Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1 reparatie bij GSM Reparatie Centra.

Bent u op zoek naar een specialist voor een telefoon reparatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u bent namelijk aan het juiste adres. Het is natuurlijk heel vervelend dat uw telefoon kapot of beschadigd is maar wij weten er raad mee!

Wij kunnen u helpen met alle soorten telefoon reparaties en lossen het defect of de beschadiging voor u op. Kom vandaag nog langs bij een van onze GSM Reparatie Centra!

Mocht u ergens vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of gewoon even langskomen bij een van onze vestigingen.

Nummer 1 in telefoon reparaties! Inclusief No cure, No pay!

Wist u dat telefoon reparaties bij ons dagelijks worden uitgevoerd en dat al 10 jaar lang. Wat het probleem ook is, wij lossen het voor u op. Dat is GSM Reparatie Centra!

Wij hebben al duizenden telefoon reparaties uitgevoerd voor tevreden klanten. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat wij ook u kunnen helpen. Uw telefoon is bij ons in goede handen.

Daarnaast werken wij met onze garanties, dat is onze service!

 • Altijd no cure, no pay garantie
 • Altijd 6 maanden garantie na de reparatie
 • Altijd een telefoon reparateur met ervaring
 • Telefoon reparaties binnen 30 minuten

Laat uw smartphone repareren bij GSM Reparatie Centra!

Moet uw telefoon nodig gerepareerd worden? Kom dan snel langs bij een van onze winkels. GSM Reparatie Centra heeft 4 winkels op A locaties in het centrum van Bergen op Zoom, Leiden, Spijkenisse en Dordrecht.

Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon even langs. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk ook even bellen!

 • Telefoon reparatie Bergen op Zoom, bel: 06 13 99 28 12
  >Omgeving Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Rilland, Goes, Woensdrecht, Hoogerheide en Zuidgeest.
   
 • Telefoon reparatie Dordrecht, bel: 06 48 25 02 58
  >Omgeving Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Kinderdijk, Krimpen aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk.
   
 • Telefoon reparatie Leiden, bel: 06 39 43 23 33
  >Omgeving Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Wassenaar, Zoeterwoude – Rijndijk, Voorschoten, Merenwijk, Waarmond, Valkenburg, Vlietwijk, Haaswijk, Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Zoetermeer en Leidschenveen.
   
 • Telefoon reparatie Spijkenisse, bel: 06 16 41 41 16
  >Omgeving Europoort Rotterdam, Botlek Rotterdam, Heenvliet, Simonshaven, Abbenbroek, Geervliet, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goudswaard, Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rozenburg, Poortugaal, Rhoon, Strijen, Puttershoek en Rockanje.