iPhone 12 reparatie

iPhone 12 reparatie nodig? Wij zijn uw partner!

Heeft u een reparatie aan uw iPhone 12 nodig, bijvoorbeeld omdat deze recent beschadigd is geraakt bij een valpartij of botsing? Zoek dan niet verder en kom langs bij GSM Reparatie Centra, dé plek waar u ervan verzekerd bent dat uw beschadigde smartphone in goede handen is. Of u nu uw iPhone 12 scherm wilt vervangen, de achterkant van uw toestel beschadigd is geraakt of uw batterij niet meer goed werkt: wij zorgen voor een vakkundige oplossing. In deze tekst vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Fiks uw touchscreen met een iPhone 12 scherm reparatie

Het is u ongetwijfeld weleens overkomen dat uw telefoon per ongeluk uit uw handen is gevallen. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Is dut bij uw iPhone 12 gebeurd en heeft u als gevolg hiervan een beschadigd touchscreen? Dan kunnen wij van GSM Reparatie Centra uw iPhone 12 scherm vervangen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen uit voorraad, wat betekent dat we in vrijwel alle gevallen het scherm van uw iPhone 12 vervangen in slechts 30 minuten. Zo kunt u in de tussentijd gerust even uw boodschappen doen of ergens een koffietje drinken, waarna u in een mum van tijd uw telefoon weer terug heeft met een beeldscherm dat functioneert als nieuw!

Wij kunnen ook uw iPhone 12 achterkant vervangen

Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant van uw toestel is helaas behoorlijk gevoelig voor val- en stootschade. Uiteraard is GSM Reparatie Centra ook gespecialiseerd in het verrichten van een iPhone 12 achterkant reparatie. Wanneer wij de kapotte achterkant vervangen voor een nieuw exemplaar, zorgen we er uiteraard voor dat we zeer minutieus te werk gaan. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de bestanden op uw telefoon, want wanneer wij de achterkant van uw iPhone 12 vervangen zorgen wij ervoor dat uw data behouden blijft.

Vakkundig uw iPhone 12 batterij vervangen

Heeft u last van een batterij die na verloop van tijd steeds sneller leeg raakt? Of werkt de accu van uw smartphone überhaupt helemaal niet meer? Schakel dan onze hulp in om uw iPhone 12 accu te vervangen. Na langdurig en intensief gebruik van uw telefoon kan het namelijk gebeuren dat de levensduur van uw batterij steeds korter wordt. Wanneer wij uw iPhone 12 batterij vervangen, verhelpt u dit probleem echter op vakkundige en efficiënte wijze.
 

Ook voor een andere iPhone 12 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres

Naast reparatieservices aan de voor- en achterkant van uw toestel en de accu, kunt u uiteraard ook andere beschadigde of kapotte onderdelen bij ons laten maken. Laadt uw toestel bijvoorbeeld niet meer goed of zelfs helemaal niet meer op? Geen probleem, dan kunnen wij in een handomdraai uw iPhone 12 oplaadpoort vervangen. En is één van uw camera’s beschadigd waardoor uw foto’s niet meer van hoge kwaliteit zijn? Uiteraard staan onze medewerkers dan voor u klaar om uw iPhone 12 cameraglas te vervangen.

Welke service u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het verrichten van de meest uiteenlopende telefoonreparaties. Wij werken altijd op basis van no cure, no pay, zodat u alléén betaalt als de iPhone 12 reparatie succesvol verlopen is. Bovendien geven wij altijd 6 maanden garantie op onze reparaties.

Laat GSM Reparatie Centra uw iPhone 12 repareren!

Hopelijk weet u na het lezen van deze tekst precies welke reparatieservices wij aanbieden voor uw geliefde iPhone 12. Maak vandaag nog een afspraak via de afspraak planner op onze website en profiteer van €10 online korting. Liever zonder afspraak langskomen in één van onze winkels? Uiteraard is dat ook mogelijk! GSM Reparatie Centra is gevestigd in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden en Bergen op Zoom.

Indien u toch nog specifieke vragen heeft over onze diensten en services, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp om al uw vragen te beantwoorden.