iPhone reparatie Zoetermeer

iPhone reparatie Zoetermeer. GSM Reparatie Centra is de iPhone reparatie specialist van Zoetermeer en omgeving. Komt u uit Zoetermeer en is uw telefoon kapot of beschadigd? Kom dan langs bij onze vestiging in het centrum van Leiden!

Wij repareren uw iPhone, wat het probleem ook is. GSM Reparatie centra is al 10 jaar bedreven in het repareren van alle soorten telefoons. U bent daarom van harte welkom bij onze vestiging in Leiden. 

Afspraak inplannen iPhone reparatie Zoetermeer

iPhone reparatie Zoetermeer, altijd inclusief 6 maanden garantie!

Bij GSM Reparatie Centra werken wij altijd met 6 maanden garantie voor alle reparaties die wij uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe wij uw iPhone moeten repareren en daarom bieden wij altijd 6 maanden garantie.

Daarnaast bieden wij standaard nog vier garanties. Zie hieronder onze garanties en waarom u uw telefoon met een gerust hart bij ons achter kunt laten.

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
  • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

iPhone reparaties binnen 30 minuten.

Wat is het probleem van uw telefoon? Moet uw iPhone scherm vervangen worden, laadt uw iPhone niet meer op, heeft u waterschade aan uw iPhone of heeft u een ander probleem? Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op.

Wij verrichten de meeste iPhone reparaties al binnen 30 minuten. U kunt daarom gewoon op locatie wachten (onder het genot van een kopje koffie) terwijl wij uw iPhone repareren. Dat is wel zo handig als u vanuit Zoetermeer komt.

Natuurlijk kunt u uw telefoon ook bij ons achterlaten en later ophalen. Dit mag u zelf bepalen.

iPhone reparatie inplannen