Telefoonscherm reparatie

De telefoon is al jarenlang een onmisbare gadget in ons leven. Een logisch gevolg van intensief smartphonegebruik is dat het telefoonscherm na verloop van tijd beschadigd raakt. Is uw scherm gebroken geraakt na een harde val op de grond? Of is uw scherm kapot omdat deze versleten is na jarenlang intensief gebruik? Dan kunt u bij GSM Reparatie Centra terecht voor professionele telefoonscherm reparatie. Bij onze professionele reparateurs kunt uw telefoonscherm vervangen. Doordat wij uitsluitend uit voorraad werken is het scherm van uw telefoon vaak in slechts 30 minuten al gerepareerd. Zo kunt u binnen no-time weer gebruik maken van uw smartphone!

Eenvoudig uw telefoonscherm vervangen

Wanneer het scherm van uw geliefde iPhone, Samsung of ander merk beschadigd is geraakt, is dit natuurlijk behoorlijk vervelend. Een beschadigd scherm zorgt er namelijk voor dat u uw telefoon niet of slechts deels nog kunt gebruiken. Om deze problemen te verhelpen kunt u bij ons uw kapotte scherm vervangen. Het scherm van uw telefoon repareren of vervangen kunt u doen bij GSM Reparatie Centra. Via onze website kunt u eenvoudig een online afspraak maken. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen in één van onze vier vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden en Bergen op Zoom.

Telefoon glas repareren zonder verrassingen

Kiest u voor telefoonscherm reparatie bij GSM Reparatie Centra, dan verzekert u zichzelf van een eerlijke prijs. Zodra u gebruik maakt van onze online afspraak planner, kiest u eenvoudig uw telefoonmerk, het type model en welke reparatie nodig is voor uw toestel. Zodra u deze drie keuzes heeft aangevinkt, ziet u direct wat de kosten voor uw specifieke telefoon scherm reparatie bedragen. Bovendien zijn de prijzen die op onze site gecommuniceerd worden inclusief montage, BTW én een garantie van zes maanden. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw kapotte telefoonscherm laten maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Telefoon scherm repareren: hoe gaan wij te werk?

Zodra u een afspraak via onze website heeft gemaakt, komt u op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip langs bij één van onze vestigingen. In de winkel levert u uw smartphone in bij één van onze medewerkers, waarna wij een inschatting maken hoe we precies te werk zullen gaan tijdens de telefoonscherm reparatie. In de meeste gevallen kiezen wij ervoor om direct het scherm van uw telefoon te vervangen. Hierbij is het niet nodig om een back-up te maken van uw data. Tijdens de reparatie blijft uw data behouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw foto’s, video’s of andere belangrijke bestanden onverhoopt kwijtraakt.

Telefoon glas reparatie in een handomdraai

Doordat wij vanuit voorraad werken, kunnen wij snel schakelen en hebben we in vrijwel alle gevallen het scherm in 30 minuten gerepareerd. Terwijl wij bezig zijn met uw scherm te vervangen, kunt u in de tussentijd uw boodschappen doen, winkelen of ergens een koffietje drinken. Bij terugkomst in de vestiging ontvangt u uw gerepareerde toestel en werkt deze weer zo goed als nieuw.

Professioneel uw telefoonscherm laten maken door GSM Reparatie Centra

Is het scherm van uw telefoon kapot en wilt u deze laten repareren door de experts van GSM Reparatie Centra? Plan dan vandaag nog uw afspraak in via onze website, of breng een bezoekje aan één van onze vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen wanneer wij uw telefoonscherm vervangen. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit als wij het glas repareren van uw telefoon. Heeft u nog vragen over onze telefoonscherm reparatie service? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!