OnePlus 3

Oneplus 3 telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centra.

Bent u op zoek naar een specialist om uw telefoon te laten repareren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u bent namelijk aan het juiste adres. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer uw telefoon kapot of beschadigd is, maar wij weten er raad mee!

Wij helpen u met een vakkundige telefoon reparatie en lossen het defect of de beschadiging aan uw telefoon op. Kom vandaag nog naar een van onze GSM Reparatie Centra!

Mocht u ergens vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of gewoon even langskomen bij een van onze vestigingen. U kunt ook een afspraak inplannen via onderstaande link.

Telefoon reparatie inplannen

Nummer 1 in telefoon reparaties! Inclusief No cure, No pay!

Wist u dat wij dagelijks telefoon reparaties uitvoeren en dat al 10 jaar lang! Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op. Dat is GSM Reparatie Centra!

Wij hebben al duizenden telefoon reparaties uitgevoerd voor tevreden klanten. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij ook u kunnen helpen. Uw telefoon is bij ons in goede handen.

Helemaal doordat wij werken onze vier garanties.

 • Altijd no cure, no pay garantie
 • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
 • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
 • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

Laat uw smartphone repareren bij GSM Reparatie Centra!

Moet uw telefoon nodig gerepareerd worden? Kom dan snel langs bij een van onze winkels. GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon even langs. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk ook even bellen.

 • Telefoon reparatie Bergen op Zoom, bel: 06 13 99 28 12
  >Omgeving Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Rilland, Goes, Woensdrecht, Hoogerheide en Zuidgeest.
   
 • Telefoon reparatie Dordrecht, bel: 06 48 25 02 58
  >Omgeving Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Kinderdijk, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk.
   
 • Telefoon reparatie Leiden, bel: 06 39 43 23 33
  >Omgeving Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Wassenaar, Zoeterwoude – Rijndijk, Voorschoten, Merenwijk, Waarmond, Valkenburg, Vlietwijk, Haaswijk, Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Zoetermeer en Leidschenveen.
   
 • Telefoon reparatie Spijkenisse, bel: 06 16 41 41 16
  >Omgeving Europoort Rotterdam, Botlek Rotterdam, Heenvliet, Simonshaven, Abbenbroek, Geervliet, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goudswaard, Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rozenburg, Poortugaal, Rhoon, Strijen, Puttershoek en Rockanje.