Scherm reparatie

Bent u op zoek naar een professionele partij die gespecialiseerd is in scherm reparatie, bijvoorbeeld omdat uw telefoon- of tablet scherm gebroken is? Dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. Sinds 2011 helpen wij klanten waarvan het beeldscherm kapot is en zijn wij gespecialiseerd in het repareren van telefoons en tablets. Van de nieuwste iPhones tot verouderde Samsung toestellen en van Huawei tablets tot Google smartphones: bij GSM Reparatie Centra kunt u altijd terecht voor vakkundige display reparatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder in deze tekst en ontdek de mogelijkheden die GSM Reparatie Centra u te bieden heeft!

Scherm vervangen voor telefoons en tablets

Het gebeurt regelmatig dat schermen van telefoons of tablets na verloop van tijd beschadigd raken. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u al jarenlang intensief gebruik maakt van uw telefoon- of tabletscherm, waardoor er langzamerhand steeds meer beschadigingen op het oppervlak van uw beeldscherm komen. Een andere veelgehoorde reden dat schermen beschadigd raken, is omdat telefoons en tablets per ongeluk op een hard oppervlak vallen. Vooral bij apparatuur gemaakt van glas kan een harde val funest zijn voor het beeldscherm.

Als een scherm kapot is geraakt om wat voor reden dan ook, kunt u uw telefoon of tablet deels of soms zelfs helemaal niet meer gebruiken. Om geen belangrijke data kwijt te raken, is het belangrijk dat u uw scherm reparatie laat uitvoeren door gespecialiseerde reparateurs. Laat u uw scherm vervangen of repareren door de specialisten van GSM Reparatie Centra, dan verzekert u zich van de allerbeste service. Bij ons kunt u langskomen zonder het maken van een afspraak als uw scherm stuk is en bent u vaak binnen een halfuur geholpen.

Razendsnel én goedkoop uw scherm repareren

Is het scherm stuk van uw mobiele apparaat, dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk weer gerepareerd is. Bij GSM Reparatie Centra is het scherm van uw smartphone of tablet in de meeste gevallen in 30 minuten weer hersteld. Bovendien werken wij vanuit voorraad, zodat u zonder afspraak langs kunt komen in één van onze vestigingen. Ook goed om te weten: bij onze scherm reparatie gaan wij altijd te werk met originele onderdelen, zodat uw toestel na de reparatie weer helemaal als nieuw werkt. Verder zijn de prijzen die wij op onze website communiceren inclusief montage, BTW én 6 maanden garantie.

Scherm gebroken? Behoud uw data bij GSM Reparatie Centra

Een veelgestelde vraag bij klanten waarvan het beeldscherm kapot is, is of de opgeslagen data in het toestel hierdoor verloren gaat. Wanneer wij een deuk of barst in uw scherm repareren óf wanneer uw volledige scherm gebroken is, verzekeren wij u ervan dat uw data te allen tijde behouden blijft. Het maken van een back-up is dus niet nodig voor wij beginnen aan uw scherm reparatie. Wanneer wij voor u te werk gaan, weet u dus zeker dat uw opgeslagen foto’s, video’s en andere bestanden veilig bewaard blijven. Wel zo’n fijn idee!

Maak vandaag nog een afspraak voor uw display reparatie of kom bij ons langs!

Is het scherm kapot van uw mobiele telefoon of tablet en wilt u goedkoop uw scherm repareren? Maak dan vandaag nog uw afspraak via de afspraak planner op de website. Kies eenvoudig het merk, model en welke reparatie u wenst. U ziet direct wat de kosten van uw scherm reparatie zullen bedragen voor het toestel dat u gekozen heeft. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wilt u direct geholpen worden en een barst in uw scherm repareren? Dan kunt u ook zonder afspraak langskomen bij één van onze vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom. In slechts 30 minuten kunnen onze specialisten uw scherm vervangen of repareren, zodat u in een mum van tijd weer een perfect werkend toestel in handen heeft. Tot ziens in één van onze vestigingen!