties

Veruit de meest voorkomende Apple reparaties die wij uitvoeren zijn van iPhones. Dit is ook logisch, want volgens recent onderzoek bezit ongeveer 36 procent van de Nederlanders een iPhone (dit zijn 4,7 miljoen iPhones). Wij hebben dan ook veel ervaring met het repareren van iPhones.

De meest voorkomende iPhone reparaties zijn scherm reparaties, batterij reparaties en oplaadpunt reparaties. Ook repareren wij regelmatig waterschade aan iPhone’s. Onze iPhone reparaties worden altijd door een ervaren monteur uitgevoerd, omdat iPhone’s complex in elkaar steken en de nieuwste technologieën bevatten. Dit maakt het repareren van een iPhone een vak apart.

Het nadeel van iPhone reparaties is dat deze meestal duurder zijn dan telefoon reparaties van andere merken. Dit komt doordat de onderdelen van een iPhone duurder zijn. De grote prijsverschillen zijn helaas vooral zichtbaar bij schermreparaties.

Apple iPhone reparatie bij GSM Reparatie centra

Soorten iPhone reparaties bij GSM Reparatie centra:

  • Scherm reparaties
  • Waterschade reparatie
  • Batterij reparatie
  • Oplaadpoort reparatie
  • Moederbord reparatie
  • Camera reparaties
  • Microfoon of luidspreker reparaties
  • Reparaties aan defecte knoppen
  • Behuizing reparaties
  • Touchscreen reparaties
  • Wifi antenne reparatie

iPhone reparatie bij GSM Reparatie centra

Uw iPhone laten repareren bij GSM Reparatie centra? Dat kan met of zonder afspraak bij een van onze vestigingen. U kunt tijdens openingstijden naar een van onze vestigingen komen, hier wordt u direct geholpen door ons vriendelijke personeel. U kunt ook een afspraak maken via onze website.

Wilt u meer lezen over iPhone reparaties klik dan op de link: iPhone reparatie bij GSM Reparatie centra

Apple iPad reparaties

Na iPhone reparaties krijgen wij de meeste aanvragen voor iPads. De technologie in een iPad is nog complexer dan die van een iPhone en ook een iPad kan van alles mankeren. Het scherm kan kapot of beschadigd raken, de batterij kan mankementen krijgen of niet meer goed opladen, een van de knoppen kan kapot gaan of het touchscreen werkt niet meer naar behoren. Wat het probleem ook is, ook dit kunnen wij voor u oplossen met een vakkundige reparatie.

Ons team heeft veel ervaring met iPad reparaties. Wanneer uw iPad een defect heeft die u wilt laten repareren dan raden wij u aan om naar een van onze vestigingen te komen. Onze specialist vertelt u precies hoe wij het probleem oplossen en wat de kosten zijn.

Apple iPad reparatie bij GSM Reparatie centra

Soorten iPad reparaties bij GSM Reparatie centra:

  • iPad batterij vervangen
  • iPad scherm vervangen
  • Oplaadpunt iPad vervangen
  • iPad home knop reparatie
  • iPad touchscreen reparatie
  • iPad luidspreker reparatie
  • iPad microfoon reparatie
  • iPad selfie camera reparatie
  • iPad achter camera reparatie
  • Reparatie aan/uit knop
  • Reparatie volume knoppen
  • Reparatie wifi antenne

iPad reparatie bij GSM Reparatie centra

Wilt u uw iPad laten repareren dan kan dat ook met of zonder afspraak bij een van onze vestigingen. Een iPad reparatie duurt gemiddeld slechts 30 minuten en wij kunnen u meestal dezelfde dag nog helpen. Ook ontvangt u standaard 6 maanden garantie op Apple reparaties.

