Samsung Galaxy A7 2018 (A750)

Samsung Galaxy A7 Reparatie

Wilt u uw Samsung Galaxy A7 laten repareren dan bent u gegarandeerd bij GSM Reparatie Centra aan het juiste adres. De bij ons meest voorkomende Samsung Galaxy A7 reparaties hebben we hierboven voor u op een rijtje gezet, zoals bijvoorbeeld een scherm reparatie

Uw telefoon wordt bij GSM Reparatie Centra altijd gerepareerd door een vakkundige telefoon reparateur met jarenlange ervaring in het repareren van Samsung telefoons. Uw telefoon is daarom bij ons in goede handen.

Heeft u vragen over een telefoon reparatie of staat uw telefoon reparatie er niet bij? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde filiaal. Wij staan u graag te woord!

Telefoon reparatie binnen 30 minuten

Een telefoon reparatie wordt gemiddeld binnen 30 minuten vakkundig en met alle precisie uitgevoerd. Wij gebruiken altijd nieuwe originele onderdelen voor een telefoon reparatie en geven altijd 6 maanden garantie.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief montage en BTW. U komt dus niet voor extra verrassingen te staan. Hieronder staan de meest voorkomende telefoon reparaties:

  • Glas vervangen
  • Scherm vervangen
  • Glas reparatie
  • Scherm reparatie
  • Beeldscherm vervangen
  • Scherm herstellen
  • Display repareren

Samsung reparatie met 6 maanden garantie

U krijgt altijd 6 maanden garantie bij een telefoon reparatie. Dat is de service van GSM Reparatie Centra. Daarnaast garanderen wij dat wij de Samsung reparatie vakkundig uitvoeren. Kom dus snel naar een van onze 4 telefoon reparatie winkels om uw Samsung telefoon te laten repareren.

GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak inplannen: