Apple iPhone XR

iPhone XR reparatie

Voor al uw iPhone XR problemen kunt u bij GSM Reparatie Centra terecht. Wij vinden het heel vervelend wanneer uw iPhone XR kapot is en kunnen uw telefoon daarom snel en vakkundig repareren.

Hierboven vindt u een overzicht van alle iPhone XR reparaties die wij uitvoeren. Wij hanteren 6 maanden garantie voor alle iPhone reparaties. Hierdoor kunt u uw iPhone met een gerust hart bij GSM Reparatie Centra laten repareren.

iPhone XR reparatie binnen 30 minuten

De belofte die wij doen is dat wij uw iPhone XR gemiddeld in 30 minuten repareren. Wij repareren uw iPhone terwijl u een bakje koffie drinkt en voor u het weet is uw iPhone weer in goede conditie.

Een iPhone reparatie wordt altijd vakkundig en met alle precisie uitgevoerd door een ervaren telefoon reparateur. Wij gebruiken altijd nieuwe originele onderdelen voor een iPhone reparatie en geven 6 maanden garantie op elk vervangen onderdeel.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief montage en BTW. U komt dus niet voor extra verrassingen te staan. Hieronder staan de meest voorkomende iPhone reparaties:

  • Glas vervangen
  • Scherm vervangen
  • Glas reparatie
  • Scherm reparatie
  • Beeldscherm vervangen
  • Scherm herstellen
  • Display repareren

iPhone XR scherm reparatie

Helaas is een scherm reparatie een veel voorkomende reparatie. Onze telefoon reparateurs hebben daarom veel ervaring met het repareren en vervangen van iPhone schermen. Wij kunnen u daarom goed van dienst zijn om uw iPhone XR scherm te repareren.

Voor een iPhone XR scherm reparatie kunt u bij een van de vier GSM Reparatie centra terecht, wij kunnen per direct uw iPhone XR scherm vervangen. U kunt vandaag nog langskomen of contact opnemen voor meer informatie.

iPhone XR scherm reparatie

6 maanden garantie voor uw iPhone XR reparatie

U kunt uw iPhone XR zonder zorgen bij ons laten repareren. Wij bieden niet alleen garantie maar ook kwaliteit. Heeft uw iPhone XR een reparatie nodig kom dan snel naar een van onze 4 telefoon reparatie winkels.

GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. U kan ook direct langskomen of een afspraak inplannen: