Apple iPhone 6S

iPhone 6s reparatie

Wilt u uw iPhone 6S laten repareren dan bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. De meest voorkomende iPhone 6S reparaties hebben we hierboven voor u op een rijtje gezet, zoals bijvoorbeeld de iPhone 6S scherm reparatie.

Uw telefoon wordt bij ons gerepareerd door een vakkundige telefoon reparateur met jarenlange ervaring in het repareren van iPhone’s. Uw iPhone is daarom bij ons in goede handen.

Heeft u vragen over een iPhone reparatie of staat uw telefoon reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal. Wij staan u graag te woord!

iPhone 6s reparatie binnen 30 minuten

Een iPhone reparatie wordt gemiddeld binnen 30 minuten uitgevoerd. Dit doen wij altijd vakkundig en met alle precisie. Wij gebruiken altijd nieuwe originele onderdelen voor een iPhone 6S reparatie en geven 6 maanden garantie op elk vervangen onderdeel.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief montage en BTW. U komt dus niet voor extra verrassingen te staan. Hieronder staan de meest voorkomende iPhone 6S reparaties:

  • Glas vervangen
  • Scherm vervangen
  • Glas reparatie
  • Scherm reparatie
  • Beeldscherm vervangen
  • Scherm herstellen
  • Display repareren

iPhone 6S scherm reparatie

De meest voorkomende reparatie is een scherm reparatie. Ook voor een iPhone 6S scherm reparatie bent u bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van scherm reparaties.

Is uw iPhone 6S scherm kapot dan kunnen onze telefoon reparateurs u verder helpen. Ons team heeft al meer dan 10 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6S scherm reparaties met 6 maanden garantie!

Wij repareren uw iPhone altijd met 6 maanden garantie. Dat is de service van GSM Reparatie Centra. Daarnaast garanderen wij dat wij uw iPhone vakkundig repareren. Kom dus snel naar een van onze 4 telefoon reparatie winkels om uw iPhone te laten repareren.

GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht. Kom vandaag nog langs of neem contact met ons op!