iPhone oplaadpoort vervangen

Het komt regelmatig voor dat een iPhone na langdurig en intensief gebruik niet goed meer oplaadt. Soms komt het zelfs voor dat de iPhone helemaal niet meer oplaadt, terwijl we ook vaak zien dat het batterijsymbool niet meer op het beeldscherm verschijnt tijdens het oplaadproces. Een telefoon die niet meer goed of helemaal niet oplaadt is natuurlijk behoorlijk frustrerend, zeker wanneer je jouw iPhone regelmatig gebruikt voor privé- of werkdoeleinden. Ondervindt u deze ongemakken met uw Bij GSM Reparatie Centra kunt u terecht om uw iPhone oplaadpoort te vervangen of schoon te maken, zodat uw toestel binnen de kortste keren weer oplaadt als vanouds!

iPhone oplaadpoort schoonmaken of vervangen

Wanneer uw iPhone niet meer goed oplaadt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Wat we vaak zien bij klanten, is dat er vuil of stof in de oplaadpoort is opgehoopt. Dit zorgt ervoor dat de verbinding tussen uw oplaadkabel en oplaadpoort wordt verstoord. In dat geval kunnen wij uw iPhone oplaadpoort schoonmaken om er zo voor te zorgen dat het vuil en stof op een vakkundige én veilige manier verwijderd worden.

Is uw oplaadpoort compleet schoongemaakt, maar laadt uw iPhone nog steeds niet goed op? Dan is het zaak om de oplaadpoort van uw iPhone te vervangen. Een kapotte ingang van uw telefoon kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door water in de oplaadpoort van de iPhone. Ook kan het metaal van de poort na verloop van tijd versleten zijn. Wat de reden ook is van uw beschadigde laadpoort, bij GSM Reparatie Centra zijn wij gespecialiseerd om de oplaadpoort van uw iPhone te vervangen. Afhankelijk van de onderdelen die wij op voorraad hebben, is uw toestel bij ons in de meeste gevallen in slechts 30 minuten gerepareerd.

Voordelen van uw iPhone oplaadpoort vervangen

Het vervangen van uw iPhone oplaadpoort heeft diverse voordelen. Allereerst is het natuurlijk wel zo fijn dat uw toestel weer normaal oplaadt, zodat u uw telefoon gewoon kunt gebruiken zoals u dat altijd gewend bent geweest. Daarnaast is het vervangen van uw iPhone oplaadpoort een kostenbesparende keuze. Het aanschaffen van een nieuw toestel is namelijk behoorlijk prijzig, terwijl uw iPhone oplaadpoort vervangen bij GSM Reparatie Centra al mogelijk is vanaf €25,00.

Bovendien is het vervangen van uw iPhone oplaadpoort een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Het is voor het milieu namelijk stukken beter om uw beschadigde telefoon te laten repareren in plaats van deze weg te gooien en een nieuwe aan te schaffen. Tot slot draagt het vervangen van uw iPhone oplaadpoort bij aan uw veiligheid als telefoongebruiker. Een defecte poort kan op termijn namelijk leiden tot kortsluiting en oververhitting. Door uw iPhone oplaadpoort te laten vervangen door onze experts voorkomt u mogelijk gevaarlijke situaties.

iPhone laadt niet op? Wij van GSM Reparatie Centra helpen u graag verder!

Wanneer uw iPhone niet meer oplaadt als gevolg van een vieze of beschadigde oplaadpoort, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak eenvoudig en snel een afspraak via onze gebruiksvriendelijke afspraak planner. Hierin kiest u uw merk telefoon, het model dat gerepareerd dient te worden en welke reparatie u wenst. Heeft u dit gedaan, dan krijgt u direct te zien wat de prijs van deze reparatie is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan over de prijs van de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

Wordt u liever direct geholpen met het vervangen van de oplaadpoort van uw iPhone, dan kunt u binnenlopen in één van onze winkels in Spijkenisse, Leiden, Bergen op Zoom of Dordrecht. Onze medewerkers helpen u graag om op professionele wijze uw iPhone oplaadpoort te vervangen, zodat uw toestel in slechts een halfuur weer werkt als nieuw!