Apple iPad 3 (A1416)(A1430)(A1403)

iPad 3 Reparatie.

Is uw iPad kapot en wilt u deze laten repareren? Dan hoeft niet verder te zoeken! U bent bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres voor een iPad 3 reparatie!

Al sinds 2011 zijn wij de betrouwbaarste reparatie winkel voor tablets en telefoons. Dat komt doordat wij werken met onze vier garanties, dat is onze service!

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
  • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

iPad reparaties inclusief 6 maanden garantie!

U kunt uw iPad dus met een gerust hart laten repareren door GSM Reparatie Centra. Wij repareren uw iPad met 6 maanden garantie. Dat is onze standaard! Bij GSM Reparatie Centra kunt u ervan uit gaan dat wij het probleem met zorg voor u oplossen.

Daarom verzorgen wij onze iPad reparaties altijd met 6 maanden garantie! Hierboven vindt u een overzicht van alle iPad 3 reparaties die wij uitvoeren. Staat de reparatie die u wilt er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Mocht u andere vragen hebben dan kunt u ook altijd even bellen of langskomen bij een van onze vestigingen!

Tablet reparaties binnen 30 minuten.

Voor alle tablet reparaties moet u bij GSM Reparatie Centra zijn. Wij lossen het probleem binnen 30 minuten op. Wij repareren niet alleen snel, maar vooral erg vakkundig. Dat komt doordat onze reparateurs jarenlange ervaring hebben met alle soorten tablet reparaties.

Wij kunnen daarom alle tablet defecten oplossen. De meest voorkomende tablet reparaties zijn:

  • Tablet scherm reparatie
  • Tablet batterij vervangen
  • Tablet oplaadpunt reparatie
  • Tablet luidspreker reparatie

Laat uw iPad 3 vandaag nog repareren.

Inclusief No Cure, No Pay garantie! Dat is onze standaard! Wij repareren uw iPad en mocht het toch niet lukken dan hoeft u niets te betalen. Daarnaast ontvangt u altijd 6 maanden garantie.

U kunt vandaag nog langskomen bij een van onze vier GSM Reparatie Centra locaties. Ons vaste team van reparateurs staat voor u klaar.

Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht. Wilt u meer weten? Neem dan even contact op voor meer informatie: