Je kapotte telefoon laat je repareren bij GSM Reparatie Centra.

Telefoon reparatie: De nummer 1 telefoon reparatie winkel.

Vrijwel iedereen in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone en er zijn ontzettend veel verschillende telefoon merken. Dat is natuurlijk leuk, want je kunt zo ontzettend veel doen met je telefoon.

Surfen op het internet, spelletjes spelen, contact onderhouden met bekenden via social media, bellen en noem maar op. Ontzettend leuk!

Tot je telefoon stuk gaat om welke reden dan ook en je een telefoon reparatie of een nieuwe telefoon nodig hebt.

Vrijwel iedereen kent het of heeft er wel eens mee te maken gehad: je telefoon is kapot of heeft een beschadiging!

  • Je laat je telefoon vallen en het scherm is kapot… Telefoon reparatie nodig.
  • Je telefoon heeft waterschade opgelopen… Telefoon reparatie nodig.
  • Je batterij presteert steeds minder goed… Telefoon reparatie nodig.
  • Het opladen van je telefoon werk niet meer… Telefoon reparatie nodig.

Heel vervelend allemaal natuurlijk.

Helaas blijft het een feit dat telefoons tegenwoordig vrij kwetsbaar zijn voor schade en andere defecten. Dat is natuurlijk de reden dat er ontzettend veel telefoon hoesjes worden verkocht en dat is ook de reden dat er tegenwoordig vrij veel telefoon reparatie winkels zijn zoals GSM Reparatie Centra.

In deze blog vertellen we je meer over hoe een telefoon reparatie in zijn werk gaat, over verschillende soorten telefoon reparaties en vertellen we je meer over de telefoon reparateurs die de telefoon reparaties uitvoeren.

Smartphone reparaties zijn er in alle soorten.

Smartphone reparaties doe je bij GSM Reparatie Centra.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een smartphone reparatie voor om het probleem op te lossen. In de inleiding hierboven vertelden we al enkele voorbeelden van smartphone reparaties.

Zoals je mogelijk weet kan een telefoon al vrij snel kapot of beschadigd raken. Je laat je telefoon vallen waardoor er een barst in je scherm zit, je telefoon is nat geworden waardoor bijvoorbeeld het beeldscherm of de speaker niet meer goed werkt of je telefoon heeft een ander defect. Dit kan  bijvoorbeeld komen door een technisch probleem of vanwege ouderdom van de telefoon.

Voor al deze oorzaken en gebreken kun je kiezen voor een smartphone reparatie. Dan ben je bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres! Wij verzorgen al sinds 2011 alle soorten smartphone reparaties.

Hieronder gaan we in op de meest voorkomende smartphone reparaties.

Scherm reparatie

Een scherm reparatie is de meest voorkomende telefoon reparatie. De grootste oorzaak voor een scherm reparatie is het laten vallen van de telefoon waardoor het scherm vervangen moet worden.

Het scherm van een telefoon is nou eenmaal erg kwetsbaar omdat het van glas is gemaakt en zoals je weet kan dit erg snel stuk gaan bij een val. Dan komt er al snel een scherm reparatie bij kijken.

Bij GSM Reparatie Centra krijgen wij dan ook vrijwel dagelijks klanten over de vloer die op zoek zijn naar een telefoon scherm reparatie.

Het grote voordeel van een scherm reparatie is dat het vaak vrij snel voor elkaar is. Zo voeren wij bij GSM Reparatie Centra een scherm reparatie al binnen 30 minuten uit.

Om de telefoon van kwaliteit te blijven voorzien vervangen wij het scherm altijd voor een origineel en nieuw scherm.

Waterschade telefoon repareren

Een andere veel voorkomende reparatie is waterschade aan de telefoon. Helaas is een telefoon met waterschade niet altijd te redden.

Hierbij geldt de regel: Hoe langer je wacht hoe minder de kans op een succesvolle telefoon reparatie.

Wel kun je er zelf voor zorgen dat je de kans vergroot op een goed herstel van je telefoon en een goede telefoon reparatie.

Voor een succesvolle waterschade reparatie is het namelijk noodzakelijk om zelf een aantal dingen te doen voor je de telefoon wegbrengt voor een reparatie.

Hieronder geven we enkele tips ter voorbereiding op een waterschade telefoon reparatie.

  1. Het eerst wat je moet doen is je telefoon uitzetten wanneer deze waterschade of andere vloeistofschade heeft. Ze je telefoon ook absoluut niet meer aan en laadt het toestel ook niet meer op. Hiermee voorkom je verdere schade.
     
  2. Voor de grootste kans op een succesvolle waterschade telefoon reparatie moet je je telefoon het liefst binnen 3 dagen naar de telefoon reparatie winkel brengen.
     
  3. Om je telefoon droog te maken kun je de buitenkant met een handdoek afdrogen. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, etc. Dit is absoluut niet goed voor de telefoon!

Zodra je de telefoon hebt weggebracht voor een waterschade reparatie wordt het toestel direct volledig uit elkaar gehaald.

Vervolgens wordt de telefoon chemisch gereinigd om corrosie en kalkafzetting aan het moederbord te beperken. Hierbij worden alle onderdelen individueel gereinigd voor de grootste slagingskans.

Helaas komt het regelmatig voor dat er bij waterschade defecten zijn aan het moederbord. Hiervoor heeft de telefoon dan een moederbord reparatie nodig.

Batterij reparatie telefoon

Een ander veel voorkomend probleem is een probleem met de batterij van de telefoon. Je kunt schommelingen hebben in het batterij percentage, de batterij is snel leeg of doet helemaal niets meer, de batterij laadt slecht of helemaal niet meer op, of je telefoon heeft uitvalproblemen.

