Je kapotte iPhone laat je repareren bij GSM Reparatie Centra.

IPhone reparatie bij GSM Reparatie Centra!

Heb jij een smartphone? Vast wel! Dan weet je ook wat een iPhone is, want vrijwel iedereen kent het merk Apple en iedereen kent de producten van het bedrijf. Zo ook de razend populaire iPhone telefoons. 

IPhone’s zijn wereldwijd misschien wel de meest verkochte telefoons. En dat is niet zo vreemd want iPhone telefoons zijn kwalitatief en technisch gewoon heel goed.

Net zoals met alle andere smartphones kun je met een iPhone chatten met je vrienden, eindeloos surfen op het internet, apps downloaden en gebruiken, een social media profiel aanmaken, bellen en noem maar op.

Een iPhone biedt eindeloos mogelijkheden wat ontzettend tof is. Tot je iPhone op een dag stuk gaat om welke reden dan ook en je een iPhone reparatie of een nieuwe telefoon nodig hebt.

Wanneer je dan je iPhone wil laten repareren dan kun je bij GSM Reparatie Centra terecht!

Oorzaken kapotte iPhone’s

Iphone telefoons kunnen worden gerepareerd bij GSM Reparatie Centra

Het is niet zo vreemd dat iPhone’s stuk gaan of niet meer werken door een technisch probleem. Telefoons worden tegenwoordig dagelijks en door veel mensen heel intensief gebruikt wat er toe kan leiden dat de telefoon kapot gaat of beschadigd raakt.

  • Je laat je iPhone vallen met als resultaat een kapot scherm… Dan heb je een iPhone scherm reparatie nodig.
  • Je iPhone is nat geworden en heeft waterschade opgelopen… Dan heb je een iPhone reparatie nodig om de waterschade te verhelpen.
  • Je iPhone batterij presteert steeds minder goed… Dan heb je een iPhone reparatie nodig.
  • Het opladen van je iPhone werk niet meer… Ook dan heb je een iPhone reparatie nodig.

Heel vervelend allemaal natuurlijk, maar wij kunnen het voor je oplossen!

Telefoons zijn vrij kwetsbaar, resultaat een telefoon reparatie

De oorzaak van al deze problemen ligt bij het feit dat telefoons en ook iPhone’s vrij kwetsbaar zijn. Je laat je telefoon vallen, en je hebt een kapot iPhone scherm. Je telefoon zit dan vol barsten, wat je mogelijk zelf wel eens hebt meegemaakt.

Dat is natuurlijk de reden dat er ontzettend veel telefoonhoesjes worden verkocht en dat is ook de reden dat er tegenwoordig vrij veel telefoon reparatie winkels zijn zoals GSM Reparatie Centra.

Daarnaast zitten telefoons en vooral iPhone’s tegenwoordig technisch steeds gecompliceerder in elkaar. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat je telefoon of iPhone meer verschillende defecten kan hebben.

Welke defecten je telefoon allemaal kan hebben en welke iPhone reparaties je allemaal bij ons kan laten uitvoeren, dat vertellen we je in deze blog.

In deze blog vertellen we je hoe een iPhone reparatie in zijn werk gaat en vertellen we je meer over de verschillende soorten iPhone reparaties die wij bij GSM Reparatie Centra uitvoeren.

Mocht je vragen hebben over een iPhone reparatie, neem dan contact met ons op!

iPhone reparaties bij GSM Reparatie Centra

Iphone reparatie onderdelen.

Vrijwel alle defecten aan je iPhone kunnen worden verholpen met een iPhone reparatie bij GSM Reparatie Centra. Of er nou een barst in je iPhone scherm zit, je iPhone laadt niet meer op, je speaker werkt niet meer of je een ander probleem hebt.

Voor alle iPhone reparaties en problemen kun je bij GSM Reparatie Centra terecht. Wij verzorgen al sinds 2011 alle soorten iPhone reparaties en hebben al vele tevreden klanten mogen helpen!

Hieronder gaan we in op de meest voorkomende iPhone reparaties en hoe een reparatie werkt. Mocht je vragen hebben over een bepaalde reparatie dan kun je gerust contact met ons opnemen.

iPhone scherm reparatie

Een iPhone scherm reparatie is de meest voorkomende iPhone reparatie en ook de meest voorkomende telefoon reparatie. Het laten vallen van je iPhone is de grootste oorzaak voor een iPhone scherm reparatie. Tijdens deze reparatie wordt het iPhone scherm vervangen voor een nieuwe.

Het scherm van een iPhone is nou eenmaal erg kwetsbaar omdat het van glas is gemaakt en zoals je weet kan dit erg snel stuk gaan bij een val. Dan komt er al snel een scherm reparatie bij kijken als je dit wilt laten repareren.

