Samsung A en S telefoon reparatie

Samsung A en S telefoon reparatie | GSM Reparatie Centra

Heeft u een Samsung telefoon die gerepareerd moet worden? Dan bent u bij GSM Reparatie centra aan het juiste adres. Ruim 43% van de Nederlanders heeft een Samsung telefoon. Samsung telefoon reparaties komen daarom het meest voor. Van scherm reparaties en touchscreen reparaties, tot reparaties aan het oplaadpunt en de knoppen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij uw telefoon kunnen oplappen.

Op deze pagina leest u alles over onze Samsung telefoon reparaties en wat de kosten zijn.

Samsung telefoon reparaties bij GSM Reparatie Centra:

De reparaties die het meest voorkomen zijn touchscreen reparaties, scherm reparaties, batterij reparaties, microfoon reparaties en oplaadpunt reparaties. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om Samsung reparaties en wij kunnen vrijwel alle defecten en problemen oplossen. Ook repareren wij zowel de nieuwste modellen als oudere modellen. Het voordeel van Samsung reparaties is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan iPhone reparaties.

Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende Samsung telefoon reparaties die wij aanbieden. Bent u op zoek naar een handig overzicht van alle Samsung reparaties en apparaten klik dan op de link: overzicht Samsung reparaties

Samsung scherm reparatie

Samsung scherm reparaties komen het meest voor. Een telefoonscherm is het meest kwetsbare onderdeel van een telefoon. Bij een valpartij zit er dan ook snel een barst in, echter is dit niet het enige probleem wat kan ontstaan. Het touchscreen kan bijvoorbeeld defect raken of er kan een probleem ontstaan in het beeldscherm waardoor de beeldkwaliteit niet meer goed is.

Een Samsung scherm reparatie is een vak apart, maar onze telefoon monteurs hebben hier veel ervaring mee. Scherm reparaties zijn voor ons dagelijkse kost en wij vervangen een scherm altijd voor een nieuw origineel scherm. Mocht uw scherm defect zijn kunt u daarom gewoon bij ons terecht. Hieronder staan enkele links naar de meest recente toestellen:

Batterij vervangen Samsung telefoon

Het vervangen van de batterij was vroeger zo gedaan. Tegenwoordig zijn telefoons compacter en gecompliceerd en is het lastiger om een batterij te vervangen. Echter is het natuurlijk nog steeds een koud kunstje voor ons. Wij vervangen de batterij voor een nieuwe originele batterij zodat uw telefoon weer langer meegaat.

Wanneer u merkt dat uw telefoon minder lang meegaat, opladen langer duurt en de telefoon regelmatig uit het niets uitvalt, dan is uw telefoon toe aan een nieuwe batterij.

Om uw batterij te vervangen kunt u gewoon zonder afspraak langskomen bij een van onze vestingen. U kunt ook online een afspraak maken via onze website.

Oplaadpunt reparatie

Een ander veelvoorkomend en zeer vervelend probleem is een defect aan de oplaadpoort. Een defect aan de oplaadpoort zorgt ervoor dat je telefoon niet goed meer oplaadt en in sommige gevallen helemaal niet. Dit komt door een beschadiging aan de binnenkant van het oplaadpunt, waardoor deze geen goede verbinding meer maakt met de oplader. Het resultaat: een telefoon die aan de oplader zit, maar niet of soms wel en soms niet oplaadt. Erg frustrerend!

Gelukkig kunnen wij dit probleem oplossen met een reparatie aan de oplaadpoort. De kosten van deze reparatie zijn relatief laag in vergelijking met bijvoorbeeld een scherm reparatie.

Camera reparatie

De meeste telefoons hebben een camera aan de voorkant, de zogeheten ‘selfie-camera’, en een camera aan de achterkant. Defecten of beschadigingen aan beide camera’s kunnen wij repareren.

Problemen die kunnen ontstaan zijn dat je geen foto’s of video’s meer kunt maken, de camera kan onscherp zijn, scherp stellen werkt niet meer, de camera opent niet meer of er zit een barst in je camera. Voor al deze problemen kun je bij GSM Reparatie Centra terecht.

Waterschade telefoon Samsung

Waterschade reparaties zijn erg gecompliceerd en succes is niet altijd gegarandeerd. Dit komt doordat de ernst van de schade en de wachttijd tot de reparatie doorslaggevend zijn voor een al dan niet succesvolle reparatie. Een telefoon met waterschade kunnen wij daarom helaas niet altijd redden. Over het algemeen geldt dat hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat wij uw telefoon niet kunnen redden.

Wel kans de kans op een succesvolle waterschade reparatie worden vergroot met een aantal handelingen die u zelf kunt doen. Wilt u hier meer over weten, klik dan op de link voor meer informatie: waterschade reparatie.