Wilt u een afspraak maken dan kan dat via onze website. Wilt u meer lezen over iPad reparaties klik dan op de link: iPad reparatie bij GSM Reparatie centra

Apple Watch reparaties

Een minder vaak, maar steeds vaker voorkomende reparatie is een Apple Watch reparatie. Al sinds de lancering van de eerste Apple Watch heeft ons team zich gespecialiseerd in Apple Watch reparaties. Veel voorkomende problemen met de iWatch zijn een defect of beschadiging aan het scherm, problemen met de batterij, problemen met de knoppen en defecten door waterschade.

Voor al deze problemen hebben wij een oplossing. De kosten van een Apple Watch reparatie verschillen per model en per reparatie. Een Apple Watch scherm reparatie doen wij vanaf €99, een batterij reparatie kost vanaf €79 en de vanaf prijs van een reparatie aan de knoppen is €99.

Apple iWatch reparatie bij GSM Reparatie centra

Soorten Apple Watch reparaties bij GSM Reparatie centra:

  • Scherm reparaties
  • Batterij reparaties
  • Aan/uit knop reparatie
  • Behuizing reparaties

Apple Watch reparatie bij GSM Reparatie centra

Uw Apple Watch laten repareren kan dus ook gewoon bij GSM Reparatie centra. Kom tijdens openingstijden naar een van onze vestigingen of maak een afspraak via onze website.

Wilt u meer lezen over Apple Watch reparaties? Klik dan op de link: Apple Watch reparatie bij GSM Reparatie centra

Kom naar GSM Reparatie centra voor een vakkundige Apple reparatie!

GSM Reparatie centra is de nummer 1 reparatie winkel van Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. Wij repareren vrijwel alle iPads, iPhones, Smartwatches, tablets en telefoons die er zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor een vakkundige laptop reparatie.

Bij GSM Reparatie Centra repareren we uw apparaat meestal op dezelfde dag, binnen 30 minuten en inclusief 6 maanden garantie. Dat is de standaard van GSM Reparatie centra. Mocht u nog ergens vragen over hebben neem dan gerust even contact op.

Meer dan 10 jaar ervaring!

Ook voor Apple reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Apple reparaties vereisen precisie werk en onze monteurs weten hier raad mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en goed van dienst zijn. Hieronder staan alle voordelen van GSM Reparatie centra.

Onze voordelen:

  • Erkend reparatie bedrijf: wij zijn een erkend reparatie bedrijf in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. Kwaliteit staat bij ons voorop.
     
  • 6 maanden garantie: u ontvangt standaard 6 maanden garantie na een Apple reparatie. Mocht blijken dat het probleem onverwachts niet goed is gerepareerd, kunt u zonder problemen en zonder kosten opnieuw bij ons terecht.
     
  • No cure, no pay: wij staan garant voor kwaliteit. Mocht blijken dat wij u toch niet kunnen helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening. Ook wanneer wij al werk hebben verricht.
     
  • Altijd originele onderdelen: wij vervangen kapotte onderdelen altijd voor nieuwe originele onderdelen, tenzij u anders beslist om eventuele kosten te besparen.
     
  • Repareren zonder afspraak: wij begrijpen dat het vervelend is wanneer uw apparaat kapot of beschadigd is. Daarom kunt u zonder afspraak terecht in een van onze winkels en repareren wij uw apparaat meestal dezelfde dag nog.

Kosten Apple reparaties

Wilt u weten wat een reparatie voor u kost? Voor de exacte prijzen kunt u het best op onderstaande link klikken. U wordt doorgelinkt naar een pagina met alle Apple apparaten en reparaties die wij uitvoeren. Klik op uw iPhone, iPad of iWatch voor de exacte prijs per reparatie.

Overzicht Apple reparaties

Wilt u direct een reparatie afspraak maken? Klik dan hier of op het plaatje hieronder.

Professionele reparaties bij GSM Reparatie centra

Bronnen:

  1. https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5308356/samsung-galaxy-telefoon-smartphone-iphone-nederland#:~:text=Dat%20meldt%20Telecompaper%20op%20basis,7%20miljoen%20iPhones%20in%20gebruik.