Voor al deze problemen en symptomen heeft je telefoon een batterij reparatie nodig. Bij GSM Reparatie Centra voeren wij ook regelmatig batterij reparaties uit en ben je bij ons aan het juiste adres voor een smartphone reparatie.

Oplaadpoort reparatie telefoon

Je kent het wel, je wilt je telefoon opladen en opeens werkt dit niet meer of niet goed. Dat kan dan aan twee dingen liggen. Namelijk aan de oplader, of aan de telefoon (de oplaadpoort). Mocht dit laatste het geval zijn dat heeft je telefoon een oplaadpoort reparatie nodig.

Er zijn een aantal verschillende oorzaken voor een oplaadpoort reparatie. Dit kan zijn dat de telefoon niet meer goed oplaadt, dat de oplaadkabel niet meer goed past, dat de oplaadkabel wiebelt in de oplader, of dat het oplaadpunt is afgebroken.

Voor al deze oorzaken kun je een oplaadpoort reparatie overwegen.

Camera reparatie telefoon

Er zijn verschillende soorten camera reparaties, bijvoorbeeld een camera reparatie voor de selfie camera of een camera reparatie voor de achter-camera.

Er zijn verschillende problemen die zich kunnen voordoen bij een camera. Zo kan het zijn dat je geen foto’s of video’s meer kan maken, de camera kan onscherp zijn of je kunt de camera niet meer scherp stellen, de camera opent niet meer in je telefoon of er zit een barst is je camera.

Voor al deze problemen kun je bij GSM Reparatie Centra terecht voor een camera reparatie van je telefoon.

Speaker reparatie

Een speaker reparatie is ook een veel voorkomende telefoon reparatie en ook voor een speaker reparatie kun je bij GSM Reparatie Centra terecht.

Een kapotte speaker is gelukkig vaak eenvoudig te repareren met een telefoon speaker reparatie. Vaak zelfs al binnen 30 minuten!

Een kapotte speaker kun je herkennen aan krakend geluid tijdens het afspelen van je muziek, het heel zacht afspelen van geluiden en muziek, een opgeblazen speaker en soms zelfs wanneer de luidspreker het helemaal niet meer doet.

Voor al deze problemen kun je een speaker reparatie overwegen om het geluid van je telefoon te herstellen. Een speaker reparatie duurt gemiddeld slechts 30 minuten (bij GSM Reparatie Centra) en het is geen heel grote ingreep.

Telefoon reparaties: Hoe werkt het?

Telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centra.

Vroeger had je de bijna onverwoestbare en simpele Nokia telefoons die bijna niet kapot gingen. Tegenwoordig zijn onze telefoons meer kwetsbaar en kunnen ze technisch veel meer waardoor ze veel ingewikkelder in elkaar steken.

Dit betekent ook dat de telefoons van tegenwoordig veel meer problemen en defecten kunnen hebben. En dat is precies de reden waarom er zo vaak een telefoon reparatie nodig is.

Om je een idee te geven vertellen we hieronder precies hoe het proces van een telefoon reparatie eruit ziet bij GSM Reparatie Centra.

  1. Constatering van een probleem. Een telefoon reparatie komt natuurlijk altijd voort uit een probleem, bijvoorbeeld een beschadiging aan de telefoon of een defect wat de klant graag wil (laten) oplossen.
     
  2. Vervolgens neemt de klant contact op met een telefoon reparatie winkel of elders om het probleem te bespreken. Hierbij wordt de klant altijd verzocht om langs te komen voor nader onderzoek.
     
  3. Wanneer de klant aankomt bij de telefoon reparatie winkel zal de telefoon reparateur de klant altijd te woord staan en vragen wat het probleem is. Gebaseerd op het verhaal van de klant weet de telefoon reparateur vaak al wat er probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Het vooronderzoek en het adviesgesprek is vrijwel altijd gratis.
     
  4. Wanneer het probleem is geconstateerd legt de telefoon reparateur uit welke telefoon reparatie er uit moeten worden gevoerd en hoe dit in zijn werking gaat. Vervolgens wordt er in onderling overleg besproken of de reparatie moet worden uitgevoerd.
     
  5. Hierna hoeft de klant niets meer te doen en gaat een professionele telefoon reparateur aan de slag met de reparatie om het probleem op te lossen. 
     
  6. Bij sommige telefoon reparaties krijg je garantie op de reparatie. Bij GSM Reparatie Centra ontvang je altijd maar liefst 6 maanden garantie.

Professionele telefoon reparateurs.

Een telefoon is een vrij kostbaar bezit. Tegenwoordig kost een smartphone al snel €500 tot €1000. Mocht je telefoon kapot gaan wil je dan ook dat dit op een goede manier wordt gerepareerd.

Het advies hiervoor is om je telefoon te laten repareren door professionele telefoon reparateurs. Alleen dan weet je dat je telefoon in goede handen is.

Het is helaas zo dat er een hoop telefoon reparateurs zonder specifieke kennis aan het werk zijn. Laat je telefoon daarom altijd repareren bij een erkend telefoon reparatie bedrijf waar professionele telefoon reparateurs werken.

GSM Reparatie Centra: de nummer 1 telefoon reparatie winkel.

Dit was onze blog over telefoon reparaties. We hopen dat het nu een stuk duidelijker is wat voor telefoon reparaties er allemaal zijn en hoe deze worden uitgevoerd. Ook hopen we je een beter beeld te hebben gegeven van een telefoon reparatie winkel.

Voor alle telefoon problemen en defecten heeft GSM Reparatie Centra een oplossing. GSM Reparatie Centra is al sinds 2011 de nummer 1 telefoon reparatie winkel.

Wil je meer weten over telefoon reparaties dan kun je altijd langskomen bij een van onze winkels. We staan je graag te woord.