iPhone reparatie Delft

iPhone reparatie Delft. Heeft u een kapotte of beschadigde iPhone en zoekt u daarom een telefoon reparatie specialist? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u bent bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres!

Wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten iPhone Wilt u weten wat de reparatie van uw telefoon kost bereken dan de reparatie prijs van uw telefoon met onze nieuwe prijsberekening tool.

Klik hier om de prijs van uw iPhone reparatie te berekenen. Heeft u ergens vragen over? Neem dan contact met ons op.

iPhone reparatie Delft, inclusief 6 maanden garantie.

Snelheid, service en vakkundigheid. Dat is waar GSM Reparatie Centra om bekend staat. Daarom kan u het best uw iPhone laten repareren bij ons, ook als u uit Delft komt.

Wij repareren uw iPhone terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. De voor u dichtstbijzijnde vestiging is GSM Reparatie Centra Leiden. Onze vestiging in Leiden bevindt zich op ongeveer 25 minuten afstand.

Hieronder staan onze vier garanties en zekerheden.

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
  • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

GSM Reparatie Centra is de iPhone reparatie specialist sinds 2011!

Wij zijn al sinds 2011 het adres voor alle soorten telefoon en tablet reparaties. Door onze jarenlange ervaring kunt u er vanuit gaan dat wij uw iPhone vakkundig en veilig repareren.

Wij verzorgen alle soorten iPhone reparaties. Heeft u ergens vragen over? Neem dan gerust contact op of bel naar onze vestiging in Leiden.

iPhone reparatie inplannen