Alle Samsung telefoon reparaties op een rijtje:

  • Scherm reparatie
  • Touchscreen reparatie
  • Reparatie behuizing achterkant
  • Batterij reparatie
  • Oplaadpunt reparatie
  • Microfoon reparatie
  • Oor speaker reparatie
  • Luidspreker reparatie
  • Reparatie selfie camera
  • Reparatie achterkant camera
  • Reparatie glas achterkant camera
  • Reparatie aan/uit knop
  • Reparatie volumeknoppen
  • Reparatie wifi antenne
  • Reparatie 3G, 4G, 5G antenne
  • Reparatie trilmotor
  • Waterschade reparatie
  • Moederbord reparatie
  • Reparaties aan de behuizing
  • Reparatie AUX ingang

Samsung A en S reparaties

Samsung A en S reparaties bij GSM reparatie centra

De meest voorkomende reparaties zijn Samsung A en Samsung S reparaties, dit zijn ook de populairste toestellen van Samsung. Wij repareren alle Samsung A en Samsung S modellen. Hieronder vindt u een link naar de overzichtspagina’s van de nieuwste modellen. Hier vindt u ook de verschillende reparaties per toestel en de bijhorende prijzen.

Samsung A reparaties

Voor alle Samsung A toestellen klik op de link.

Samsung S reparaties

Voor alle Samsung S toestellen klik op de link.

Hoe werkt een telefoon reparatie?

Wilt u uw telefoon laten repareren, dan leggen wij u graag uit hoe wij te werk gaan. Vroeger waren telefoons bijna niet kapot te krijgen. Helaas zijn telefoons tegenwoordig kwetsbaar en kunnen ze verschillende mankementen en beschadigingen oplopen. Om deze reden repareren wij jaarlijks duizenden smartphones en bieden wij verschillende reparaties aan.

Hieronder kunt u lezen hoe wij te werk gaan.

  1. Probleemconstatering: een reparatie begint natuurlijk met het constateren van een probleem. Is uw scherm kapot, werkt de camera niet meer of heeft uw telefoon waterschade opgelopen. Bent u niet zeker wat het probleem is dan kunt u terecht bij een van onze vestigingen. Ons personeel vertelt u wat het probleem is en hoe wij deze oplossen.
     
  2. Vaststellen van het probleem: om zeker te weten wat het probleem is komt u met uw telefoon naar een van onze vestigingen. Ons vriendelijke personeel staat u te woord en onderzoekt samen met u het probleem. Gebaseerd op uw verhaal weten wij meestal direct wat het probleem is en vertellen we u hoe we het probleem oplossen. Het vooronderzoek is altijd kosteloos.
     
  3. Prijsopgave: wanneer het probleem is vastgesteld vertellen wij u wat de reparatie kost, hoelang de reparatie duurt en wanneer wij klaar zijn. Bent u hiermee akkoord dan gaan wij voor u aan de slag en zijn we klaar op de afgesproken tijd.

Onze garanties

Door onze jarenlange ervaring weten we dat we u goed van dienst zijn. Daarom kunt u bij ons altijd een vakkundige en betrouwbare reparatie verwachten. Om dit te garanderen vindt u hieronder onze garanties:

  • Erkend reparatie bedrijf: wij zijn een erkend reparatie bedrijf in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. Kwaliteit staat bij ons voorop.
     
  • 6 maanden garantie: u ontvangt standaard 6 maanden garantie na een Samsung telefoon reparatie. Mocht blijken dat het probleem onverwachts niet goed is gerepareerd, kunt u zonder problemen en zonder kosten opnieuw bij ons terecht.
     
  • No cure, no pay: wij staan garant voor kwaliteit. Mocht blijken dat wij u toch niet kunnen helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening. Ook wanneer wij al werk voor u hebben verricht.
     
  • Altijd originele onderdelen: wij vervangen kapotte onderdelen altijd voor nieuwe originele onderdelen, tenzij u anders beslist om eventuele kosten te besparen.
     
  • Repareren zonder afspraak: wij begrijpen dat het vervelend is wanneer uw apparaat kapot of beschadigd is. Daarom kunt u zonder afspraak terecht in een van onze winkels en repareren wij uw apparaat meestal dezelfde dag nog.

Kosten Samsung telefoon reparaties

Wilt u weten wat een reparatie voor u kost? Om de exacte prijzen per telefoon en per reparatie te weten kunt u het best op onderstaande link klikken. U komt dan terecht op een pagina met alle Samsung toestellen en vervolgens op een pagina met alle reparaties die wij aanbieden.

Overzicht Samsung reparaties

Wilt u direct een reparatie afspraak maken? Klik dan hier.

Kom naar GSM Reparatie centra voor een vakkundige reparatie!

GSM Reparatie centra is de nummer 1 reparatie winkel van Spijkenisse, Dordrecht, Leiden, Bergen op Zoom en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een vakkundige telefoon reparatie, tablet reparatie of laptop reparatie. Meestal repareren wij uw apparaat op dezelfde dag nog, binnen 30 minuten en inclusief 6 maanden garantie. Dat is de standaard van GSM Reparatie centra. Mocht u nog ergens vragen over hebben neem dan gerust even contact op.

Professionele reparaties bij GSM Reparatie centra