iPad reparaties bij GSM Reparatie centra

Professionele iPad reparaties in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden en Bergen op Zoom | Altijd een vakkundige monteur

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor een vakkundige iPad reparatie? Dan bent u bij GSM Reparatie centra aan het juiste adres. Wij repareren alle iPad modellen. Op deze pagina kunt u alles lezen over de verschillende iPad reparaties die wij aanbieden, de kosten die er aan verbonden zijn en waarom u bij ons aan het juiste adres bent.

Vakkundige reparateurs sinds 2011

GSM Reparatie centra is in 2011 opgericht en is sindsdien het adres voor tablet, telefoon en laptop reparaties. Een iPad reparatie vereist kennis en precisie werk. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw iPad mankeert en hoe we een probleem op kunnen lossen. Omdat we weten dat we u goed van dienst zijn werken we met verschillende garanties zodat u uw iPad met een gerust hart bij ons kunt achterlaten.

Onze voordelen:

  • Erkend reparatie bedrijf: wij zijn een erkend reparatie bedrijf in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. Kwaliteit staat bij ons voorop.
     
  • 6 maanden garantie: u ontvangt standaard 6 maanden garantie na een reparatie bij GSM Reparatie centra. Mocht blijken dat het probleem onverwachts niet goed is gerepareerd, kunt u zonder problemen en zonder kosten opnieuw bij ons terecht.
     
  • No cure, no pay: wij staan garant voor kwaliteit. Mocht blijken dat wij uw iPad toch niet kunnen repareren, dan brengen wij geen kosten in rekening. Ook wanneer wij al werkzaamheden hebben verricht.
     
  • Altijd originele onderdelen: wij vervangen kapotte onderdelen altijd voor nieuwe originele onderdelen, tenzij u anders beslist om eventuele kosten te besparen.
     
  • Repareren zonder afspraak: wij begrijpen dat het heel vervelend is wanneer uw iPad kapot is. Daarom kunt u direct terecht in een van onze winkels en repareren wij uw tablet meestal dezelfde dag nog.

Soorten iPad reparaties:

Een iPad kan van alles mankeren. Wij bieden daarom verschillende soorten iPad reparaties aan. Van het vervangen van een iPad scherm, tot het vervangen van de batterij, het repareren van de microfoon of het vervangen van het oplaadpunt. Hieronder vindt u meer informatie over de meest voorkomende iPad reparaties die wij uitvoeren.

Soorten ipad reparaties

iPad scherm vervangen

iPad scherm reparaties komen het meest voor. Wanneer je per ongeluk je iPad laat vallen is de kans groot dat het scherm beschadigd raakt. Bijvoorbeeld dat er een barst in zit. Het scherm van je iPad kan ook andere defecten krijgen, zoals het touchscreen wat niet naar behoren werkt. Gelukkig kunnen wij u helpen, wat het probleem ook is.

Jaarlijks repareren en vervangen wij honderden iPad schermen. Een iPad scherm vervangen of een scherm reparatie is bij ons snel voor elkaar. Onze monteurs weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Wanneer we het scherm vervangen dan doen wij dit altijd voor een nieuw en origineel scherm.

Kosten iPad scherm vervangen of reparatie:
Een iPad scherm reparatie kost gemiddeld tussen €250 en €350. De nieuwste modellen zijn helaas veel duurder en kunnen tot wel €849 per reparatie kosten. Oudere modellen daarentegen kosten vaak minder. De prijs is afhankelijk van de inkoopprijs van het scherm.

iPad batterij vervangen

De batterij van een iPad kun je helaas niet eenvoudig zelf vervangen. Om de iPad batterij te vervangen moet je de behuizing openen waardoor de lijm laag loslaat. Het kost je waarschijnlijk veel moeite en je moet zelf de juiste batterij kopen. Wij raden daarom aan om de hulp van een professional in te schakelen. Voor onze monteurs is het vervangen van een iPad batterij zo gebeurd.

