iPad 7 2019 reparaties

Kies voor een iPad 7 reparatie bij GSM Reparatie Centra

Bent u in het bezit van een iPad 7 uit het jaar 2019 en is deze om wat voor reden dan ook beschadigd geraakt? Dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van de meest uiteenlopende tablet reparaties. Of u nu wilt dat wij uw iPad 7 scherm vervangen of juist op zoek bent naar een nieuwe batterij: GSM Reparatie Centra staat dagelijks voor u klaar om uw geliefde apparaat weer te laten functioneren als nieuw. De 7e generatie iPad beschikt over twee modellen: een A2197 en A2200. Zowel voor het repareren van de iPad A2197 als de A2200 zijn wij uw partner. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag in deze tekst!

iPad 2019 scherm reparatie: in slechts 30 minuten geregeld

De meest voorkomende reparatie die we voor dit type tablet uitvoeren, is ongetwijfeld het vervangen van het beeldscherm. Heeft u een 7e generatie iPad waarvan u het scherm wilt vervangen? Zoek dan niet verder en maak vandaag nog een afspraak bij GSM Reparatie Centra. In onze winkels werken wij uitsluitend met originele onderdelen uit voorraad. Dit betekent dat we uw iPad 2019 scherm reparatie vrijwel altijd in 30 minuten gedaan hebben. Zo heeft u in een handomdraai weer een goed functionerende display.

Zorgeloos uw toestel laten repareren

Bij GSM Reparatie Centra kunnen wij niet alleen uw iPad 2019 scherm vervangen, ook als de achterkant van uw apparaat beschadigd is geraakt helpen wij u graag verder. Bij alle reparaties die wij aanbieden zorgen wij ervoor dat uw data behouden blijft. Zo hoeft u zich geen enkele zorgen te maken dat belangrijke foto’s, video’s en andere bestanden kwijtraken tijdens de iPad 7 reparatie. Bovendien werken wij op basis van no cure, no pay, zodat u alleen betaalt wanneer de reparatie succesvol is verlopen.

Accu snel leeg? Laat ons uw iPad 2019 batterij vervangen

Zowel bij de iPad A2197 als de iPad A2200 gebeurt het na verloop van tijd dat de levensduur van de accu afneemt. Zeker wanneer u uw apparaat langdurig en intensief gebruikt, kan dit op een gegeven moment behoorlijk vervelend zijn. Is dit bij u het geval? Laat ons dan uw iPad 2019 batterij vervangen. Op deze manier zorgt u er op een effectieve en snelle wijze voor dat uw iPad een stuk langer meegaat en hoeft u deze niet om de haverklap op te laden. Zoals gezegd betaalt u alléén wanneer de reparatie succesvol verlopen is. Daarnaast geven wij op al onze reparaties een garantie van maar liefst 6 maanden. Kortom: bij ons weet u zeker dat uw 7e generatie iPad in goede handen is!

Reparatie voor uw 7e generatie iPad nodig? Maak direct uw afspraak!

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparaties: of u nu wilt dat wij uw iPad A2197 scherm vervangen, een nieuwe accu wilt of op zoek bent naar een nieuwe oplaadconnector, wij helpen u graag verder. Maak vandaag nog uw afspraak via de planner op onze website. Hierin selecteert u heel eenvoudig het merk, type tablet en de gewenste reparatie. Wanneer u dit gedaan heeft verschijnt direct de prijs van uw iPad 7 reparatie in beeld. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan over de prijs van uw reparatieverzoek.

Mocht u nog vragen hebben over onze services en diensten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. GSM Reparatie Centra is dagelijks bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp om al uw vragen omtrent iPad 7 reparaties te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook zonder afspraak langskomen in één van onze vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom. Onze medewerkers helpen u graag verder.