Een iPhone scherm reparatie is daarom bij GSM Reparatie Centra vrijwel dagelijkse kost. Wij krijgen vrijwel iedere dag klanten over de vloer die op zoek zijn naar een iPhone scherm reparatie.

Het grote voordeel van een iPhone scherm reparatie is dat het vaak wel vrij snel voor elkaar is. Een scherm reparatie wordt bij GSM Reparatie Centra al binnen 30 minuten uitgevoerd.

Om de telefoon van kwaliteit te blijven voorzien vervangen wij het iPhone scherm altijd voor een origineel en nieuw iPhone scherm.

Waterschade iPhone

Waterschade aan je iPhone is een ander veel voorkomend probleem. Ook voor een waterschade reparatie krijgen wij regelmatig klanten over de vloer. Het grote probleem hiervan is dat een iPhone of telefoon met waterschade helaas niet altijd te redden is.

Heb je waterschade aan je telefoon dan geldt de volgende regel: Hoe langer je wacht hoe minder de kans op een succesvolle waterschade reparatie.

Wel kun je er zelf voor zorgen dat je de kans vergroot op een goed herstel van je iPhone en een goede iPhone reparatie.

Voor een succesvolle waterschade reparatie is het namelijk belangrijk om zelf een aantal stappen te ondernemen voor je je iPhone telefoon wegbrengt voor een reparatie.

Hieronder geven we enkele tips ter voorbereiding op een waterschade telefoon reparatie.

  1. Het eerst wat je moet doen is je iPhone uitzetten wanneer deze waterschade of andere vloeistofschade heeft. Ze je iPhone ook absoluut niet meer aan en laadt je iPhone ook niet meer op. Hiermee voorkom je verdere schade.
     
  2. Voor de grootste kans op een succesvolle waterschade reparatie moet je je iPhone het liefst binnen 3 dagen naar de telefoon reparatie winkel brengen.
     
  3. Om je iPhone droog te maken kun je de buitenkant met een handdoek afdrogen. Droog je iPhone NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, etc. Dit is absoluut niet goed voor de telefoon!

Zodra je de telefoon hebt weggebracht voor een waterschade reparatie wordt het toestel direct volledig uit elkaar gehaald.

Vervolgens wordt de telefoon chemisch gereinigd om corrosie en kalkafzetting aan het moederbord te beperken. Hierbij worden alle onderdelen individueel gereinigd voor de grootste slagingskans.

Helaas komt het regelmatig voor dat er bij waterschade defecten zijn aan het moederbord. Hiervoor heeft de telefoon dan een moederbord reparatie nodig.

Batterij reparatie iPhone

Een ander veel voorkomend probleem is een probleem met de batterij van de iPhone. De batterij gaat snel leeg of doet helemaal niets meer, je kunt schommelingen hebben in het batterij percentage, de batterij laadt slecht of helemaal niet meer op, of je iPhone heeft uitvalproblemen.

Voor al deze problemen en symptomen heeft je iPhone een batterij reparatie nodig. Bij GSM Reparatie Centra voeren wij ook regelmatig batterij reparaties uit en ben je bij ons aan het juiste adres voor een iPhone reparatie.

Oplaadpoort reparatie iPhone

Je kent het wel, je wilt je iPhone opladen en opeens werkt dit niet meer of niet goed. Dat kan dan aan twee dingen liggen. Namelijk aan de oplader, of aan de telefoon (de oplaadpoort). Mocht dit laatste het geval zijn dat heeft je telefoon een oplaadpoort reparatie nodig.

Er zijn een aantal verschillende oorzaken voor een oplaadpoort reparatie. Dit kan zijn dat de iPhone niet meer goed oplaadt, dat de oplaadkabel niet meer goed past, dat de oplaadkabel wiebelt in de oplader, of dat het oplaadpunt is afgebroken.

Voor al deze oorzaken kun je een oplaadpoort reparatie voor je iPhone overwegen.

Camera reparatie iPhone

Er zijn verschillende soorten camera reparaties voor de iPhone, bijvoorbeeld een camera reparatie voor de selfie camera of een camera reparatie voor de achter-camera.

Er zijn verschillende problemen die zich kunnen voordoen bij een camera. Zo kan het zijn dat je geen foto’s of video’s meer kan maken, de camera kan onscherp zijn of je kunt de camera niet meer scherp stellen, de camera opent niet meer in je iPhone of er zit een barst is je camera.

Voor al deze problemen kun je bij GSM Reparatie Centra terecht voor een camera reparatie iPhone.

Speaker reparatie iPhone

Een speaker reparatie is ook een veel voorkomende telefoon reparatie en ook voor een speaker reparatie kun je bij GSM Reparatie Centra terecht.

