iPhone 13 reparatie

Kies voor een iPhone 13 reparatie met 6 maanden garantie

Is uw geliefde iPhone 13 beschadigd en bent u op zoek naar een betrouwbare partij om deze te laten repareren? Zoek dan niet verder en maak vandaag nog een afspraak bij GSM Reparatie Centra. Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een professionele iPhone 13 reparatie. Of u nu een beschadigd beeldscherm heeft, last ondervindt van een batterij die snel leeg raakt of juist wilt dat wij uw iPhone 13 achterkant vervangen: wij zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties zodat we uw probleem altijd in een mum van tijd opgelost hebben. Bovendien geven wij op al onze reparatiewerkzaamheden maar liefst 6 maanden garantie. Bent u benieuwd naar onze services? Lees dan verder in deze tekst wat wij voor u kunnen betekenen.

iPhone 13 scherm reparatie: uw display weer als nieuw

Een goed functionerend beeldscherm is cruciaal voor de gebruikservaring van de iPhone 13. Na langdurig gebruik kan het gebeuren dat het touchscreen van uw toestel niet goed meer werkt, terwijl het ook regelmatig gebeurt dat het scherm beschadigd raakt na bijvoorbeeld een valpartij. Zoekt u naar een nieuw scherm voor de iPhone 13? Wij zorgen ervoor dat uw oude, beschadigde scherm vervangen wordt door een gloednieuw exemplaar. Wanneer wij uw iPhone 13 scherm vervangen gaan wij zeer vakkundig te werk, zodat uw toestel na de reparatie weer functioneert als nooit tevoren.

Achterkant iPhone 13 vervangen

Net als het beeldscherm is ook de achterkant van de iPhone 13 behoorlijk kwetsbaar. Regelmatig gebeurt het dat de telefoon per ongeluk op de grond valt, waardoor er met een beetje pech flink wat schade aan de achterkant van het toestel kan ontstaan. Is dit u overkomen, dan kunt u bij ons terecht voor een iPhone 13 achterkant reparatie. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen, dus wanneer onze specialisten de achterkant van uw telefoon vervangen voor een nieuw exemplaar bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

iPhone 13 batterij vervangen in slechts 30 minuten

Niet elke beschadiging aan uw telefoon is direct fysiek zichtbaar, maar wordt pas na verloop van tijd opgemerkt. Een batterij die snel leegloopt is daar wellicht het allerbeste voorbeeld van. Vaak is dit een gevolg van langdurig en intensief gebruik van de iPhone 13. Heeft u last van een batterij waarvan het percentage sneller dan u lief heeft richting de 0% gaat? Dan kunt u het best de batterij van uw iPhone 13 vervangen. Doordat wij voornamelijk uit voorraad werken is lukt het uw iPhone 13 accu vervangen ons vrijwel altijd in slechts 30 minuten.

Kapotte camera? Ga dan voor een iPhone 13 camera reparatie

Een andere belangrijke iPhone 13 reparatie die wij met regelmaat uitvoeren, is het repareren van de camera. GSM Reparatie Centra is gespecialiseerd in zowel het repareren van de achter- als de selfiecamera. Daarnaast ondersteunen wij ook in het repareren van bijvoorbeeld luidsprekers, bedieningsknoppen en oplaadconnectoren. Op deze pagina kunt u eenvoudig uw gewenste reparatie selecteren, waarbij u direct een prijsweergave te zien krijgt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd wat de iPhone 13 reparatiekosten bedragen. Bovendien krijgt u €10 korting wanneer u uw afspraak via onze website inplant!

Uw iPhone 13 repareren doet u natuurlijk bij GSM Reparatie Centra

Zoals u heeft kunnen lezen staan wij voor u klaar om onder andere uw scherm, achterkant of iPhone 13 camera glas te vervangen. Kiest u voor GSM Reparatie Centra, dan kiest u voor de allerbeste service. Naast het feit dat wij uitsluitend met originele onderdelen werken en 6 maanden garantie op al onze reparaties bieden, bent u er bij ons ook van verzekerd dat uw data tijdens de reparatiewerkzaamheden te allen tijde bewaard blijft. Ook werken wij op basis van ‘no cure, no pay’: blijkt dat uw toestel onherstelbaar is? Dan rekenen wij geen onderzoekskosten. Maak vandaag nog uw afspraak via onze website of kom direct langs in één van onze vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom. Heeft u nog vragen over onze diensten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of WhatsApp voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent iPhone 13 reparaties.