Tablet batterij vervangen

Maakt u regelmatig gebruik van uw tablet voor het spelen van spelletjes of het kijken van je favoriete film of serie? Dan is de kans aanwezig dat de batterij van uw tablet na verloop van tijd versleten of defect raakt. Dit heeft als gevolg dat uw tablet snel leegloopt of zelfs helemaal niet meer opgeladen kan worden. Ondervindt u hinder als gevolg van een kapotte batterij? Dan kunt u uw tablet batterij vervangen bij GSM Reparatie Centra. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met het repareren en vervangen van tablet accu's. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We leggen het u graag uit!

Batterij tablet laadt niet meer op

Is de batterij van uw tablet snel leeg, of laadt deze helemaal niet meer op? Dit kan veel verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er na verloop van tijd stof of ander vuil in de oplaadpoort is gekomen. Vaak is dit eenvoudig op te lossen door met een pincet de poort schoon te maken. Lost dit het probleem niet op? Dan is de accu van uw tablet vermoedelijk permanent beschadigd en dient u deze te laten vervangen. Door dit te doen herstelt u de oorspronkelijke batterijduur van uw apparaat en zorgt u ervoor dat uw tablet weer lang genoeg meegaat zonder deze continu te hoeven opladen.

Is de batterij van uw tablet snel leeg? Zo helpen wij u graag verder

De batterij van uw tablet vervangen is een technisch proces dat minimale precisie vereist. Daarom adviseren wij sterk om uw tablet batterij te laten vervangen door onze reparatie-experts. Onze professionals hebben jarenlang ervaring met het repareren en vervangen van batterijen voor tablets, telefoons en andere elektronische apparatuur. U kunt een afspraak maken via onze website. Daarbij kiest u welk merk tablet en welk type u bezit en welke reparatie wenselijk voor u is. Vervolgens ziet u direct wat de kosten van de reparatie zullen zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan qua prijs.

Batterij tablet vervangen in slechts enkele stappen

Nadat u uw afspraak via ons gebruiksvriendelijke afspraakformulier gemaakt heeft, kunt u langskomen bij de door u geselecteerde vestiging in het land. Bij binnenkomst bekijkt één van onze medewerkers wat het exacte probleem is. Nadat het probleem in kaart is gebracht, zal de beschadigde batterij van uw tablet voorzichtig verwijderd worden. Vervolgens plaatsen wij een gloednieuwe batterij in uw toestel, zonder dat dit invloed heeft op de data die op uw tablet is opgeslagen. Is de nieuwe batterij geplaatst? Dan controleren wij altijd of deze helemaal naar behoren werkt voordat u uw gerepareerde tablet weer terugkrijgt. Na de reparatie werkt uw tablet weer zoals u dat voorheen gewend was!

Laat uw iPad of Samsung tablet batterij vervangen door GSM Reparatie Centra

Bent u eruit en wilt u uw tablet batterij vervangen door GSM Reparatie Centra? Maak dan vandaag nog een afspraak via onze website. U heeft bovendien de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen in één van onze fysieke winkels. GSM Reparatie Centra is gevestigd in Spijkenisse, Leiden, Dordrecht en Bergen op Zoom. Kom langs in één van onze vestigingen en laat onze experts u verder helpen. Afhankelijk van de onderdelen die we op voorraad hebben, kunnen we het vervangen van uw iPad of Samsung tablet batterij vervangen in slechts 30 minuten. Op deze manier heeft u in een mum van tijd weer een tablet die helemaal naar behoren werkt.

Heeft u nog vragen over onze service, of wilt u graag wat anders kwijt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail en WhatsApp.