Apple iPad Mini 2 Retina (A1489)(A1490)(A1491)

iPad Mini Retina reparatie

 

De iPad Mini Retina is een zeer moderne en kwalitatieve versie van de iPad Mini. Met zeer hoge resolutie, flinke opslagcapaciteit en een krachtige A7 processor leent de iPad Mini Retina zich voor uiteenlopende functies. Erg vervelend dus wanneer uw iPad Mini Retina kapot is gegaan. Het ontbreken van een goed functionerend apparaat kan u belemmeren in uw privé en zakelijke leven. Aangezien dit erg vervelend is, raden wij u aan om de iPad Mini direct te laten repareren door de professionals van GSM Reparatie Centra. Op die manier voorkomt u namelijk ergere schade aan uw prachtige iPad zoals een gebroken scherm dat resulteert in een iPad Mini Retina die helemaal niet meer functioneert.  
 

Ervaring met iPad Mini Retina reparaties en Apple techniek

 

Zoals gezegd is de iPad Mini Retina een luxe en moderne iPad. De technologie van deze iPad is dan ook zeer verfijnd. Gelukkig weten onze technici raad met deze verfijnde Apple technologie. Zij hebben oog voor detail en brengen uw iPad Mini Retina weer in goede staat. Dit doen wij uiteraard enkel met originele onderdelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. En weet u wat het fijne is? Een iPad Mini Retina reparatie is bij ons snel gedaan. Vaak staat u al binnen een half uur buiten met een gerepareerd exemplaar! Door deze snelle service is het meestal ook niet nodig om vooraf een afspraak in te plannen.
 

Met of zonder afspraak: wij staan klaar om uw iPad te repareren!

 

Het laten verrichten van een iPad Mini Retina reparatie kan bij één van onze vier vestigingen. Leiden, Bergen op Zoom, Spijkenisse en Dordrecht. In iedere vestiging wordt u direct geholpen door een ervaren medewerker. In contact komen met één van de vestigingen van GSM Reparatie Centra? 

Leiden06 - 39432333 
Bergen op Zoom06 - 13992812 
Spijkenisse06 - 16414116 
Dordrecht06 - 48250258 

Naast reparaties aan een iPad Mini Retina, kunt u bij ons eveneens terecht voor uiteenlopende andere reparaties! Denk hierbij aan Apple reparaties of Samsung reparaties.