Een kapotte speaker is gelukkig vaak eenvoudig te repareren met een iPhone speaker reparatie. Vaak zelfs al binnen 30 minuten!

Een kapotte speaker kun je herkennen aan krakend geluid tijdens het afspelen van je muziek, het heel zacht afspelen van geluiden en muziek, een opgeblazen speaker en soms zelfs wanneer de luidspreker het helemaal niet meer doet.

Voor al deze problemen kun je een speaker reparatie overwegen om het geluid van je iPhone te herstellen. Een speaker reparatie duurt gemiddeld slechts 30 minuten (bij GSM Reparatie Centra) en het is geen heel grote ingreep.

iPhone reparatie aanvragen?

Wilt u uw iPhone laten repareren of weten wilt u weten wat een reparatie kost? Om de exacte prijzen per iPhone en per reparatie te weten kunt u het best op een van onderstaande links klikken. Klik op het toestel dat u heeft om een overzichtspagina met alle reparaties en prijzen te openen.

Voor alle overige Apple iPhone toestellen klik op de link.

iPhone reparaties: hoe werkt het?

Een iPhone reparatie is mogelijk bij GSM Reparatie Centra

Vroeger had je bijna onverwoestbare en simpele telefoons die bijna niet kapot gingen. Tegenwoordig hebben we veel kwetsbaardere telefoons die technisch veel meer kunnen en veel ingewikkelder in elkaar steken, zoals ook de iPhone.

Dit betekent ook dat de telefoons van tegenwoordig veel meer problemen en defecten kunnen hebben. En dat is precies de reden waarom er zo vaak een telefoon reparatie nodig is.

Om je een idee te geven vertellen we hieronder precies hoe het proces van een iPhone reparatie eruit ziet bij GSM Reparatie Centra.

  1. Constatering van een probleem. Een iPhone reparatie komt natuurlijk altijd voort uit een probleem, bijvoorbeeld een beschadiging aan de iPhone of een defect wat de klant graag wil (laten) oplossen.
     
  2. Vervolgens neemt de klant contact op met een telefoon reparatie winkel of elders om het probleem te bespreken. Hierbij wordt de klant altijd verzocht om langs te komen voor nader onderzoek.
     
  3. Wanneer de klant aankomt bij de telefoon reparatie winkel zal de telefoon reparateur de klant altijd te woord staan en vragen wat het probleem is. Gebaseerd op het verhaal van de klant weet de telefoon reparateur vaak al wat er probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Het vooronderzoek en het adviesgesprek is vrijwel altijd gratis.
     
  4. Wanneer het probleem is geconstateerd legt de telefoon reparateur uit welke telefoon reparatie er uit moeten worden gevoerd en hoe dit in zijn werking gaat. Vervolgens wordt er in onderling overleg besproken of de reparatie moet worden uitgevoerd.
     
  5. Hierna hoeft de klant niets meer te doen en gaat een professionele telefoon reparateur aan de slag met de reparatie om het probleem op te lossen. 
     
  6. Bij sommige telefoon reparaties krijg je garantie op de reparatie. Bij GSM Reparatie Centra ontvang je altijd maar liefst 6 maanden garantie, ook bij iPhone reparaties!

Wilt u een afspraak maken om uw iPhone te laten repareren? Dan kan gewoon online via onze website door op de link te klikken.

Professionele iPhone reparateurs

Een iPhone is een vrij kostbaar bezit. Tegenwoordig kost een iPhone al snel €500 tot €1200. Mocht je iPhone kapot gaan wil je dan ook dat dit op een goede manier wordt gerepareerd.

Het advies hiervoor is om je iPhone te laten repareren door professionele telefoon reparateurs. Alleen dan weet je dat je iPhone in goede handen is.

Het is helaas zo dat er een hoop telefoon reparateurs zonder specifieke kennis aan het werk zijn. Laat je iPhone daarom altijd repareren bij een erkend telefoon reparatie bedrijf waar professionele telefoon reparateurs werken.

Laat je iPhone repareren GSM Reparatie Centra inclusief 6 maanden garantie!

Dit was onze blog over iPhone reparaties. We hopen dat het nu een stuk duidelijker is wat voor iPhone reparaties er allemaal zijn en hoe deze worden uitgevoerd. Ook hopen we je een beter beeld te hebben gegeven van een telefoon reparatie winkel.

Voor alle iPhone problemen en defecten heeft GSM Reparatie Centra een oplossing. GSM Reparatie Centra is al sinds 2011 de nummer 1 telefoon reparatie winkel.

Wil je meer weten over telefoon reparaties of iPhone reparaties dan kun je altijd langskomen bij een van onze winkels. We staan je graag te woord.

Klik hier voor een iPhone reparatie

Professionele reparaties bij GSM Reparatie centra