Een iPad batterij reparatie is de op een na meest voorkomende iPad reparatie. Jaarlijks vervangen wij ontzettend veel iPad batterijen. Ook voor het vervangen van een iPad batterij geldt dat wij deze altijd voor een nieuwe en originele batterij vervangen.

Kosten iPad batterij vervangen:
Het vervangen van een iPad batterij kost gemiddeld ongeveer €125 en de prijs kan oplopen tot ongeveer €200 (afhankelijk van het model). De prijs is afhankelijk van de inkoopprijs van de batterij.

Oplaadpunt iPad vervangen

Is het oplaadpunt van uw iPad kapot? Ook dit is een reparatie die vaak voorkomt. Wanneer een iPad niet meer opgeladen kan worden dan kan de iPad uiteraard ook niet meer worden gebruikt. Om het oplaadpunt te repareren is het ook noodzakelijk om de behuizing open te maken. Wij raden u aan om dit niet zelf te doen omdat het terugplaatsen van de behuizing niet altijd even gemakkelijk is. Daarbij is het een precisie werk en moet je goed weten hoe je het oplaadpunt moet vervangen.

Kosten iPad oplaadpunt vervangen:
De kosten voor het vervangen van het oplaadpunt bedragen meestal niet meer dan €100. Voor sommige modellen ligt de prijs hoger, maar niet meer dan €150.

iPad Home knop reparatie

Een iPad home knop reparatie is een kleine ingreep met lage kosten. Niet alle iPad modellen hebben een home knop. Mocht jouw iPad wel een home knop hebben en mocht deze kapot zijn dan kun je gewoon bij GSM Reparatie centra terecht.

Kosten iPad home knop reparatie:
Een kapotte iPad home knop repareren kost gemiddeld ongeveer €50 tot €60.

Overige iPad reparaties

  • iPad touchscreen reparatie
  • iPad luidspreker reparatie
  • iPad microfoon reparatie
  • iPad selfie camera reparatie
  • iPad achter camera reparatie
  • Reparatie aan/uit knop
  • Reparatie volume knoppen
  • Reparatie wifi antenne

Wij repareren alle iPad modellen met een vakkundige reparatie!

ipad repareren

Zoals aangegeven kunnen wij uw iPad repareren wanneer dat nodig is. Hieronder staat een lijst van alle iPads die wij repareren. Klik op het linkje van de iPad die u heeft voor meer informatie en de prijs per reparatie.

Kosten iPad reparatie

Wilt u weten wat een iPad reparatie kost? Voor de exacte prijzen per iPad kunt u het best hierboven in het overzicht klikken op de iPad die u heeft. U wordt dan doorgelinkt naar de informatiepagina van uw iPad waar u ook de prijs per reparatie vindt. Om u een indicatie te geven staan hieronder de vanaf prijzen per reparatie:

  • Apple iPad scherm reparatie: vanaf €70
  • Apple iPad batterij vervangen: vanaf €65
  • Apple iPad oplaadpunt vervangen: vanaf €49
  • Apple iPad touchscreen reparatie: vanaf €50
  • Apple iPad luidspreker reparatie: vanaf €49
  • Apple iPad microfoon reparatie: vanaf €39
  • Apple iPad home knop reparatie: vanaf €39
  • Apple iPad camera reparatie: vanaf €39

Uw iPad laten maken? Kom naar GSM Reparatie centra!

GSM Reparatie centra is de nummer 1 reparatie winkel van Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. Wij repareren vrijwel alle iPads, iPhones, tablets en telefoons die er zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor een vakkundige laptop reparatie.

Mocht uw iPad kapot zijn dan helpen wij u graag. Tijdens openingstijden kunt u terecht bij een van onze vestigingen. Meestal repareren wij uw iPad dezelfde dag nog. U kunt ook een afspraak maken via onze website.

Bij GSM Reparatie Centra repareren we uw iPad binnen 30 minuten, inclusief 6 maanden garantie. Mocht u nog ergens vragen over hebben neem dan contact op.

Professionele reparaties bij GSM Reparatie centra