Laptop reparatie bij GSM Reparatie Centra.

Laptop reparaties! Nieuw bij GSM Reparatie Centra.

Laptop reparaties! Na de successen van onze telefoon reparaties en tablet reparaties zijn we nu ook gestart met laptop reparaties. Dit doen we in onze winkels in Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Hieronder vertellen we je meer over onze laptop reparaties en waarom we zijn begonnen met het repareren van laptops.

Ook vertellen we je in deze blog wat je mag verwachten van onze laptop reparaties.

Lees snel verder! Of kom langs in één van onze vestigingen.

Laptop repareren bij GSM Reparatie Centra. 

Laptop repareren Leiden

Zoals jullie van GSM Reparatie Centra gewend zijn kunt u er ook bij onze laptop reparaties weer vanuit gaan dat wij onze reparaties vakkundig en met vakmanschap uitvoeren.

Want dat is waar GSM Reparatie Centra voor staat! Daarnaast gelden de voorwaarden en garanties van onze telefoon- en tablet reparaties ook voor de laptop reparaties. *Alleen duren de laptop reparaties vaak wel langer dan 30 minuten, een gemiddelde laptop reparatie duurt tussen de 2 en 4 dagen.

  • Altijd no cure, no pay garantie
  • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
  • Altijd een reparateur met ervaring
  • Reparaties tussen de 2 en 4 dagen.

Wilt u uw laptop laten repareren bij GSM Reparatie Centra? Kom dan langs of neem contact op voor meer informatie.

Laptop scherm reparatie in Spijkenisse, Dordrecht & Leiden.

Een van de laptop reparaties die wij uitvoeren is een laptop scherm reparatie. Het kan zijn dat uw beeldscherm defect is, dat deze gebroken is of dat de laptop een ander probleem heeft.

Onze professionele reparateurs kunnen het probleem vakkundig oplossen met een laptop scherm reparatie. Wij kunnen het beeldscherm vervangen maar kunnen ook andere reparaties verrichten aan het laptop scherm.

Mocht uw laptopscherm kapot zijn en wilt u deze graag laten repareren neem dan even contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.

Wij zullen eerst het probleem van de laptop in kaart brengen. Vervolgens zullen wij u vertellen wat wij kunnen doen om het probleem op te lossen. We streven ernaar om u binnen 24 uur een prijsopgave te geven.

Wij stellen u dus volledig op de hoogte voor wij aan de slag gaan. Indien u geen akkoord geeft, hanteren we geen kosten.

Ook voor een laptop scherm reparatie moet u bi GSM Reparatie centra zijn.

Laptop batterij reparatie.

Een andere laptop reparatie die wij uitvoeren is een laptop batterij reparatie. Een laptop batterij reparatie is meestal gelukkig geen ingrijpende reparatie. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden en kunnen wij de reparatie snel voor u uitvoeren.

Wij kunnen laptop batterij reparaties uitvoeren voor alle merken laptops die er zijn.
 

Overige laptop reparaties.

Naast bovenstaande reparaties verrichten wij ook nog andere laptop reparaties als:

  • Laptop oplaadpunt reparaties
  • Laptop speaker reparaties
  • Laptop moederbord reparaties
  • En meer!

Staat uw reparatie er nou niet tussen of heeft u ergens vragen over neem dan gerust contact met ons op. Ons team kan u vast en zeker verder helpen!

Laptop reparaties in Leiden, Spijkenisse & Dordrecht.

Laptop reparatie Leiden

De afgelopen jaren hebben wij veelal de vraag gehad of wij ook laptops repareren. Vaak was ons antwoord dat we eigenlijk geen laptop reparaties uitvoeren, maar dat we kunnen kijken of we misschien kunnen helpen.

Deze aanvragen kregen we vooral vanuit Leiden. En dat was eigenlijk vrij logisch, zoals vrijwel iedereen weet is Leiden natuurlijk een studentenstad en de meeste studenten beschikken over een laptop. Vandaar ook dat we vanuit Leiden veel aanvragen kregen om laptops te repareren.

Dit is ook de reden geweest dat we vanuit GSM Reparatie Centra hebben besloten om naast telefoon- en tablet reparaties nu ook aan de slag te gaan met laptop reparaties.

Laptop reparaties in onze andere vestigingen.

Onze vestiging in Leiden heeft het spits afgebeten als het gaat om laptop reparaties. Hierna is onze vestiging in Spijkenisse en Dordrecht ook begonnen, met succes!

We weten hoe vervelend het kan zijn als voor u belangrijke apparatuur defect of beschadigd is. Daarom doen wij ons best om ons aanbod uit te breiden zodat we meer voor onze klanten kunnen betekenen.

Laptop reparatie. Laat uw laptop repareren bij GSM Reparatie Centra!

Dit was het eind van deze blog over onze nieuwe laptop reparatie services. Wij hopen ons aanbod snel uit te kunnen breiden naar onze andere vestigingen. 

Mocht uw laptop dus kapot of beschadigd zijn kunt u vanaf nu bij onze vestigingen in Leiden, Spijkenisse en Dordrecht terecht.

Wilt u uw laptop laten repareren of heeft u ergens vragen over?

Neem dan contact op met ons op. Wij helpen u graag verder!